‘BU ESNAFLARA MADALYA TAKMAK LAZIM’

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2017 - 08:48, Güncelleme: 17.01.2017 - 08:48
 

‘BU ESNAFLARA MADALYA TAKMAK LAZIM’

Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Manisa’da büyük bir kapalı pazar yeri sıkıntısı olduğuna dikkat çekti.
HABER MUSTAFA ATADİL  Manisa’da sokak aralarına kurulan pazar tezgahlarının geri kalmış ülkeleri andırdığına dikkat çeken başkan Şener, milletvekilleri ve belediye başkanlarının bu konu üzerinde vakit kaybetmeden çalışma yapmaları gerektiğini söyledi. Başkan Şener “Bu zorluklara katlanan esnafa bence madalya takmak lazım.” dedi. Manisa’da Pazartesi günleri kurulan Karaköy pazarında incelemelerde bulunan Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, tezgahı başında bulunan esnafın sıkıntılarını dinledi. Pazarcı esnafının ekonomik olarak sıkıntılar yaşadığını ve modern bir kapalı pazar yeri istediklerini belirten Şener, “Alt yapısı olmayan bu ağır koşullarda pazarcı esnafı olarak çektiğimiz sıkıntıları bir Allah bir de biz biliyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti; “KAR DEMEDEN, YAĞMUR DEMEDEN VATANDAŞA HİZMET EDİYORUZ” “ Biz pazarcılar olarak vatandaşa en iyisini sunmak, en kalitelisini sunmak için canımızı dişimize takıyoruz. Manisa’da son zamanlardaki olumsuz hava şartları malum. Sabahın çok erken saatlerinde, hatta bir gece önce geç saatlerde tezgah kurmak için soğuk demeden, yağmur demeden, kar demeden, buz demeden hizmet için çalışıyoruz. Bugün burada yaptığım incelemeler neticesinde gördüm ki pazarcı kardeşlerim durgun giden ekonomiden de şikayetçiler. Ütüne bir de alt yapısı olmayan geri kalmış ülkelerdeki manzaralar gibi sokak aralarına konuşlanmış tezgah yerleri esnafın moralini bir hayli olumsuz etkiliyor. “NELER ÇEKTİĞİMİZİ BİR ALLAH BİR DE BİZ BİLİYORUZ” Ben diyorum ki Manisa’da yeni modern kapalı Pazar yerlerinin vakit kaybetmeden, oyalanmadan, bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor. Çünkü neler çektiğimizi bir Allah bir de biz biliyoruz. Milletvekilleri olsun, belediyeler olsun, bu konuyla ilgi acilen bir çözüm üretmeliler. Makamlar gelir geçer ama yapılan hizmetler baki kalır. Bu rekabette ayakta durabilmek için her şeyin en iyisini hak eden vatandaşa daha sağlıklı hizmet verebilmek için pazar yerlerimizin muhakkak ki muhakkak kapalı yerlerde olması gerekiyor. Bu zorluklara katlanan esnafa bence madalya takmak lazım.”    
Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Manisa’da büyük bir kapalı pazar yeri sıkıntısı olduğuna dikkat çekti.
HABER
MUSTAFA ATADİL 

Manisa’da sokak aralarına kurulan pazar tezgahlarının geri kalmış ülkeleri andırdığına dikkat çeken başkan Şener, milletvekilleri ve belediye başkanlarının bu konu üzerinde vakit kaybetmeden çalışma yapmaları gerektiğini söyledi. Başkan Şener “Bu zorluklara katlanan esnafa bence madalya takmak lazım.” dedi.

Manisa’da Pazartesi günleri kurulan Karaköy pazarında incelemelerde bulunan Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, tezgahı başında bulunan esnafın sıkıntılarını dinledi. Pazarcı esnafının ekonomik olarak sıkıntılar yaşadığını ve modern bir kapalı pazar yeri istediklerini belirten Şener, “Alt yapısı olmayan bu ağır koşullarda pazarcı esnafı olarak çektiğimiz sıkıntıları bir Allah bir de biz biliyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti;

“KAR DEMEDEN, YAĞMUR DEMEDEN VATANDAŞA HİZMET EDİYORUZ”
“ Biz pazarcılar olarak vatandaşa en iyisini sunmak, en kalitelisini sunmak için canımızı dişimize takıyoruz. Manisa’da son zamanlardaki olumsuz hava şartları malum. Sabahın çok erken saatlerinde, hatta bir gece önce geç saatlerde tezgah kurmak için soğuk demeden, yağmur demeden, kar demeden, buz demeden hizmet için çalışıyoruz. Bugün burada yaptığım incelemeler neticesinde gördüm ki pazarcı kardeşlerim durgun giden ekonomiden de şikayetçiler. Ütüne bir de alt yapısı olmayan geri kalmış ülkelerdeki manzaralar gibi sokak aralarına konuşlanmış tezgah yerleri esnafın moralini bir hayli olumsuz etkiliyor.

“NELER ÇEKTİĞİMİZİ BİR ALLAH BİR DE BİZ BİLİYORUZ”
Ben diyorum ki Manisa’da yeni modern kapalı Pazar yerlerinin vakit kaybetmeden, oyalanmadan, bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor. Çünkü neler çektiğimizi bir Allah bir de biz biliyoruz. Milletvekilleri olsun, belediyeler olsun, bu konuyla ilgi acilen bir çözüm üretmeliler. Makamlar gelir geçer ama yapılan hizmetler baki kalır. Bu rekabette ayakta durabilmek için her şeyin en iyisini hak eden vatandaşa daha sağlıklı hizmet verebilmek için pazar yerlerimizin muhakkak ki muhakkak kapalı yerlerde olması gerekiyor. Bu zorluklara katlanan esnafa bence madalya takmak lazım.”
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.