CBÜ Başhekimi Topçu Ve Başmüdürü Balcıoğlu’ndan Erdinç Yumrukaya’ya İade-İ Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2021 - 14:35, Güncelleme: 28.06.2021 - 14:35
 

CBÜ Başhekimi Topçu Ve Başmüdürü Balcıoğlu’ndan Erdinç Yumrukaya’ya İade-İ Ziyaret

8 Mart 2021 tarihinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç tarafından Hafsa Sultan Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Prof. Dr. İsmet Topçu ve hastane başmüdürü Prof. Dr. Cüneyt Balcıoğlu, Erdinç Yumrukaya’ya Ofis Home Mağazası’nda iade-i ziyaret düzenledi. YUMRUKAYA; “VATANDAŞLARIMIZ HASTANEMİZE GÜVENİYOR” Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nin başhekimlik görevine başladıktan sonra Topçu’yu makamında ziyaret eden ve yapılacak olan sağlık reformları hakkında bilgiler alan Yumrukaya geride kalan 4 ay gibi kısa bir sürede yaşanan gelişmelerden vatandaş olarak çok memnun olduğunu dile getirdi ve ekledi; “ Üzülerek hatırlıyoruz ki Manisa ve hastanemiz arasında bir kopukluk vardı. Manisalılar rahatsızlandığında direk başka şehirlerdeki üniversite hastanelerine yöneliyordu. 4 ay gibi kısa sürede hem de pandemi sürecindeyken Manisalıların yanı sıra çevre şehirlerdeki vatandaşların da Hafsa Sultan’a şifa bulmaya geldiğini duyuyoruz ve görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi TOPÇU; “ALANINDA UZMAN HEKİMLERİMİZ ETV’DE OLACAK” ETV ekranlarında yayınlanan “Sağlıklı Yaşam ve Güzellik” programı ile alanında uzman hekimlerin programlara katılarak izleyicilere en doğru bilgileri aktaracağını belirten Başhekim Topçu; “Vatandaşımızı bilgilendirmek ve bilinçli olarak sağlıklarını korumak; eken teşhisler ile hayatlarını kurtarmak bizim en büyük görevimiz. Bundan dolayı da hekimlerimiz ETV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak. Yumrukaya’ya misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”

8 Mart 2021 tarihinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç tarafından Hafsa Sultan Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Prof. Dr. İsmet Topçu ve hastane başmüdürü Prof. Dr. Cüneyt Balcıoğlu, Erdinç Yumrukaya’ya Ofis Home Mağazası’nda iade-i ziyaret düzenledi.

YUMRUKAYA; “VATANDAŞLARIMIZ HASTANEMİZE GÜVENİYOR”

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nin başhekimlik görevine başladıktan sonra Topçu’yu makamında ziyaret eden ve yapılacak olan sağlık reformları hakkında bilgiler alan Yumrukaya geride kalan 4 ay gibi kısa bir sürede yaşanan gelişmelerden vatandaş olarak çok memnun olduğunu dile getirdi ve ekledi; “ Üzülerek hatırlıyoruz ki Manisa ve hastanemiz arasında bir kopukluk vardı. Manisalılar rahatsızlandığında direk başka şehirlerdeki üniversite hastanelerine yöneliyordu. 4 ay gibi kısa sürede hem de pandemi sürecindeyken Manisalıların yanı sıra çevre şehirlerdeki vatandaşların da Hafsa Sultan’a şifa bulmaya geldiğini duyuyoruz ve görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi

TOPÇU; “ALANINDA UZMAN HEKİMLERİMİZ ETV’DE OLACAK”

ETV ekranlarında yayınlanan “Sağlıklı Yaşam ve Güzellik” programı ile alanında uzman hekimlerin programlara katılarak izleyicilere en doğru bilgileri aktaracağını belirten Başhekim Topçu; “Vatandaşımızı bilgilendirmek ve bilinçli olarak sağlıklarını korumak; eken teşhisler ile hayatlarını kurtarmak bizim en büyük görevimiz. Bundan dolayı da hekimlerimiz ETV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak. Yumrukaya’ya misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.