CONAX SU ARITMA MANİSA BÖLGE BAYİLİĞİ AÇILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2017 - 09:38, Güncelleme: 30.10.2017 - 09:38
 

CONAX SU ARITMA MANİSA BÖLGE BAYİLİĞİ AÇILDI

Harun Karabacak, Birgül Deliktaşlı ve Orhan Aldemir ortaklığı ile kurulan; Conax su artıma cihazları bayiliği törenle açıldı.
Conax su artıma Manisa Bölge bayiliği açılışına Şehzadeler Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasar Geriter, Elektrik Elektronikçiler Odası Başkanı Adem Yüküm davetliler ve sektör temsilcileri katıldı.   24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET VE SERVİS GARANTİSİ Mimar Sinan Bulvarı Garaj kavşağı yakınlarında Conax su artıma cihazları Manisa Bölge bayiliğini Manisa’ya kazandıran;  Harun Karabacak, Birgül Deliktaşlı ve Orhan Aldemir işletmeleri hakkında bilgi vererek, “amacımız Manisalılara temiz berrak arıtıcılardan su içirmek.  Gerek  mutfaklara, gerek çok katlı binalara arıtma cihazı takabiliyoruz.  24 saat kesintisiz servislerimiz ile vatandaşların hizmetindeyiz” dediler.   “HELALİNDEN BOL KAZANÇLAR” Açılışta konuşan  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Manisa için büyük bir ihtiyaçtı. İş yerimizin hayırlı uğurlu olmasını, sahiplerine  de helalinden bol kazançlar diliyorum”  dedi. Konuşmaların ardından Conax su artıma Manisa Bölge bayiliği açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrasında işletme sahipleri artıma cihazları ile ilgili davetlilere bilgiler verdi.      
Harun Karabacak, Birgül Deliktaşlı ve Orhan Aldemir ortaklığı ile kurulan; Conax su artıma cihazları bayiliği törenle açıldı.
Conax su artıma Manisa Bölge bayiliği açılışına Şehzadeler Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasar Geriter, Elektrik Elektronikçiler Odası Başkanı Adem Yüküm davetliler ve sektör temsilcileri katıldı.


 
24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET VE SERVİS GARANTİSİ
Mimar Sinan Bulvarı Garaj kavşağı yakınlarında Conax su artıma cihazları Manisa Bölge bayiliğini Manisa’ya kazandıran;  Harun Karabacak, Birgül Deliktaşlı ve Orhan Aldemir işletmeleri hakkında bilgi vererek, “amacımız Manisalılara temiz berrak arıtıcılardan su içirmek.  Gerek  mutfaklara, gerek çok katlı binalara arıtma cihazı takabiliyoruz.  24 saat kesintisiz servislerimiz ile vatandaşların hizmetindeyiz” dediler.


 
“HELALİNDEN BOL KAZANÇLAR”
Açılışta konuşan  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Manisa için büyük bir ihtiyaçtı. İş yerimizin hayırlı uğurlu olmasını, sahiplerine  de helalinden bol kazançlar diliyorum”  dedi.
Konuşmaların ardından Conax su artıma Manisa Bölge bayiliği açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrasında işletme sahipleri artıma cihazları ile ilgili davetlilere bilgiler verdi.    
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.