BÜLENT ARINÇ İLE MANİSA’DA HAFTA SONU BULUŞMALARI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2017 - 09:07, Güncelleme: 11.12.2017 - 09:07
 

BÜLENT ARINÇ İLE MANİSA’DA HAFTA SONU BULUŞMALARI

Hafta sonu Manisa'nın ileri gelen isimleri çok özledikleri Bülent Arınç ile hafta sonu buluşmalarında bir araya geldi.
Hafta sonunu Manisa’da geçiren 22. Dönem Başbakan Yardımcısı ve TBMM  Başkanı Bülent Arınç, Önce Manisa Lisesi Mezunları Derneği’nin Cafe 236 Lounge’de düzenlediği buluşmaya katıldı.Arınç aynı gece Gazeteci ve köşe yazarı Erdinç Yumrukaya’nın davetine iştirak ederek, Cafe 236 Lounge toplantı salonunda dostlarıyla sohbet etti.  Bu özel sohbete; Manisa Medya TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Manisa Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Polat,ETV ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, İşadamları Arif Koşar, Aziz Dilşen, Müştak Taşdemir,Rıdvan Uysal, Manisa Belediyesi Eski Başkanı Bülent Kar veArınç’ın yakın dostu Mehmet Bükerkatıldı. Arınç burada; kendisi için özel olarak hazırlatılan sütlaçtan yedi, Manisa’nın geleceğine dair fikir istişaresinde bulundu. Bülent Arınç dün sabah ise; Manisa’nın ileri gelen işadamları ve dostları ile Bıyık Cafe’de Pazar kahvaltısında bir araya geldi. Manisa’nın dünü ve bugünün konuşulduğu kahvaltıya; MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Arınç’ın yakın dostu Mehmet Büker, Gazeteci ve  Köşe Yazarı Erdinç Yumrukaya, Manisa Medya TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Manisa Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Polat, İşadamları; Ahmet Karakaş, Aziz Dilşen, Doğan Göde,  Hayrullah Solmaz, Selahattin Demirhan, Mehmet Baylan, Fikret Çetin, Halil Çınar, Tezcan Ödemiş, Mustafa Tüfekçioğlu, Ahmet Aşıcı, Zeki Sevinç ve Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ katıldı.
Hafta sonu Manisa'nın ileri gelen isimleri çok özledikleri Bülent Arınç ile hafta sonu buluşmalarında bir araya geldi.
Hafta sonunu Manisa’da geçiren 22. Dönem Başbakan Yardımcısı ve TBMM  Başkanı Bülent Arınç, Önce Manisa Lisesi Mezunları Derneği’nin Cafe 236 Lounge’de düzenlediği buluşmaya katıldı.Arınç aynı gece Gazeteci ve köşe yazarı Erdinç Yumrukaya’nın davetine iştirak ederek, Cafe 236 Lounge toplantı salonunda dostlarıyla sohbet etti.  Bu özel sohbete; Manisa Medya TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Manisa Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Polat,ETV ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, İşadamları Arif Koşar, Aziz Dilşen, Müştak Taşdemir,Rıdvan Uysal, Manisa Belediyesi Eski Başkanı Bülent Kar veArınç’ın yakın dostu Mehmet Bükerkatıldı. Arınç burada; kendisi için özel olarak hazırlatılan sütlaçtan yedi, Manisa’nın geleceğine dair fikir istişaresinde bulundu.








Bülent Arınç dün sabah ise; Manisa’nın ileri gelen işadamları ve dostları ile Bıyık Cafe’de Pazar kahvaltısında bir araya geldi. Manisa’nın dünü ve bugünün konuşulduğu kahvaltıya; MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Arınç’ın yakın dostu Mehmet Büker, Gazeteci ve  Köşe Yazarı Erdinç Yumrukaya, Manisa Medya TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Manisa Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Polat, İşadamları; Ahmet Karakaş, Aziz Dilşen, Doğan Göde,  Hayrullah Solmaz, Selahattin Demirhan, Mehmet Baylan, Fikret Çetin, Halil Çınar, Tezcan Ödemiş, Mustafa Tüfekçioğlu, Ahmet Aşıcı, Zeki Sevinç ve Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ katıldı.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.