Bitlisliler Seçimini Yaptı: Cevdet Çiçek Yeniden Başkan

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2021 - 09:57, Güncelleme: 23.03.2021 - 09:57
 

Bitlisliler Seçimini Yaptı: Cevdet Çiçek Yeniden Başkan

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 10. Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut başkan Cevdet Çiçek, yeniden seçilerek güven tazeledi.
Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği binasında yapılan genel kurulda, divan başkanlığını Nevzat Teker, katip üyeliklerini ise Ziya Çiçek ve Alattin Aslan yaptı. Hemşerilerinin destekleriyle yeniden Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olan Cevdet Çiçek, genel kurulun başta Bitlisliler olmak üzere Manisa’ya olmasını diledi. “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Bugüne kadar olduğu gibi 2021-2023 döneminde de dernek çatısı altında güzel çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Başkan Cevdet Çiçek, “Yönetim kurulumuzda 15 asil, 15 yedek üye olacak. Bu hizmetlerimizi sadece yönetim kurulu üyelerimizle değil bütün Bitlisli hemşehrilerimizle yapacağız. Hep beraber bu dernek için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Bu bayrağı daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Ben isterim ki, bu bayrağı Spil Dağı’nın tepesine en güzel şekilde dikip Bitlislileri burada onurlu bir şekilde temsil edelim” şeklinde konuştu.
Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 10. Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut başkan Cevdet Çiçek, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği binasında yapılan genel kurulda, divan başkanlığını Nevzat Teker, katip üyeliklerini ise Ziya Çiçek ve Alattin Aslan yaptı. Hemşerilerinin destekleriyle yeniden Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olan Cevdet Çiçek, genel kurulun başta Bitlisliler olmak üzere Manisa’ya olmasını diledi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bugüne kadar olduğu gibi 2021-2023 döneminde de dernek çatısı altında güzel çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Başkan Cevdet Çiçek, “Yönetim kurulumuzda 15 asil, 15 yedek üye olacak. Bu hizmetlerimizi sadece yönetim kurulu üyelerimizle değil bütün Bitlisli hemşehrilerimizle yapacağız. Hep beraber bu dernek için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Bu bayrağı daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Ben isterim ki, bu bayrağı Spil Dağı’nın tepesine en güzel şekilde dikip Bitlislileri burada onurlu bir şekilde temsil edelim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.