CHP’Lİ GENÇLER TURGUTLU’DA ‘HAYIR’ DEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 09:35, Güncelleme: 13.03.2017 - 09:35
 

CHP’Lİ GENÇLER TURGUTLU’DA ‘HAYIR’ DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay ve Turgutlu Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte, referandum çalışmaları kapsamında Turgutlu'da vatandaşlara Hayır'ı anlattı.
Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş'ın da eşlik ettiği çalışmada, pazar yerini ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlara ve pazar esnafına Hayır broşürü dağıtan genç başkanlar, referandumda neden Hayır denmesi gerektiğini anlattılar. Pazar ziyaretinin hemen ardından kafeleri ziyaret eden CHP’liler, buradaki gençler ile sohbet ederek referandumda hayır oyu vermelerini istedi. Bu değişikliğin, dayatılmaya çalışıldığını ve ülkeyi özerk federasyonlara dahi bölebileceğini belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, "Tek kişinin eline öyle yetkiler veriliyor ki, isterse ülkeyi 5 parçaya dahi bölebilir. Başkanlık sevdasına kapılanları PKK kandırdı, FETÖ kandırdı... Peki, bu kadar gücü elinde toplayan bir Cumhurbaşkanını ya yine bir terör örgütü kandırırsa, bunun sonuçları ne kadar ağır olur hiç düşündünüz mü? Ülkemiz terör belasından çok çekti ve hala da çekiyor. Bizi yönetenler teröre çözüm bulacaklarına kendilerine yeni bir makam yaratma derdindeler. Eminiz ki halkını düşünmeyenleri Turgutlu affetmeyecek." dedi. “GENÇLERİMİZ REFERANDUMDA HAYIR DİYECEK” Özellikle gençlerle referandum hakkında sohbet etmekten çok mutlu olduğunu belirten Başkan Durbay, "Bu seçimin kaderini, hakkettiği eğitimi alamayan ve eğitim öğretim için binlerce lira masraf yapan, iş bulamayan, hortlatılan teröre karşı ölüm tehlikesiyle askerlik yapan, parasızlıktan evlenemeyen, hayallerinin çok uzağında yaşam süren, kısacası ülkenin kahrını çeken gençlerimiz belirleyecek. Ülkeyi yönetenlerden, kendilerine hayır göremeyen gençlerimiz referandumda Hayır diyecek." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay ve Turgutlu Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte, referandum çalışmaları kapsamında Turgutlu'da vatandaşlara Hayır'ı anlattı.
Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş'ın da eşlik ettiği çalışmada, pazar yerini ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlara ve pazar esnafına Hayır broşürü dağıtan genç başkanlar, referandumda neden Hayır denmesi gerektiğini anlattılar. Pazar ziyaretinin hemen ardından kafeleri ziyaret eden CHP’liler, buradaki gençler ile sohbet ederek referandumda hayır oyu vermelerini istedi. Bu değişikliğin, dayatılmaya çalışıldığını ve ülkeyi özerk federasyonlara dahi bölebileceğini belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, "Tek kişinin eline öyle yetkiler veriliyor ki, isterse ülkeyi 5 parçaya dahi bölebilir. Başkanlık sevdasına kapılanları PKK kandırdı, FETÖ kandırdı... Peki, bu kadar gücü elinde toplayan bir Cumhurbaşkanını ya yine bir terör örgütü kandırırsa, bunun sonuçları ne kadar ağır olur hiç düşündünüz mü? Ülkemiz terör belasından çok çekti ve hala da çekiyor. Bizi yönetenler teröre çözüm bulacaklarına kendilerine yeni bir makam yaratma derdindeler. Eminiz ki halkını düşünmeyenleri Turgutlu affetmeyecek." dedi.

“GENÇLERİMİZ REFERANDUMDA HAYIR DİYECEK”
Özellikle gençlerle referandum hakkında sohbet etmekten çok mutlu olduğunu belirten Başkan Durbay, "Bu seçimin kaderini, hakkettiği eğitimi alamayan ve eğitim öğretim için binlerce lira masraf yapan, iş bulamayan, hortlatılan teröre karşı ölüm tehlikesiyle askerlik yapan, parasızlıktan evlenemeyen, hayallerinin çok uzağında yaşam süren, kısacası ülkenin kahrını çeken gençlerimiz belirleyecek. Ülkeyi yönetenlerden, kendilerine hayır göremeyen gençlerimiz referandumda Hayır diyecek." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.