CHP'Lİ ÖZEL'DEN PERŞEMBE PAZARI AÇIKLAMASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2018 - 15:57, Güncelleme: 12.04.2018 - 15:57
 

CHP'Lİ ÖZEL'DEN PERŞEMBE PAZARI AÇIKLAMASI

CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa gündemini meşgul eden Perşembe pazarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Özel, Pazar yeri kurulacak olan yerde anne ve babasına ait evlerinin olmasınedeniyle, babasının Pazar yerine her hangi bir itirazı olmadığını belirterek, AK Parti ve MHP yerel yönetimlerinin sorumluluklarından kurtulmak için suçu başkalarına yüklemeye çalıştıklarını ifade etti. ÖZEL, BU TÜR SORUNLARI SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYELER YILLAR ÖNCE ÇÖZDÜ Sene 2018, Türkiye'de bırakın merkez belediyeleri artık küçücük ilçelerde dahi Pazar yeri sorunu kalmamış. Manisa'nın etrafındakilere baktığımızda da Aydın'ın, Muğla'nın, İzmir'in kapalı Pazar yeri sorunları yok. Bu sorun sosyal demokrat belediyeler tarafından yıllar önce çözülmüş durumda. Bugün sosyal demokratların yönettiği şehirlerde pazarcılarımız çağdaş çalışma koşullarından her zaman övgü ile bahsediyorlar. Ama bakıyoruz ki bugün hala daha Şehzadeler'de kapalı Pazar yeri sorunu çözülmemiş. Perşembe Pazarı'nın sorunları hala sürüyor. Son dönemde de Perşembe Pazarı olarak bilinen ve garajın yanındaki derme çatma Pazar yerinin, yapılacak inşaattan dolayı yaklaşık 2 yıl süreyle farklı bir yere taşınması gündemde. Bu konuda pazarcılarımız ve vatandaşlarımız mağdur edilmekte, zamanzaman da karşı karşıya getiriliyor. Bu sorunu çözmeyen AKP ve MHP yerel yönetimleri zaman zaman da sorumluluklarından kurtulmak için, çeşitli dedikodularla ve sorumluluklarını görmezden gelen bir aymazlıkla suçu başkalarına yüklemeye çalışıyorlar. PAZARCI ESNAFIMIZIN VE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ Son günlerde Pazar yerinin geçici olarak taşınacağı yerde annem ve babamın oturdukları evin bulunması dolasıyla bu yerin kullanımına babamın itirazda bulunduğu ve bu yüzden izin verilmediği yalanı yayılmaktadır. Konunun gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Babamın babası, rahmetli dedem, Manisa’nın bilinen, hatırlanan en eski bahçıvanlarındandır. Konuyu babama sorduğumda "Pazarcılar ekmeğinin peşinde vatandaşa da yakın olmaları gerekir, bir buçuk iki yıl süreyle geçici olarak işlerini yapacakları yer neresiyse, başımızın üzeridir" ifadesini kullanmıştır. Bu meselenin sorumluluğu pazarcıya bir Pazar yeri bulamayan ve yıllardır Manisa'yı yöneten MHP'li ve AKP'li belediyelere ait olup bu sorunların çözümünün de ancak ve ancak sosyal demokrat belediyecilik anlayışına sahip bir CHP'li Belediye Başkanı'nın seçiminden sonra olabileceği de açıkça görülüyor. Vatandaşımızın pazara erişimini engellemeyecek, pazarcıların çalışma koşullarını kötülemeyecek her türlü çözümde pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha yinelemek isterim
CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa gündemini meşgul eden Perşembe pazarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Özel, Pazar yeri kurulacak olan yerde anne ve babasına ait evlerinin olmasınedeniyle, babasının Pazar yerine her hangi bir itirazı olmadığını belirterek, AK Parti ve MHP yerel yönetimlerinin sorumluluklarından kurtulmak için suçu başkalarına yüklemeye çalıştıklarını ifade etti.

ÖZEL, BU TÜR SORUNLARI SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYELER YILLAR ÖNCE ÇÖZDÜ
Sene 2018, Türkiye'de bırakın merkez belediyeleri artık küçücük ilçelerde dahi Pazar yeri sorunu kalmamış. Manisa'nın etrafındakilere baktığımızda da Aydın'ın, Muğla'nın, İzmir'in kapalı Pazar yeri sorunları yok. Bu sorun sosyal demokrat belediyeler tarafından yıllar önce çözülmüş durumda. Bugün sosyal demokratların yönettiği şehirlerde pazarcılarımız çağdaş çalışma koşullarından her zaman övgü ile bahsediyorlar. Ama bakıyoruz ki bugün hala daha Şehzadeler'de kapalı Pazar yeri sorunu çözülmemiş. Perşembe Pazarı'nın sorunları hala sürüyor. Son dönemde de Perşembe Pazarı olarak bilinen ve garajın yanındaki derme çatma Pazar yerinin, yapılacak inşaattan dolayı yaklaşık 2 yıl süreyle farklı bir yere taşınması gündemde. Bu konuda pazarcılarımız ve vatandaşlarımız mağdur edilmekte, zamanzaman da karşı karşıya getiriliyor. Bu sorunu çözmeyen AKP ve MHP yerel yönetimleri zaman zaman da sorumluluklarından kurtulmak için, çeşitli dedikodularla ve sorumluluklarını görmezden gelen bir aymazlıkla suçu başkalarına yüklemeye çalışıyorlar.

PAZARCI ESNAFIMIZIN VE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Son günlerde Pazar yerinin geçici olarak taşınacağı yerde annem ve babamın oturdukları evin bulunması dolasıyla bu yerin kullanımına babamın itirazda bulunduğu ve bu yüzden izin verilmediği yalanı yayılmaktadır. Konunun gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Babamın babası, rahmetli dedem, Manisa’nın bilinen, hatırlanan en eski bahçıvanlarındandır. Konuyu babama sorduğumda "Pazarcılar ekmeğinin peşinde vatandaşa da yakın olmaları gerekir, bir buçuk iki yıl süreyle geçici olarak işlerini yapacakları yer neresiyse, başımızın üzeridir" ifadesini kullanmıştır. Bu meselenin sorumluluğu pazarcıya bir Pazar yeri bulamayan ve yıllardır Manisa'yı yöneten MHP'li ve AKP'li belediyelere ait olup bu sorunların çözümünün de ancak ve ancak sosyal demokrat belediyecilik anlayışına sahip bir CHP'li Belediye Başkanı'nın seçiminden sonra olabileceği de açıkça görülüyor. Vatandaşımızın pazara erişimini engellemeyecek, pazarcıların çalışma koşullarını kötülemeyecek her türlü çözümde pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha yinelemek isterim
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.