ÇİFTÇİNİN REFAHI İÇİN 'ALİ UÇAK' SESLERİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2018 - 11:33, Güncelleme: 23.04.2018 - 11:33
 

ÇİFTÇİNİN REFAHI İÇİN 'ALİ UÇAK' SESLERİ

Uçak Kardeşler Firması'nın sahibi, Manisa'nın tanınmış iş adamlarından Ali Uçak'ın 24 Haziran pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Manisa Milletvekili aday adayı olacağı konuşuluyor.
Elde ettiği başarılı çalışmalar ve hayırseverliğiyle  ulusal gündemde dahi adından sıkça söz ettiren Uçak Kardeşler firmasının sahibi Ali Uçak'ın 24 Haziran günü yapılacak olan milletvekilliği seçimlerine MHP'den aday adayı olacağı kulislerde konuşuluyor. Uçak Kardeşler firmasıyla Manisa'da üzüm başta olmak üzere yaş meyve ve sebze Manisa'da  yetişen neredeyse tüm  meyve ve sebze çeşitlerini yurtdışına ihraç eden Dünya piyasasında Manisa'nın adını duyuran  Uçak'ın aynı zamanda 44 ilde yaş meyve ve sebze işletmesi bulunmaktadır ve bünyesinde 10 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Tarım Komisyon Başkanı olan Uçak,  yakın dönemde Ege ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği seçimlerini kazanmış, İstihdam seferberliğine katlı sağlayan firmalarda Türkiye 1.'si olan Uçak,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı. ÇİFTÇİNİN REFAHI İÇİN ALİ UÇAK... Manisa çiftçisinin her platformda sesi olan ve sorunlarıyla ilgilenen Uçak'ın en büyük destekçisi çiftçiler olacağı konuşuluyor. Mütevazi kişiliğiyle tanınan, gerek Manisa bürokratları gerekse halkın her kesiminin sevdiği isim olan Uçak'ın aday adayı olup olmayacağı önümüzdeki günlerde netliğe kavuşacak. ALİ UÇAK KİMDİR? 1973 yılında dünyaya gelen Ali Uçak, ufak yaştan beri hububatçılık yapan babasının yanında ticarete başlamıştır. Sektörün her kademesinde bulunan Ali Uçak daha sonra kardeşleri ile birlikte 1984 yılında Uçak Kardeşler firmasını kurmuşlardır. Uzun yıllardır Manisa’mızın Alaşehir ilçesinde ikamet etmektedir ve Alaşehir ovasında yetişen en güzel üzümleri dünyanın her noktasına ulaştırmaktadır. Başarılı bir iş adamı olan Ali Uçak sadece iş için değil Alaşehir’in çehresinin değişmesin de hizmet ve büyük emek sarf etmiştir. Maddi ve manevi olarak her zaman Türk çiftçisinin yanında olmuştur. 2014 yılında Alaşehir 1. sıra meclis üyesi seçilmiştir. Manisa'mızın büyük şehir olması ile birlikte aynı zamanda Manisa Büyük Şehir Meclisi'nde görev almaktadır. Kendisi bütün siyası partiler tarafından sevilmektedir. Manisa ve Alaşehir için fayda sağlayacak bir çok projede yer almıştır. Alçak gönlülüğü ve hayır severliği ile de Manisalıların gönlünde yer eden Ali Uçak evli ve 4 çocuk babasıdır.  
Uçak Kardeşler Firması'nın sahibi, Manisa'nın tanınmış iş adamlarından Ali Uçak'ın 24 Haziran pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Manisa Milletvekili aday adayı olacağı konuşuluyor.
Elde ettiği başarılı çalışmalar ve hayırseverliğiyle  ulusal gündemde dahi adından sıkça söz ettiren Uçak Kardeşler firmasının sahibi Ali Uçak'ın 24 Haziran günü yapılacak olan milletvekilliği seçimlerine MHP'den aday adayı olacağı kulislerde konuşuluyor.

Uçak Kardeşler firmasıyla Manisa'da üzüm başta olmak üzere yaş meyve ve sebze Manisa'da  yetişen neredeyse tüm  meyve ve sebze çeşitlerini yurtdışına ihraç eden Dünya piyasasında Manisa'nın adını duyuran  Uçak'ın aynı zamanda 44 ilde yaş meyve ve sebze işletmesi bulunmaktadır ve bünyesinde 10 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Tarım Komisyon Başkanı olan Uçak,  yakın dönemde Ege ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği seçimlerini kazanmış, İstihdam seferberliğine katlı sağlayan firmalarda Türkiye 1.'si olan Uçak,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı.


ÇİFTÇİNİN REFAHI İÇİN ALİ UÇAK...
Manisa çiftçisinin her platformda sesi olan ve sorunlarıyla ilgilenen Uçak'ın en büyük destekçisi çiftçiler olacağı konuşuluyor.


Mütevazi kişiliğiyle tanınan, gerek Manisa bürokratları gerekse halkın her kesiminin sevdiği isim olan Uçak'ın aday adayı olup olmayacağı önümüzdeki günlerde netliğe kavuşacak.

ALİ UÇAK KİMDİR?
1973 yılında dünyaya gelen Ali Uçak, ufak yaştan beri hububatçılık yapan babasının yanında ticarete başlamıştır.
Sektörün her kademesinde bulunan Ali Uçak daha sonra kardeşleri ile birlikte 1984 yılında Uçak Kardeşler firmasını kurmuşlardır. Uzun yıllardır Manisa’mızın Alaşehir ilçesinde ikamet etmektedir ve Alaşehir ovasında yetişen en güzel üzümleri dünyanın her noktasına ulaştırmaktadır.
Başarılı bir iş adamı olan Ali Uçak sadece iş için değil Alaşehir’in çehresinin değişmesin de hizmet ve büyük emek sarf etmiştir. Maddi ve manevi olarak her zaman Türk çiftçisinin yanında olmuştur.
2014 yılında Alaşehir 1. sıra meclis üyesi seçilmiştir. Manisa'mızın büyük şehir olması ile birlikte aynı zamanda Manisa Büyük Şehir Meclisi'nde görev almaktadır. Kendisi bütün siyası partiler tarafından sevilmektedir. Manisa ve Alaşehir için fayda sağlayacak bir çok projede yer almıştır.
Alçak gönlülüğü ve hayır severliği ile de Manisalıların gönlünde yer eden Ali Uçak evli ve 4 çocuk babasıdır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.