CEZASININ KALDIRILDIĞINI ÖĞRENEN FATMA NİNE ÇOÇUK GİBİ SEVİNDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2017 - 08:38, Güncelleme: 24.02.2017 - 08:38
 

CEZASININ KALDIRILDIĞINI ÖĞRENEN FATMA NİNE ÇOÇUK GİBİ SEVİNDİ

Manisa'nın Soma ilçesinde, 7 aydan bu yana cami bekleme nöbeti tutan 82 yaşındaki Fatma Sazan'ın cezası, kefaretinin ödenmesiyle son buldu.
82 yaşındaki Fatma Sazan'ın 7 aydan bu yana tuttuğu cami nöbeti cezası, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın girişimleriyle Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'nin desteğiyle kaldırıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Selçuk Özdağ, "Bu konuyu öğrendikten sonra medyanın duyarlılığına teşekkür ederek, hemen devreye girdim. Sayın Soma Belediye Başkanımız Hasan Ergene ve Soma Kaymakamımız Ahmet Altıntaş'ı arayarak kendilerini durumdan haberdar ettim. Kendileri yaptıkları incelemede ailenin yardıma muhtaç olduğunu ve sosyal yardımlaşmadan kendilerine yardım edildiğini belirttiler. Başkanımız ve Kaymakamımız daha sonra mahkemenin verdiği para cezasını ödeyerek, Fatma Ninemizin cami bekleme cezasını kaldırmış oldular. Kendilerine duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Soğuktan karda kışta 82 yaşındaki Fatma Ninemiz artık beklemek zorunda kalmayacak. Onun yeri evde torunlarıyla çocuklarıyla birlikte zaman geçirmek. Allah kendisine uzun ömürler versin" dedi.   SEVİNCİ GÖZLERİNE YANSIDI Cezasının kaldırıldığı kendisine iletilen Fatma Nine'nin sevinci gözlerine yansırken, duyarlılık gösteren herkese teşekkür etti. Fatma Sazan'ın kızı İnci Sarı da annesinin cezasının son bulması için çaba harcayan herkese teşekkür etti. Her gün iki büklüm bir şekilde Karamanlı Mahallesindeki evinden çıkan Fatma Sazan yaklaşık 500 metre ilerideki İlim Işıktır Camisi'ne giderek 4 saat boyunca cami bahçesinde nöbet tutuyordu. Soma Belediye Başkanlığı ve Soma Kaymakamlığının mahkemenin verdiği para cezasını ödemesiyle cami bekleme nöbeti cezası kaldırılmış oldu. 
Manisa'nın Soma ilçesinde, 7 aydan bu yana cami bekleme nöbeti tutan 82 yaşındaki Fatma Sazan'ın cezası, kefaretinin ödenmesiyle son buldu.
82 yaşındaki Fatma Sazan'ın 7 aydan bu yana tuttuğu cami nöbeti cezası, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın girişimleriyle Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'nin desteğiyle kaldırıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Selçuk Özdağ, "Bu konuyu öğrendikten sonra medyanın duyarlılığına teşekkür ederek, hemen devreye girdim. Sayın Soma Belediye Başkanımız Hasan Ergene ve Soma Kaymakamımız Ahmet Altıntaş'ı arayarak kendilerini durumdan haberdar ettim. Kendileri yaptıkları incelemede ailenin yardıma muhtaç olduğunu ve sosyal yardımlaşmadan kendilerine yardım edildiğini belirttiler. Başkanımız ve Kaymakamımız daha sonra mahkemenin verdiği para cezasını ödeyerek, Fatma Ninemizin cami bekleme cezasını kaldırmış oldular. Kendilerine duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Soğuktan karda kışta 82 yaşındaki Fatma Ninemiz artık beklemek zorunda kalmayacak. Onun yeri evde torunlarıyla çocuklarıyla birlikte zaman geçirmek. Allah kendisine uzun ömürler versin" dedi.
 
SEVİNCİ GÖZLERİNE YANSIDI
Cezasının kaldırıldığı kendisine iletilen Fatma Nine'nin sevinci gözlerine yansırken, duyarlılık gösteren herkese teşekkür etti. Fatma Sazan'ın kızı İnci Sarı da annesinin cezasının son bulması için çaba harcayan herkese teşekkür etti. Her gün iki büklüm bir şekilde Karamanlı Mahallesindeki evinden çıkan Fatma Sazan yaklaşık 500 metre ilerideki İlim Işıktır Camisi'ne giderek 4 saat boyunca cami bahçesinde nöbet tutuyordu. Soma Belediye Başkanlığı ve Soma Kaymakamlığının mahkemenin verdiği para cezasını ödemesiyle cami bekleme nöbeti cezası kaldırılmış oldu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.