Bir Orman Yangını da Kırkağaç’ta

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 13:34, Güncelleme: 06.08.2020 - 13:34
 

Bir Orman Yangını da Kırkağaç’ta

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 2 dönümlük alan zarar gördü.
Kırkağaç ilçesi Çatıcak Mahallesi Çeklemik Kırı mevkiinde saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Yangına Kırkağaç ve Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan hemen müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan orman yangınında 2 dönümlük alan zarar gördü. Öte yandan yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 2 dönümlük alan zarar gördü.

Kırkağaç ilçesi Çatıcak Mahallesi Çeklemik Kırı mevkiinde saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Yangına Kırkağaç ve Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan hemen müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan orman yangınında 2 dönümlük alan zarar gördü.
Öte yandan yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.