Büyükşehir ve MASKİ’den Gürle’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2021 - 16:53, Güncelleme: 09.03.2021 - 16:53
 

Büyükşehir ve MASKİ’den Gürle’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünden oluşan heyet, Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesini ziyaret etti. Ziyarette Mahalle Muhtarı İsmail Garip ve mahalle sakinleri ile bir araya gelindi. Muhtar İsmail Garip, mahallelerinde içme suyu altyapısından üstyapıya kadar bir kalemde önemli hizmetler yapıldığını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesi Muhtarı İsmail Garip’i ziyaret etti. MASKİ Genel Müdürlüğü http://sexhatlari.top tarafından mahallede hayata geçirilen alt ve üstyapı yatırımları ile ilgili Mahalle Muhtarı Garip ve vatandaşlar ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını diledi ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Mahallede ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlar da ziyaret edildi. Mahalle Muhtarına ziyaret sonrası hediye takdim edilmesinin arından program sona erdi. 3 KM içme suyu şebeke hattı, 15 bin metrekare kilit parke taş döşendi  Mahallenin içme suyu şebeke hattını sağlıklı hale getirmek için önemli bir projeyi daha tamamlayan MASKİ, Gürle’de 3 kilometre hat döşedi. Altyapı çalışmalarının ardından 15 bin metrekare de üstyapı çalışması yapıldı. “Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Sadece yapılan yatırımlar için değil, taleplerinizi dinlemek için de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla sizleri ziyaret ediyoruz. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Elbirliğiyle talepler de çözüme kavuşturulacak Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy da, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek, elbirliğiyle vatandaşların taleplerinin çözüme kavuşacağını söyledi. “Mahalledeki altyapı sorunu çözüme kavuşturuldu” MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır da, mahallede yaptığı açıklamada, “15 bin metrekare parke taşı, 3 bin metre de içme suyu hattı döşendi. Bunlar küçük rakamlar değil. Mahalledeki altyapı sorunu çözüme kavuşturuldu” dedi. “Bir kalemde önemli hizmetler yapıldı” Mahalle Muhtarı İsmail Garip, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Taşından içme suyu hattına kadar bir kalemde önemli hizmetler yapıldı. Gönül her şeyin bir anda olmasını istiyor ama sırasıyla yapılıyor taleplerimiz” dedi. Örnek bir taş döşeme işi yapıldı Mahalle sakinlerinden Mustafa Özbek ise örnek bir taş döşeme işi yapıldığını söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünden oluşan heyet, Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesini ziyaret etti. Ziyarette Mahalle Muhtarı İsmail Garip ve mahalle sakinleri ile bir araya gelindi. Muhtar İsmail Garip, mahallelerinde içme suyu altyapısından üstyapıya kadar bir kalemde önemli hizmetler yapıldığını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesi Muhtarı İsmail Garip’i ziyaret etti. MASKİ Genel Müdürlüğü http://sexhatlari.top tarafından mahallede hayata geçirilen alt ve üstyapı yatırımları ile ilgili Mahalle Muhtarı Garip ve vatandaşlar ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını diledi ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Mahallede ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlar da ziyaret edildi. Mahalle Muhtarına ziyaret sonrası hediye takdim edilmesinin arından program sona erdi.

3 KM içme suyu şebeke hattı, 15 bin metrekare kilit parke taş döşendi

 Mahallenin içme suyu şebeke hattını sağlıklı hale getirmek için önemli bir projeyi daha tamamlayan MASKİ, Gürle’de 3 kilometre hat döşedi. Altyapı çalışmalarının ardından 15 bin metrekare de üstyapı çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum”

Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Sadece yapılan yatırımlar için değil, taleplerinizi dinlemek için de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla sizleri ziyaret ediyoruz. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Elbirliğiyle talepler de çözüme kavuşturulacak

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy da, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek, elbirliğiyle vatandaşların taleplerinin çözüme kavuşacağını söyledi.

Mahalledeki altyapı sorunu çözüme kavuşturuldu”

MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır da, mahallede yaptığı açıklamada, “15 bin metrekare parke taşı, 3 bin metre de içme suyu hattı döşendi. Bunlar küçük rakamlar değil. Mahalledeki altyapı sorunu çözüme kavuşturuldu” dedi.

Bir kalemde önemli hizmetler yapıldı”

Mahalle Muhtarı İsmail Garip, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Taşından içme suyu hattına kadar bir kalemde önemli hizmetler yapıldı. Gönül her şeyin bir anda olmasını istiyor ama sırasıyla yapılıyor taleplerimiz” dedi.

Örnek bir taş döşeme işi yapıldı

Mahalle sakinlerinden Mustafa Özbek ise örnek bir taş döşeme işi yapıldığını söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.