CHP VE İYİ PARTİ İLÇE PAYLAŞIMLARINI YAPTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 13:26, Güncelleme: 25.01.2019 - 13:26
 

CHP VE İYİ PARTİ İLÇE PAYLAŞIMLARINI YAPTI

CHP ve İYİ Parti, Manisa’daki belediyelere hangi partinin aday çıkaracağı noktasında anlaştı. Buna göre Manisa Büyükşehir Belediyesi ile 7 ilçede İYİ Parti, kalan 10 ilçede ise CHP aday çıkaracak.
Yerel seçimlere ‘Millet İttifakı’ adıyla katılacak olan CHP ve İYİ Parti, Manisa’daki yol haritasını netleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile 17 ilçede hangi partinin aday çıkaracağı üzerine partiler anlaştı. Buna göre; Manisa Büyükşehir Belediyesi ile 7 ilçede İYİ Parti, kalan 10 ilçede ise CHP aday çıkaracak.   İYİ PARTİ’YE BIRAKILAN Anlaşma gereği Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre, Selendi, Şehzadeler, Kula, Köprübaşı, Gördes ve Demirci’de İYİ Parti aday çıkaracak.  CHP’YE BIRAKILAN Geriye kalan diğer on ilçe olan Ahmetli, Akhisar, Alaşehir, Gölmarmara, Kırkağaç, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Soma ve Turgutlu’da CHP adayları seçim yarışına girecek.     Gökmen ÖLEKLİ
CHP ve İYİ Parti, Manisa’daki belediyelere hangi partinin aday çıkaracağı noktasında anlaştı. Buna göre Manisa Büyükşehir Belediyesi ile 7 ilçede İYİ Parti, kalan 10 ilçede ise CHP aday çıkaracak.
Yerel seçimlere ‘Millet İttifakı’ adıyla katılacak olan CHP ve İYİ Parti, Manisa’daki yol haritasını netleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile 17 ilçede hangi partinin aday çıkaracağı üzerine partiler anlaştı. Buna göre; Manisa Büyükşehir Belediyesi ile 7 ilçede İYİ Parti, kalan 10 ilçede ise CHP aday çıkaracak.
 
İYİ PARTİ’YE BIRAKILAN
Anlaşma gereği Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre, Selendi, Şehzadeler, Kula, Köprübaşı, Gördes ve Demirci’de İYİ Parti aday çıkaracak. 

CHP’YE BIRAKILAN
Geriye kalan diğer on ilçe olan Ahmetli, Akhisar, Alaşehir, Gölmarmara, Kırkağaç, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Soma ve Turgutlu’da CHP adayları seçim yarışına girecek.     Gökmen ÖLEKLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.