CHP’Lİ BALABAN, KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2018 - 18:09, Güncelleme: 04.11.2018 - 18:09
 

CHP’Lİ BALABAN, KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Yerel seçim çalışmalarına hız veren CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Ankara’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, yerel seçimlerde özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı konusunda yetkinin örgütte olduğunu ifade ettiği belirtildi.
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, yerel seçimler konusunda bir taraftan çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da Ankara’da temaslarda bulunmaya devam ediyor. CHP İl Başkanı Balaban, yerel seçimler konusunda parti tabanının ve örgütün görüşlerini ortaya koyan dosyayı teslim etmek için Ankara’ya bir dizi ziyarette bulunarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.   BALABAN: “3 İLÇEDE EĞİLİM YOKLAMASI YAPILACAK”   Yerel seçim çalışmalarının öncelikli olduğu ziyarette CHP Manisa İl Başkanı Balaban, yerel seçimler konusunda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na bir dosya sunduklarını belirterek, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yaklaşık 1 saatlik bir görüşmemiz oldu. Sayın Genel Başkanımıza yerel seçimler konusunda Manisa ile ilgili bir rapor sunduk. Bu raporda hem tabanımız ve hem de örgütümüzün önerilerini ilettik. 3 tane ilçemizde birden fazla belediye başkan adayımız var. Akhisar, Salihli ve Turgutlu ilçelerimizde eğilim yoklaması yapılması talebimiz oldu. Sayın Genel Başkanımız bu konuda yetkinin örgütte olduğunu belirterek talebimizi olumlu karşıladı. En kısa sürede bu ilçelerimizde eğilim yoklaması yapacağız’’ dedi.   “KASIM AYI SONUNDA ADAYLARIMIZIN HEPSİNİ AÇIKLAYACAĞIZ”   Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı konusunda da örgütün görüşlerini dile getirdiklerini ifade eden CHP İl Başkanı Balaban, “Sayın Genel Başkanımız Büyükşehir adayımızın belirlenmesi noktasında da yetkinin örgütte olduğunu ifade etti. Şu anda Büyükşehir adayımız konusunda bazı görüşmelerimiz sürüyor. Kasım ayı sonuna kadar tüm ilçe belediye başkan adaylarımız ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı kesinleştirip Manisa kamuoyu ile paylaşacağız. Kasım ayı sonunda hepsini açıklayacağız” dedi.
Yerel seçim çalışmalarına hız veren CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Ankara’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, yerel seçimlerde özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı konusunda yetkinin örgütte olduğunu ifade ettiği belirtildi.
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, yerel seçimler konusunda bir taraftan çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da Ankara’da temaslarda bulunmaya devam ediyor. CHP İl Başkanı Balaban, yerel seçimler konusunda parti tabanının ve örgütün görüşlerini ortaya koyan dosyayı teslim etmek için Ankara’ya bir dizi ziyarette bulunarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
BALABAN: “3 İLÇEDE EĞİLİM YOKLAMASI YAPILACAK”
 
Yerel seçim çalışmalarının öncelikli olduğu ziyarette CHP Manisa İl Başkanı Balaban, yerel seçimler konusunda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na bir dosya sunduklarını belirterek, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yaklaşık 1 saatlik bir görüşmemiz oldu. Sayın Genel Başkanımıza yerel seçimler konusunda Manisa ile ilgili bir rapor sunduk. Bu raporda hem tabanımız ve hem de örgütümüzün önerilerini ilettik. 3 tane ilçemizde birden fazla belediye başkan adayımız var. Akhisar, Salihli ve Turgutlu ilçelerimizde eğilim yoklaması yapılması talebimiz oldu. Sayın Genel Başkanımız bu konuda yetkinin örgütte olduğunu belirterek talebimizi olumlu karşıladı. En kısa sürede bu ilçelerimizde eğilim yoklaması yapacağız’’ dedi.
 
“KASIM AYI SONUNDA ADAYLARIMIZIN HEPSİNİ AÇIKLAYACAĞIZ”
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı konusunda da örgütün görüşlerini dile getirdiklerini ifade eden CHP İl Başkanı Balaban, “Sayın Genel Başkanımız Büyükşehir adayımızın belirlenmesi noktasında da yetkinin örgütte olduğunu ifade etti. Şu anda Büyükşehir adayımız konusunda bazı görüşmelerimiz sürüyor. Kasım ayı sonuna kadar tüm ilçe belediye başkan adaylarımız ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı kesinleştirip Manisa kamuoyu ile paylaşacağız. Kasım ayı sonunda hepsini açıklayacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.