Büyükşehir Manisa'yı Güzelleştirmeye Devam Ediyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 12:26, Güncelleme: 16.11.2020 - 12:26
 

Büyükşehir Manisa'yı Güzelleştirmeye Devam Ediyor

Şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği peyzaj çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Laleli Mahallesi'nde bulunan Cumartesi pazarının üstünde kalan atıl alanda da peyzaj çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçen ekipler, alana yepyeni bir görünüm kazandırıyor.
Daha yeşil bir Manisa için çalışmalarını sürdüren ve şehre yeni yeşil alanlar kazandırmayı hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Cengiz Ergün önderliğinde bir atıl alanı daha güzelleştirerek Manisalıların kullanımına sunacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Laleli Mahallesinde bulunan Cumartesi pazarının üstünde kalan atıl alanda peyzaj çalışmalarına start verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş ve Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde çalışmalara ara vermeden devam edileceğini belirtti. "Güzel Bir Alan Oldu" Daha önce atıl durumda olan bir alanda daha peyzaj çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş ise, "Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi olarak burayla ilgili çok şikayet alıyorduk. Biz de vatandaşların şikayetlerine duyarsız kalmayarak burayı elden geçirmeye karar verdik. Öncelikle alanı temizledik, tel örgülerinden, dikenli tellerden kurtardık. Daha sonrasında da vatandaşlarımızın Cumartesi pazarından üst bölgedeki alışveriş merkezine kolay geçebilmesi için yolunu yaptık. Ardından peyzaj alanının temizliğini bitirip, alanı bu hale getirdik. Görüldüğü gibi çok güzel bir alan oldu. Vatandaşlarımızın güle güle kullanmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği peyzaj çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Laleli Mahallesi'nde bulunan Cumartesi pazarının üstünde kalan atıl alanda da peyzaj çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçen ekipler, alana yepyeni bir görünüm kazandırıyor.

Daha yeşil bir Manisa için çalışmalarını sürdüren ve şehre yeni yeşil alanlar kazandırmayı hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Cengiz Ergün önderliğinde bir atıl alanı daha güzelleştirerek Manisalıların kullanımına sunacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Laleli Mahallesinde bulunan Cumartesi pazarının üstünde kalan atıl alanda peyzaj çalışmalarına start verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş ve Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde çalışmalara ara vermeden devam edileceğini belirtti.

"Güzel Bir Alan Oldu"

Daha önce atıl durumda olan bir alanda daha peyzaj çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Kent Estetiği Daire Başkanı Hakan Göktaş ise, "Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi olarak burayla ilgili çok şikayet alıyorduk. Biz de vatandaşların şikayetlerine duyarsız kalmayarak burayı elden geçirmeye karar verdik. Öncelikle alanı temizledik, tel örgülerinden, dikenli tellerden kurtardık. Daha sonrasında da vatandaşlarımızın Cumartesi pazarından üst bölgedeki alışveriş merkezine kolay geçebilmesi için yolunu yaptık. Ardından peyzaj alanının temizliğini bitirip, alanı bu hale getirdik. Görüldüğü gibi çok güzel bir alan oldu. Vatandaşlarımızın güle güle kullanmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.