Çiçekçilerin 14 şubat yoğunluğu başladı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2021 - 15:02, Güncelleme: 10.02.2021 - 15:02
 

Çiçekçilerin 14 şubat yoğunluğu başladı

14 Şubat Sevgililer Günü öncesi Manisa'da, çiçekçiler yoğun mesai harcıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 14 Şubat 2021 Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen çiçekçiler yasaktan muaf tutuldu. Çiçekçiler muaf tutulmalarının ardından siparişleri yetiştirmeye çalışıyor. Çiçekçiler 13 Şubat Cumartesi ve 14 Şubat Pazar günleri de saat 10.00’la 17.00 arası işyerinde satış gerçekleştirebilecek. ÇİÇEKÇİ ESNAF GENELGEDEN MEMNUN Kısıtlamadan muaf tutulmalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Çiçekçi Esnafı Ömer Katkay, şu sözlere yer verdi; “Haftasonu yasağında saat 10. 00 ve 17.00 saatleri arasında gelip burada çiçeklerini vatandaşlar alabilecekler. Daha sonra 17.00 ve gece 00.00 saatleri arasında servislerimiz olacak. Genelgeden memnunuz açıkçası. FİYAT YÜKSEK OLSA DA TALEP VAR Güzel bir hareketliliğimiz var. Tabi İzmir’de yaşanan sel felaketinden dolayı fiyatlar biraz yüksek. Fakat talep var. Bu sene çiçek fiyatları biraz yüksek olacaktı ama biz yine kendi müşterilerimiz kırmak istemiyoruz. Geçen sene olan fiyat ile devam edeceğiz. En çok talep edilen çiçeğimiz kırmızı gül oluyor. Bu sene toplamda 4 bin adet kırmızı gül aldık. Hepsini satmayı düşünüyoruz.”

14 Şubat Sevgililer Günü öncesi Manisa'da, çiçekçiler yoğun mesai harcıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 14 Şubat 2021 Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen çiçekçiler yasaktan muaf tutuldu. Çiçekçiler muaf tutulmalarının ardından siparişleri yetiştirmeye çalışıyor. Çiçekçiler 13 Şubat Cumartesi ve 14 Şubat Pazar günleri de saat 10.00’la 17.00 arası işyerinde satış gerçekleştirebilecek.

ÇİÇEKÇİ ESNAF GENELGEDEN MEMNUN

Kısıtlamadan muaf tutulmalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Çiçekçi Esnafı Ömer Katkay, şu sözlere yer verdi;

“Haftasonu yasağında saat 10. 00 ve 17.00 saatleri arasında gelip burada çiçeklerini vatandaşlar alabilecekler. Daha sonra 17.00 ve gece 00.00 saatleri arasında servislerimiz olacak. Genelgeden memnunuz açıkçası.

FİYAT YÜKSEK OLSA DA TALEP VAR

Güzel bir hareketliliğimiz var. Tabi İzmir’de yaşanan sel felaketinden dolayı fiyatlar biraz yüksek. Fakat talep var. Bu sene çiçek fiyatları biraz yüksek olacaktı ama biz yine kendi müşterilerimiz kırmak istemiyoruz. Geçen sene olan fiyat ile devam edeceğiz. En çok talep edilen çiçeğimiz kırmızı gül oluyor. Bu sene toplamda 4 bin adet kırmızı gül aldık. Hepsini satmayı düşünüyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.