“ÇEVREYE DUYARLI BELEDİYE” PROJESİNE 599 BİN 699 TL HİBE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2016 - 09:22, Güncelleme: 28.09.2016 - 09:22
 

“ÇEVREYE DUYARLI BELEDİYE” PROJESİNE 599 BİN 699 TL HİBE

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği almaya hak kazandığı “Çevreye Duyarlı Belediye” için imzalar atıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen imzayı atan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, projeyle 599 bin 699 TL’yi Manisa’ya hibe olarak kazandırdıklarını söyledi.
Çevreci projeleriyle öne çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2016 yılı teklif çağrısı SÜÇEP kapsamında başvurduğu ‘Çevreye Duyarlı Belediye’ projesinin ilk imzaları atıldı. Kütahya Zafer Kalkınma Ajansı’nda gerçekleştirilen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım ile Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı. AB Projeleri ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’nün yönetimini üstlendiği ‘Çevreye Duyarlı Belediye’ projesinde yüzde 47,9 destek oranıyla 599 bin 699,53 TL Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği sağlanacağı belirtildi. “MANİSA İÇİN HAYIRLI OLSUN” Manisa Büyükşehir Belediyesi adına imzayı atan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, “Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığımızın Avrupa Birliği Projeleri ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğümüzle yürüttüğü çalışmayla il genelindeki çöp sorununa neşter vuracak olan katı atık transfer istasyonu yapım işi ve vahşi depolama alanı ıslah edilmesi projemize Zafer Kalkınma Ajansı’ndan 599 bin 699,53 TL hibe desteği kazandık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, çevresel projelere hassasiyet gösteriyor. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manisa’mız için hayırlı olsun” dedi.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği almaya hak kazandığı “Çevreye Duyarlı Belediye” için imzalar atıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen imzayı atan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, projeyle 599 bin 699 TL’yi Manisa’ya hibe olarak kazandırdıklarını söyledi.
Çevreci projeleriyle öne çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2016 yılı teklif çağrısı SÜÇEP kapsamında başvurduğu ‘Çevreye Duyarlı Belediye’ projesinin ilk imzaları atıldı. Kütahya Zafer Kalkınma Ajansı’nda gerçekleştirilen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım ile Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı. AB Projeleri ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’nün yönetimini üstlendiği ‘Çevreye Duyarlı Belediye’ projesinde yüzde 47,9 destek oranıyla 599 bin 699,53 TL Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği sağlanacağı belirtildi.

“MANİSA İÇİN HAYIRLI OLSUN”
Manisa Büyükşehir Belediyesi adına imzayı atan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, “Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığımızın Avrupa Birliği Projeleri ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğümüzle yürüttüğü çalışmayla il genelindeki çöp sorununa neşter vuracak olan katı atık transfer istasyonu yapım işi ve vahşi depolama alanı ıslah edilmesi projemize Zafer Kalkınma Ajansı’ndan 599 bin 699,53 TL hibe desteği kazandık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, çevresel projelere hassasiyet gösteriyor. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manisa’mız için hayırlı olsun” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.