CHP HEYECANLI BİR HAFTASONU GEÇİRİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2017 - 09:38, Güncelleme: 02.12.2017 - 09:38
 

CHP HEYECANLI BİR HAFTASONU GEÇİRİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler’de ve Yunusemre’de yeni başkanları belirlemek için sandık başına gidiyor.
Mevcut ilçe başkanı Semih Balaban’ın tekrar aday olmadığı 2. Olağan Genel Kurul’da Zerrin İşnel ile Hakan Tatar yarışacak. Bugün saat 10.00’da MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonunda yapılacak olan seçimde 375 delege yeni başkanı seçmek için oy kullanacak.  ​ YUNUSEMRE YARIN Yarın ise, Şehir Tiyatrosu’nda saat 11.00’da yapılacak olan CHP Yunusemre İlçe 2. Olağan Genel Kurul’da, mevcut başkan Kubilay Koç tekrar aday olmazken, tek koltuk için 3 aday yarışacak. KafferHangül, Serdar Güngör Bozyaka ve Kemal Esenkaya başkan olmak içen delege karşısına çıkacak. 395 delege oy kullanacak.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler’de ve Yunusemre’de yeni başkanları belirlemek için sandık başına gidiyor.
Mevcut ilçe başkanı Semih Balaban’ın tekrar aday olmadığı 2. Olağan Genel Kurul’da Zerrin İşnel ile Hakan Tatar yarışacak. Bugün saat 10.00’da MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonunda yapılacak olan seçimde 375 delege yeni başkanı seçmek için oy kullanacak. 




YUNUSEMRE YARIN

Yarın ise, Şehir Tiyatrosu’nda saat 11.00’da yapılacak olan CHP Yunusemre İlçe 2. Olağan Genel Kurul’da, mevcut başkan Kubilay Koç tekrar aday olmazken, tek koltuk için 3 aday yarışacak. KafferHangül, Serdar Güngör Bozyaka ve Kemal Esenkaya başkan olmak içen delege karşısına çıkacak. 395 delege oy kullanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.