CİDER KAVŞAĞI'NDAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 11:50, Güncelleme: 19.03.2018 - 11:50
 

CİDER KAVŞAĞI'NDAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay içinde açılışı yapılan Devlet Bahçeli Kavşağı'nın devamı niteliğinde olan ve merkez Yunusemre ilçesi Barbaros Mahallesi sınırlarında bulunan Cider Kavşağı'ndaki yol yapım çalışmalarında sona gelindi. Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından yaklaşık 80 bin nüfusa hizmet vereceği belirtilen yolun trafiğe açılacağı belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay içinde hizmete açılan Devlet Bahçeli Kavşağı'nın devamı niteliğinde olan Cider Fabrikası kavşağındaki yol yapım çalışmalarında sona gelindi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yaptığı inceleme sonrasında açıklamalarda bulunan Daire Başkanı Fevzi Demir, "Yaklaşık bir buçuk ay önce Devlet Bahçeli Kavşağı hizmete girdi. Bu kavşağın devamı olan Hastane Kavşağı'ndaki çalışma da geçen hafta tamamlandı. Asfaltlama ve akıllı kavşak çalışması yapıldı. Bir de kavşağımızın eski Cider Fabrikası'nın bulunduğu yerde bulvar çalışması başlamıştı. Burada da sona gelindi. Asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Sadece kavşağın bağlantı noktasındayız. Çalışmalar Pazartesi itibariyle tamamlanacak. Yolumuz tamamen bitmiş olacak. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yol çizgileri çizilerek kullanıma açılacak. Eğer yağmur yağış olmazsa, Ulaşım Daire Başkanlığımızın bir günlük çalışması var. Onun da tamamlanmasıyla birlikte trafiğe açılacak. Fen işleri Daire Başkanlığımız da aydınlatma çalışmalarını tamamlamış durumda. Kent Estetiği Daire Başkanlığı çalışmalarını devam ettiriyor. "Trafikte rahatlama olacak" Başkan Demir, yolun tamamlanmasıyla birlikte trafikte bir rahatlama yaşanacağını düşündüklerini belirterek, "Burası trafiğe açıldığında Devlet Bahçeli Kavşağı'nın hizmete girmesiyle nasıl bir rahatlama olduysa burası bir rahatlama sağlayacak. Burası Barbaros Mahallesi, Yeni Mahalle ile birlikte yaklaşık 80 bin nüfusa hitap eden bir nokta. Bu mahallelere şehir içinden ulaşım bu yoldan sağlanacak. Trafik açısından büyük bir rahatlama olacak. Hizmetler devam ediyor, biz istiyoruz ki bu yolu devam ettirelim. Muhtarlarla yaptığımız sohbetlerde bu yönde. Oradaki kamulaştırma ve terkler tamamlandıktan sonra yolumuz devam ederek Menemen yoluna bağlanacak. Şimdiden muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyoruz" dedi. "80 bin nüfusu rahatlatacak bir çalışma" Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak yapılan yol çalışmasıyla ilgili olarak, "Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün' e teşekkürlerimi iletiyorum. 35 yıl beklenen bir proje. Barbaros ve Yeni Mahalle'nin yaklaşık 80 bin nüfusunu rahatlatacak bir proje. Bu biz Cengiz Ergün'e yolun burada kalmasına değil, Menemen Yolu'na bağlanmasının vatandaşlarımızın daha rahat daha sağlıklı araç kullanmaları için önemli" diye konuştu. "Menemen Yolu'na bağlanmasını istiyoruz" Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir ise yolun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Güzel bir proje. Bu projenin devamını bekliyoruz. Barbaros Muhtarı ile birlikte daha önce bir dilekçemiz vardı. Bu yol Menemen Yolu'na bağlanırsa çok iyi proje olacak ve trafikte rahatlatma olacaktır. Hizmetlerin devamını bekliyoruz" diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay içinde açılışı yapılan Devlet Bahçeli Kavşağı'nın devamı niteliğinde olan ve merkez Yunusemre ilçesi Barbaros Mahallesi sınırlarında bulunan Cider Kavşağı'ndaki yol yapım çalışmalarında sona gelindi. Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından yaklaşık 80 bin nüfusa hizmet vereceği belirtilen yolun trafiğe açılacağı belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay içinde hizmete açılan Devlet Bahçeli Kavşağı'nın devamı niteliğinde olan Cider Fabrikası kavşağındaki yol yapım çalışmalarında sona gelindi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yaptığı inceleme sonrasında açıklamalarda bulunan Daire Başkanı Fevzi Demir, "Yaklaşık bir buçuk ay önce Devlet Bahçeli Kavşağı hizmete girdi. Bu kavşağın devamı olan Hastane Kavşağı'ndaki çalışma da geçen hafta tamamlandı. Asfaltlama ve akıllı kavşak çalışması yapıldı. Bir de kavşağımızın eski Cider Fabrikası'nın bulunduğu yerde bulvar çalışması başlamıştı. Burada da sona gelindi. Asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Sadece kavşağın bağlantı noktasındayız. Çalışmalar Pazartesi itibariyle tamamlanacak. Yolumuz tamamen bitmiş olacak. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yol çizgileri çizilerek kullanıma açılacak. Eğer yağmur yağış olmazsa, Ulaşım Daire Başkanlığımızın bir günlük çalışması var. Onun da tamamlanmasıyla birlikte trafiğe açılacak. Fen işleri Daire Başkanlığımız da aydınlatma çalışmalarını tamamlamış durumda. Kent Estetiği Daire Başkanlığı çalışmalarını devam ettiriyor.



"Trafikte rahatlama olacak"
Başkan Demir, yolun tamamlanmasıyla birlikte trafikte bir rahatlama yaşanacağını düşündüklerini belirterek, "Burası trafiğe açıldığında Devlet Bahçeli Kavşağı'nın hizmete girmesiyle nasıl bir rahatlama olduysa burası bir rahatlama sağlayacak. Burası Barbaros Mahallesi, Yeni Mahalle ile birlikte yaklaşık 80 bin nüfusa hitap eden bir nokta. Bu mahallelere şehir içinden ulaşım bu yoldan sağlanacak. Trafik açısından büyük bir rahatlama olacak. Hizmetler devam ediyor, biz istiyoruz ki bu yolu devam ettirelim. Muhtarlarla yaptığımız sohbetlerde bu yönde. Oradaki kamulaştırma ve terkler tamamlandıktan sonra yolumuz devam ederek Menemen yoluna bağlanacak. Şimdiden muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyoruz" dedi.



"80 bin nüfusu rahatlatacak bir çalışma"
Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak yapılan yol çalışmasıyla ilgili olarak, "Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün' e teşekkürlerimi iletiyorum. 35 yıl beklenen bir proje. Barbaros ve Yeni Mahalle'nin yaklaşık 80 bin nüfusunu rahatlatacak bir proje. Bu biz Cengiz Ergün'e yolun burada kalmasına değil, Menemen Yolu'na bağlanmasının vatandaşlarımızın daha rahat daha sağlıklı araç kullanmaları için önemli" diye konuştu.

"Menemen Yolu'na bağlanmasını istiyoruz"
Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir ise yolun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Güzel bir proje. Bu projenin devamını bekliyoruz. Barbaros Muhtarı ile birlikte daha önce bir dilekçemiz vardı. Bu yol Menemen Yolu'na bağlanırsa çok iyi proje olacak ve trafikte rahatlatma olacaktır. Hizmetlerin devamını bekliyoruz" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.