CHP-SP KARDEŞLİĞİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2018 - 13:45, Güncelleme: 11.02.2018 - 13:45
 

CHP-SP KARDEŞLİĞİ

Saadet Partisi (SP) Manisa İl Başkanı Metin Bulduk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Semih Balaban’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 
SP Manisa İl Başkanı Metin Bulduk, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan genel kurulla başkanlığa seçilen CHP İl Başkanı Balaban’ı tebrik etti, CHP Kurultayı’nın hayırlı olmasını diledi. Bulduk, yıllar öncesine dayanan bu dostlukların devam etmesini diledi.  CHP İl Başkanı Semih Balaban ise, SP il başkanı ve yönetimine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti. SP ile CHP’nin dostluğunun 1973 seçimlerine dayandığını kaydeden Balaban, “O zamanki adıyla Milli Selamet Partisi merhum lideri Necmettin Erbakan ile merhum lider Bülent Ecevit birlikte ortaklık yapmıştı. Ve ülkeye de büyük faydaları olmuştu. Yani şimdi Milli Selamet Partisi’nin devamı olan Saadet Partisi’yle bizim dostluğumuz çok eskilere dayanır.  Bu dostluğumuz bugünde devam ediyor. Bizlerde ülkemizin çıkarları noktasında sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Saadet Partisi (SP) Manisa İl Başkanı Metin Bulduk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Semih Balaban’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

SP Manisa İl Başkanı Metin Bulduk, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan genel kurulla başkanlığa seçilen CHP İl Başkanı Balaban’ı tebrik etti, CHP Kurultayı’nın hayırlı olmasını diledi. Bulduk, yıllar öncesine dayanan bu dostlukların devam etmesini diledi. 

CHP İl Başkanı Semih Balaban ise, SP il başkanı ve yönetimine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti. SP ile CHP’nin dostluğunun 1973 seçimlerine dayandığını kaydeden Balaban, “O zamanki adıyla Milli Selamet Partisi merhum lideri Necmettin Erbakan ile merhum lider Bülent Ecevit birlikte ortaklık yapmıştı. Ve ülkeye de büyük faydaları olmuştu. Yani şimdi Milli Selamet Partisi’nin devamı olan Saadet Partisi’yle bizim dostluğumuz çok eskilere dayanır.  Bu dostluğumuz bugünde devam ediyor. Bizlerde ülkemizin çıkarları noktasında sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.