BİR ZAM DA TAKSİLERE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2018 - 15:18, Güncelleme: 25.09.2018 - 15:18
 

BİR ZAM DA TAKSİLERE

Benzine gelen zamlar ve yedek parça maliyetlerinin atmasıyla birlikte taksimetre açılış ücreti 2,50 liradan, 3,50 liraya çıktı. Kilometre ücreti ise 3,60 liradan 4 liraya yükseldi.
UKOME KARARI UYGULAMAYA KONULDU 193 taksinin bulunduğu Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Laleli Pazar Yeri’nde taksimetre fiyat ayarlamasını yaptı. Fiyatlar Manisa UKOME Genel Kurulu’nun 14.08.2018 tarih ve 2018-118 sayılı kararı ile uygulanmaya konuldu.   KARAAĞAÇ: “AKARYAKIT FİYATLARININ ARTMASI ZAMMI GETİRDİ” Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, akaryakıt fiyatlarının sürekli artması, lastik, yedek parça maliyetlerinin artmasından dolayı böyle bir zam talebinde bulunmak zorunda kaldıklarını açıkladı.   “KEŞKE HİÇ ZAM OLMASAYDI” Taksi şoförü Nurullah Yavuz ise, “Keşke hiç zam olmasaydı da biz normal fiyatlarımızla yolcularımızı taşısaydık. Ama ne yazık ki her şeye zam geldi. Akaryakıta zam geliyor, lastiğe zam geliyor, yedek parça maliyetleri artıyor. Müşterilerimiz bu duruma tepki gösterecek ama bu zamlar da ne yazık ki kaçınılmaz oldu. İlçelerde taksimetre fiyatı daha fazla” dedi. –Turan IŞIK
Benzine gelen zamlar ve yedek parça maliyetlerinin atmasıyla birlikte taksimetre açılış ücreti 2,50 liradan, 3,50 liraya çıktı. Kilometre ücreti ise 3,60 liradan 4 liraya yükseldi.
UKOME KARARI UYGULAMAYA KONULDU
193 taksinin bulunduğu Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Laleli Pazar Yeri’nde taksimetre fiyat ayarlamasını yaptı. Fiyatlar Manisa UKOME Genel Kurulu’nun 14.08.2018 tarih ve 2018-118 sayılı kararı ile uygulanmaya konuldu.
 
KARAAĞAÇ: “AKARYAKIT FİYATLARININ ARTMASI ZAMMI GETİRDİ”
Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, akaryakıt fiyatlarının sürekli artması, lastik, yedek parça maliyetlerinin artmasından dolayı böyle bir zam talebinde bulunmak zorunda kaldıklarını açıkladı.
 
“KEŞKE HİÇ ZAM OLMASAYDI”
Taksi şoförü Nurullah Yavuz ise, “Keşke hiç zam olmasaydı da biz normal fiyatlarımızla yolcularımızı taşısaydık. Ama ne yazık ki her şeye zam geldi. Akaryakıta zam geliyor, lastiğe zam geliyor, yedek parça maliyetleri artıyor. Müşterilerimiz bu duruma tepki gösterecek ama bu zamlar da ne yazık ki kaçınılmaz oldu. İlçelerde taksimetre fiyatı daha fazla” dedi. –Turan IŞIK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.