CUMHURİYET GAZETESİNE CHP’NİN DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2016 - 16:13, Güncelleme: 14.11.2016 - 16:13
 

CUMHURİYET GAZETESİNE CHP’NİN DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

“AKP FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ” Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyonlara CHP’den tepki gelmeye devam ediyor. Sokaklarda Cumhuriyet Gazetesi dağıtan CHP’lilerin yaptığı basın açıklamasında “Son yıllarda AKP iktidarı freni patlamış kamyon gibi; kendi gücünü ve konumunu koruyabilmek için devamlı vites yükselten, baskıları ve hukuksuzlukları sürekli artıran bir yönetim anlayışını benimsemiş durumda.” ifadelerine yer verildi.
Caner KILIÇ- Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyonlara bir tepki de CHP Yunusemre İlçe Örgütü’nden geldi. Önce partilerinin ilçe binasında basın açıklaması yapan CHP’liler ardından sokaktan geçen vatandaşlara Cumhuriyet Gazetesi dağıttı. Basın açıklamasına CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç, Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay ve İl Başkan Yardımcısı Bektaş Kılınç’ın yanı sıra birçok partili de katıldı. CHP Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Sevil Buse Cebeci’nin okuduğu basın metninde şu ifadelere yer verildi; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta Grup Toplantısı’nda verdiği talimatla, tüm Türkiye’de örgütlerimiz Cumhuriyet Gazetesi'ni halka dağıtıyor. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe Örgütü olarak bugün ilçemizde vatandaşlarımıza Cumhuriyet Gazetesi dağıtıyoruz.   ‘DİĞER MEDYA KURULULARININ DA BAŞINA GELEBİLİR!’ Cumhuriyet Gazetesi adını Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten almış, Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan bir gazetedir. Cumhuriyet Gazetesi’ne sahip çıkmak aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmaktır. Tarihine baktığımızda Cumhuriyet Gazetesi her dönemde darbelerden en çok bedel ödeyen gazetedir. Demokrasi, Mustafa Kemal Devrimleri, Laik Bilimsel Çağdaş Eğitim ve Özgürlükler için yayın hayatından, çizgisinden bir an bile ödün vermeyen Cumhuriyet Gazetesi bugün; gerici, anti demokratik, faşist bir baskı ve dayatmayla karşı karşıya. Bugün Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılanlar yarın diğer medya kuruluşlarının da başına gelebilir.   ‘AKP İKTİDARI FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ’ Son yıllarda AKP iktidarı freni patlamış kamyon gibi; kendi gücünü ve konumunu koruyabilmek için devamlı vites yükselten, baskıları ve hukuksuzlukları sürekli artıran bir yönetim anlayışını benimsemiş durumda. Şu anda ülkede binlerce mağdur, hukuksuzluklarla karşı karşıya kalan binlerce insan var. OHAL fırsatçılığı yaparak çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle kendinden olmayanlardan öç alınmaktadır. AKP’nin OHAL’le izlediği yol demokrasinin özüne ters düşmektedir.   ‘CUMHURİYET'İN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’ Burada sahip çıktığımız yalnızca Cumhuriyet Gazetesi değildir; Basın özgürlüğüdür, haber alma hakkımızdır. Özgürlüklerimizdir. Demokrasidir. Üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü savunuyoruz. Bu kampanya diktaya, tek adam rejimlerine, faşizme karşıdır. Bu kampanya kendisi gibi düşünmeyenleri yok sayan anlayışa karşıdır. Bizler Cumhuriyet'in sesi olmaya devam edeceğiz. Demokrasiye ve özgürlüklere hep birlikte sahip çıkmak zorundayız. Her türlü muhalefeti susturmak adına yapılan baskılara, tutuklamalara karşı; ülkemiz, geleceğimiz, çocuklarımız adına mücadelemizi devam ettireceğiz. Adaletsizliği önleyecek gücümüzün olmadığı zamanlar olabilir ama; adaletsizliğe itiraz etmeyi beceremeyeceğimiz bir zaman asla olmamalıdır.”  
“AKP FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ” Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyonlara CHP’den tepki gelmeye devam ediyor. Sokaklarda Cumhuriyet Gazetesi dağıtan CHP’lilerin yaptığı basın açıklamasında “Son yıllarda AKP iktidarı freni patlamış kamyon gibi; kendi gücünü ve konumunu koruyabilmek için devamlı vites yükselten, baskıları ve hukuksuzlukları sürekli artıran bir yönetim anlayışını benimsemiş durumda.” ifadelerine yer verildi.
Caner KILIÇ- Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyonlara bir tepki de CHP Yunusemre İlçe Örgütü’nden geldi. Önce partilerinin ilçe binasında basın açıklaması yapan CHP’liler ardından sokaktan geçen vatandaşlara Cumhuriyet Gazetesi dağıttı. Basın açıklamasına CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç, Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay ve İl Başkan Yardımcısı Bektaş Kılınç’ın yanı sıra birçok partili de katıldı. CHP Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Sevil Buse Cebeci’nin okuduğu basın metninde şu ifadelere yer verildi; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta Grup Toplantısı’nda verdiği talimatla, tüm Türkiye’de örgütlerimiz Cumhuriyet Gazetesi'ni halka dağıtıyor. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe Örgütü olarak bugün ilçemizde vatandaşlarımıza Cumhuriyet Gazetesi dağıtıyoruz.
 
