BİR ZAM DA TOPLU TAŞIMAYA GELİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2021 - 20:01, Güncelleme: 16.02.2021 - 20:01
 

BİR ZAM DA TOPLU TAŞIMAYA GELİYOR

Haber; Caner KILIÇ Yeni yılda adeta zam yağmuru etkili olmaya devam ediyor. Başta gıda ürünleri, akaryakıt olmak üzere devam eden zam sağanağı, Manisa’da toplu ulaşımda da etkisini hissettirecek.   Döviz artışı gerekçesiyle henüz 2020 yılının sonunda, A'dan Z'ye tüm birçok kaleme zam uygulanırken, 2021 yılının ilk aylarında da zamlar durmak bilmedi. Edindiğimiz bilgilere göre; Yaşanan bu zamların Manisa’da toplu taşımayı da etkilediği belirtilirken, bu nedenle  Mart ayında toplu taşımaya da zam geleceği öğrenildi. Buna göre; kartlı binişlerde  3.5 TL ücret kesilecek. Öğrenci tarifesi 2.5 TL,  kartsız binişler ise 4.5 TL olacak. Öte yandan, 1 Mart itibariyle yeni ücret tarifesine geçileceği bilgisi edinilse de nihai kararın yetkililerce önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Haber; Caner KILIÇ

Yeni yılda adeta zam yağmuru etkili olmaya devam ediyor. Başta gıda ürünleri, akaryakıt olmak üzere devam eden zam sağanağı, Manisa’da toplu ulaşımda da etkisini hissettirecek.  

Döviz artışı gerekçesiyle henüz 2020 yılının sonunda, A'dan Z'ye tüm birçok kaleme zam uygulanırken, 2021 yılının ilk aylarında da zamlar durmak bilmedi.

Edindiğimiz bilgilere göre;

Yaşanan bu zamların Manisa’da toplu taşımayı da etkilediği belirtilirken, bu nedenle  Mart ayında toplu taşımaya da zam geleceği öğrenildi.

Buna göre; kartlı binişlerde  3.5 TL ücret kesilecek. Öğrenci tarifesi 2.5 TL,  kartsız binişler ise 4.5 TL olacak.

Öte yandan, 1 Mart itibariyle yeni ücret tarifesine geçileceği bilgisi edinilse de nihai kararın yetkililerce önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.