Bir Belediye Başkanı Daha Koronavirüse yakalandı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2020 - 12:11, Güncelleme: 17.10.2020 - 12:11
 

Bir Belediye Başkanı Daha Koronavirüse yakalandı

Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz koronavirüse yakalandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Topuz, “Ailemin tamamında covid testi pozitif çıktı ve şuan sağlık durumları iyi bende karantina sürecindeyim ümid ediyorum ki bu süreci sağlıklı bir sekilde atlatırız.. Telefonlarınıza cevap veremediğim için hepinizden özür diliyorum.. Bu konuda arayan soran mesaj atan tüm gönül dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. “ dedi.
Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz koronavirüse yakalandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Topuz, “Ailemin tamamında covid testi pozitif çıktı ve şuan sağlık durumları iyi bende karantina sürecindeyim ümid ediyorum ki bu süreci sağlıklı bir sekilde atlatırız..

Telefonlarınıza cevap veremediğim için hepinizden özür diliyorum.. Bu konuda arayan soran mesaj atan tüm gönül dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.