‘DİĞER MEDYA KURULULARININ DA BAŞINA GELEBİLİR!’
Cumhuriyet Gazetesi adını Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten almış, Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan bir gazetedir. Cumhuriyet Gazetesi’ne sahip çıkmak aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmaktır. Tarihine baktığımızda Cumhuriyet Gazetesi her dönemde darbelerden en çok bedel ödeyen gazetedir. Demokrasi, Mustafa Kemal Devrimleri, Laik Bilimsel Çağdaş Eğitim ve Özgürlükler için yayın hayatından, çizgisinden bir an bile ödün vermeyen Cumhuriyet Gazetesi bugün; gerici, anti demokratik, faşist bir baskı ve dayatmayla karşı karşıya. Bugün Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılanlar yarın diğer medya kuruluşlarının da başına gelebilir.
 
‘AKP İKTİDARI FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ’
Son yıllarda AKP iktidarı freni patlamış kamyon gibi; kendi gücünü ve konumunu koruyabilmek için devamlı vites yükselten, baskıları ve hukuksuzlukları sürekli artıran bir yönetim anlayışını benimsemiş durumda. Şu anda ülkede binlerce mağdur, hukuksuzluklarla karşı karşıya kalan binlerce insan var. OHAL fırsatçılığı yaparak çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle kendinden olmayanlardan öç alınmaktadır. AKP’nin OHAL’le izlediği yol demokrasinin özüne ters düşmektedir.
 
‘CUMHURİYET'İN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Burada sahip çıktığımız yalnızca Cumhuriyet Gazetesi değildir; Basın özgürlüğüdür, haber alma hakkımızdır. Özgürlüklerimizdir. Demokrasidir. Üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü savunuyoruz. Bu kampanya diktaya, tek adam rejimlerine, faşizme karşıdır. Bu kampanya kendisi gibi düşünmeyenleri yok sayan anlayışa karşıdır. Bizler Cumhuriyet'in sesi olmaya devam edeceğiz. Demokrasiye ve özgürlüklere hep birlikte sahip çıkmak zorundayız.
Her türlü muhalefeti susturmak adına yapılan baskılara, tutuklamalara karşı; ülkemiz, geleceğimiz, çocuklarımız adına mücadelemizi devam ettireceğiz. Adaletsizliği önleyecek gücümüzün olmadığı zamanlar olabilir ama; adaletsizliğe itiraz etmeyi beceremeyeceğimiz bir zaman asla olmamalıdır.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.