CHP'Lİ BİÇER İLE AK PARTİLİ KUZU’NUN ATIŞMASI OLAY OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2017 - 12:42, Güncelleme: 30.06.2017 - 12:42
 

CHP'Lİ BİÇER İLE AK PARTİLİ KUZU’NUN ATIŞMASI OLAY OLDU

CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer ile AK Partili Burhan Kuzu arasında bir süredir Twitter üzerinden devam eden polemik sosyal medyada geniş bir karşılık buldu. CHP’li Biçer’in, AK Partili Burhan Kuzu'nun attığı tweetlerdeki Türkçe yazım yanlışlarını düzeltip, ekran görüntüsünü paylaşması adeta olay oldu.
AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Burhan Kuzu'nun; "Suudi Arabistan'da Kral Selman yiyenini değilde oğlunu Veliaht atadı.Petrol sayasinde kimse Suudu Demokrasi Yok diye suçlamıyor.Ah petrol ah" tweetindeki 7 hatayı ekran görüntüsü üzerinden işaretleyerek paylaşan CHP'li Biçer, "Epi topu 140 karakter yazacaksın, yazamıyorsun; unvanın profesör!" diyerek, Kuzu'yu eleştirdi. Biçer, yine Kuzu'nun yaptığı paylaşımda, Suudi Arabistan'da Kral Selman'ın oğlunu veliaht olarak atadığı cümleye atıfta bulunarak, Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak ve oğlu Bilal Erdoğan'ı hatırlatıp, "Genel başkanın damadı enerji, oğlu gizli milli eğitim bakanı" diye de eklemişti. “BURHAN KUZU ÇORBA DERDİNDE MAKLUBE PEŞİNDE” Biçer'in, AK Partili Kuzu ve Gülen'in samimi pozlarıyla cevap verdiği atışmada, Kuzu Biçer'i edep sınırını aşmakla suçladı. CHP’li Biçer de, AK Partili Kuzu'nun daha önceki küfür ve hakaret içeren paylaşımlarını ile cevap verdi. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "mahallenizdeki FETÖ'cüleri bildirin" sözlerine karşılık,  AKPartili birçok ismin Fethullah Gülen'e saygı ifadelerini içeren video kolajını "Gözler BurhanKuzu'yu da arıyor; ama o çorba derdinde, maklube peşinde." cümlesiyle paylaşan Biçer'e, Burhan Kuzu da "Maklubeyi şimdi CHP'liler bol bol tüketiyor. Yürüyüşde de ikram etmişler." paylaşımı ile karşılık verdi. “SİZE TÜRKÇE ÖĞRETECEĞİM” Kuzu'nun tweetlerindeki yazım yanlışlarını düzeltmeye devam ederek verdiği cevapların birinde de "Sizinle işimiz bittiğinde hem Türkçe öğrenmiş olacaksınız hem de siyaseten kusurunuzu göreceksiniz." sözlerini kullanan CHP'li Biçer, AKParti İstanbul Milletvekili Prof. Burhan Kuzu'ya Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Sözlük, İmla Kılavuzu ile Deyimler ve Atasözleri Sözlüğ'nden oluşan Türkçe seti gönderdi.  
CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer ile AK Partili Burhan Kuzu arasında bir süredir Twitter üzerinden devam eden polemik sosyal medyada geniş bir karşılık buldu. CHP’li Biçer’in, AK Partili Burhan Kuzu'nun attığı tweetlerdeki Türkçe yazım yanlışlarını düzeltip, ekran görüntüsünü paylaşması adeta olay oldu.
AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Burhan Kuzu'nun; "Suudi Arabistan'da Kral Selman yiyenini değilde oğlunu Veliaht atadı.Petrol sayasinde kimse Suudu Demokrasi Yok diye suçlamıyor.Ah petrol ah" tweetindeki 7 hatayı ekran görüntüsü üzerinden işaretleyerek paylaşan CHP'li Biçer, "Epi topu 140 karakter yazacaksın, yazamıyorsun; unvanın profesör!" diyerek, Kuzu'yu eleştirdi. Biçer, yine Kuzu'nun yaptığı paylaşımda, Suudi Arabistan'da Kral Selman'ın oğlunu veliaht olarak atadığı cümleye atıfta bulunarak, Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak ve oğlu Bilal Erdoğan'ı hatırlatıp, "Genel başkanın damadı enerji, oğlu gizli milli eğitim bakanı" diye de eklemişti.


“BURHAN KUZU ÇORBA DERDİNDE MAKLUBE PEŞİNDE”
Biçer'in, AK Partili Kuzu ve Gülen'in samimi pozlarıyla cevap verdiği atışmada, Kuzu Biçer'i edep sınırını aşmakla suçladı. CHP’li Biçer de, AK Partili Kuzu'nun daha önceki küfür ve hakaret içeren paylaşımlarını ile cevap verdi. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "mahallenizdeki FETÖ'cüleri bildirin" sözlerine karşılık,  AKPartili birçok ismin Fethullah Gülen'e saygı ifadelerini içeren video kolajını "Gözler BurhanKuzu'yu da arıyor; ama o çorba derdinde, maklube peşinde." cümlesiyle paylaşan Biçer'e, Burhan Kuzu da "Maklubeyi şimdi CHP'liler bol bol tüketiyor. Yürüyüşde de ikram etmişler." paylaşımı ile karşılık verdi.



“SİZE TÜRKÇE ÖĞRETECEĞİM”
Kuzu'nun tweetlerindeki yazım yanlışlarını düzeltmeye devam ederek verdiği cevapların birinde de "Sizinle işimiz bittiğinde hem Türkçe öğrenmiş olacaksınız hem de siyaseten kusurunuzu göreceksiniz." sözlerini kullanan CHP'li Biçer, AKParti İstanbul Milletvekili Prof. Burhan Kuzu'ya Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Sözlük, İmla Kılavuzu ile Deyimler ve Atasözleri Sözlüğ'nden oluşan Türkçe seti gönderdi.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.