CAFE 236’DA HAFTA SONU COŞKUSU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2022 - 11:04, Güncelleme: 09.05.2022 - 11:04
 

CAFE 236’DA HAFTA SONU COŞKUSU

Özel günleri kutlamak için Manisalıların gözde mekanı olan Cafe 236’da, geçtiğimiz hafta sonunda Anneler günü başta olmak üzere birçok organizasyona imza atıldı.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bağlı 75.Yıl Mahallesi’nde ailelere çamlıklar ve yeşil doğa içinde nezih bir ortam sunan Cafe 236, geçtiğimiz hafta yine Manisalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Anneler günü ve doğum günü başta olmak üzere özel günlerini sevdikleriyle kutlamak isteyen Manisalılar, Cafe 236’yı tercih etti. Çocuklarıyla beraber Cafe 236’ya gelen aileler, burada hem lezzetli kahvaltı yaptılar hem de yenilenerek tekrar hizmete açılan açık alan oyun parkının tadını çıkardılar.  ANNELER GÜNÜ VE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARI Mutlu Dünya Anaokulu, Cafe 236’da anneler günü için düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile öğrencilerine ve annelerine unutamayacakları bir gün yaşattı. Cafe 236’da annelere özel bir fotoğraf köşesi hazırlandı. Köşede çocuklarıyla fotoğrafları asılan anneler, bugünün tadını enfes bir kahvaltı ile çıkardı. Ayrıca Minik Asya, Gökçe ve Mehmet Ege’nin yeni yaşları Cafe 236’da muhteşem etkinliklerle kutlandı.
Özel günleri kutlamak için Manisalıların gözde mekanı olan Cafe 236’da, geçtiğimiz hafta sonunda Anneler günü başta olmak üzere birçok organizasyona imza atıldı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bağlı 75.Yıl Mahallesi’nde ailelere çamlıklar ve yeşil doğa içinde nezih bir ortam sunan Cafe 236, geçtiğimiz hafta yine Manisalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Anneler günü ve doğum günü başta olmak üzere özel günlerini sevdikleriyle kutlamak isteyen Manisalılar, Cafe 236’yı tercih etti. Çocuklarıyla beraber Cafe 236’ya gelen aileler, burada hem lezzetli kahvaltı yaptılar hem de yenilenerek tekrar hizmete açılan açık alan oyun parkının tadını çıkardılar. 

ANNELER GÜNÜ VE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARI

Mutlu Dünya Anaokulu, Cafe 236’da anneler günü için düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile öğrencilerine ve annelerine unutamayacakları bir gün yaşattı. Cafe 236’da annelere özel bir fotoğraf köşesi hazırlandı. Köşede çocuklarıyla fotoğrafları asılan anneler, bugünün tadını enfes bir kahvaltı ile çıkardı. Ayrıca Minik Asya, Gökçe ve Mehmet Ege’nin yeni yaşları Cafe 236’da muhteşem etkinliklerle kutlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.