BURADA BEYAZFİL’İN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜN!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2018 - 11:32, Güncelleme: 14.03.2018 - 11:32
 

BURADA BEYAZFİL’İN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜN!

Beyazfil Yıkılmasın Platformu üyeleri, Beyazfil binası önünde eylem yaptı. Platform, beyaz bir dosya ile Beyazfil’i kurtarmak istediklerini açıkladı.
Beyazfil’in yıkılması kararına tepkiler dinmek bilmiyor. Bir süre önce kurulan Beyazfil Yıkılmasın Platformu üyeleri Beyazfil önünde toplanarak açıklamada bulundu. Beyazfil esnaflarından Mehmet Yumrukaya söz konusu binanın yıkılması kararına, şehri yönetenlerin tepki göstermemesini anlamakta güçlük çektiklerini söyledi. “Burada Beyazfil’in olmadığını düşünün” diyerek sözlerini sürdüren Yumrukaya, yeni yapılacak olan binanın Manisalılara hiçbir fayda sağlamayacağını ve 3-4 yıl sürecek olan inşaatın da esnafı ve vatandaşları olumsuz etkileyeceğini dile getirdi.  BEYAZFİL’E BEYAZ DOSYA  Beyazfil davasını açtıklarını ve beyaz bir dosya oluşturduklarını belirten Beyazfil Yıkılmasın Platformu, Beyazfil’in Manisa’nın bir değeri olduğunu ve yıkılmaması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.  VATANDAŞLARDAN İMZA TOPLANDI  Yapılan eyleme CHP İl Başkanı Semih Balaban, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka’nın yanı sıra MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve bir grup vatandaş katıldı.  Eylemde Beyazfil’in önüne “Burada Beyazfil’in olmadığını düşünün” yazılı pankart asıldı, vatandaşlardan imza toplandı.
Beyazfil Yıkılmasın Platformu üyeleri, Beyazfil binası önünde eylem yaptı. Platform, beyaz bir dosya ile Beyazfil’i kurtarmak istediklerini açıkladı.
Beyazfil’in yıkılması kararına tepkiler dinmek bilmiyor. Bir süre önce kurulan Beyazfil Yıkılmasın Platformu üyeleri Beyazfil önünde toplanarak açıklamada bulundu. Beyazfil esnaflarından Mehmet Yumrukaya söz konusu binanın yıkılması kararına, şehri yönetenlerin tepki göstermemesini anlamakta güçlük çektiklerini söyledi. “Burada Beyazfil’in olmadığını düşünün” diyerek sözlerini sürdüren Yumrukaya, yeni yapılacak olan binanın Manisalılara hiçbir fayda sağlamayacağını ve 3-4 yıl sürecek olan inşaatın da esnafı ve vatandaşları olumsuz etkileyeceğini dile getirdi. 

BEYAZFİL’E BEYAZ DOSYA 
Beyazfil davasını açtıklarını ve beyaz bir dosya oluşturduklarını belirten Beyazfil Yıkılmasın Platformu, Beyazfil’in Manisa’nın bir değeri olduğunu ve yıkılmaması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. 

VATANDAŞLARDAN İMZA TOPLANDI
 Yapılan eyleme CHP İl Başkanı Semih Balaban, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka’nın yanı sıra MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve bir grup vatandaş katıldı. 
Eylemde Beyazfil’in önüne “Burada Beyazfil’in olmadığını düşünün” yazılı pankart asıldı, vatandaşlardan imza toplandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.