BU KIRAATHANEDE MÜŞTERİLER KREDİ KARTI KULLANIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2018 - 05:44, Güncelleme: 24.07.2018 - 05:44
 

BU KIRAATHANEDE MÜŞTERİLER KREDİ KARTI KULLANIYOR

Manisa'da bulunan bir kıraathane, müşterilerine daha önce kahvelerde görülmemiş olan kredi kartı kullanımı imkanı sunuyor.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde özellikle gençlerin ve hafta sonları çarşı iznine çıkan askerlerin tercihi haline gelen  Atakanlar Kıraathanesi, müşterilerine kredi karı kullanım imkanı sunarak , benzer işletmelerde olmayan bir yenilik getirdi. Böylece gençler ve askerler kredi kartıyla rahat bir şekilde ödeme yapabiliyor.  Kıraathanede kredi kartı kullanımının gençler için bir ihtiyaç olduğunu söyleyen İşletme Sahibi Kudret Aydemir “Genelde bizim burayı gençler tercih ettiği için ve hafta sonu özellikle çarşı iznine çıkan askerler geliyor. Parasal sıkıntı yaşadıkları için kart kullanmayı tercih ediyorlar. Bizde böyle bir ihtiyaç duyduk. Böyle bir ihtiyacı da gidererek gençlere katkı ve fayda sağlamak istedik. Hem onların hem de bizlerin mağdur olmaması için böyle bir yönteme başvurduk ve olumlu sonuçlar aldık. Kart kullanmayı tercih eden birçok müşterimiz oldu. Sattığımız mamullerin fiyatları da belli düşük rakamları da karttan geçme imkanı sunuyoruz ve müşterimiz bu durumdan çok memnun kaldılar.” dedi
Manisa'da bulunan bir kıraathane, müşterilerine daha önce kahvelerde görülmemiş olan kredi kartı kullanımı imkanı sunuyor.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde özellikle gençlerin ve hafta sonları çarşı iznine çıkan askerlerin tercihi haline gelen  Atakanlar Kıraathanesi, müşterilerine kredi karı kullanım imkanı sunarak , benzer işletmelerde olmayan bir yenilik getirdi. Böylece gençler ve askerler kredi kartıyla rahat bir şekilde ödeme yapabiliyor. 
Kıraathanede kredi kartı kullanımının gençler için bir ihtiyaç olduğunu söyleyen İşletme Sahibi Kudret Aydemir “Genelde bizim burayı gençler tercih ettiği için ve hafta sonu özellikle çarşı iznine çıkan askerler geliyor. Parasal sıkıntı yaşadıkları için kart kullanmayı tercih ediyorlar. Bizde böyle bir ihtiyaç duyduk. Böyle bir ihtiyacı da gidererek gençlere katkı ve fayda sağlamak istedik. Hem onların hem de bizlerin mağdur olmaması için böyle bir yönteme başvurduk ve olumlu sonuçlar aldık. Kart kullanmayı tercih eden birçok müşterimiz oldu. Sattığımız mamullerin fiyatları da belli düşük rakamları da karttan geçme imkanı sunuyoruz ve müşterimiz bu durumdan çok memnun kaldılar.” dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.