CUMHURİYET’İ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLAYAN ALAŞEHİRLİLERDEN BAŞKAN UÇAK'A SEVGİ SELİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2018 - 13:48, Güncelleme: 02.11.2018 - 13:48
 

CUMHURİYET’İ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLAYAN ALAŞEHİRLİLERDEN BAŞKAN UÇAK'A SEVGİ SELİ

Alaşehir Belediyesi Cumhuriyetin 95. yaşını ünlü pop şarkıcısı İlyas Yalçıntaş konseriyle taçlandırdı. Yalçıntaş, sahnedeki performansıyla izleyenleri coştururken konser öncesi Alaşehirlilere Türk Bayrağı dağıtan Başkan Uçak, vatandaşlarca adeta sevgi seliyle karşılandı.
Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda verilen konserde İlyas Yalçıntaş yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede sevenlerini tam anlamıyla coşturdu. Konser öncesi alana toplanan vatandaşlar sunucu Volkan Demir'in sunumuyla hep bir ağızdan '10. Yıl Marşı', 'Ölürüm Türkiyem', ' İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar', 'Bir Başkadır Memleketim', gibi memleket sevgisini pekiştiren şarkıları söylediler. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, sahneye çıkıp Cumhuriyet konuşmasını yapmasının ardından İlyas Yalçıntaş sahneye çıktı. Yalçıntaş'a konsere katıldığı için teşekkür eden Uçak, Alaşehir üzümü ve cam çerçeveli Türk Bayrağı hediye etti. İlyas Yalçıntaş, üzümden bir tane alıp yiyerek, “Üzümü çok severim. Alaşehir üzümü artık dünya markası oldu. Üzümün dünya markası olmasında gösterdiğiniz çalışmalar için sizleri kutluyorum.” dedi. BAŞKAN UÇAK, BAYRAK DAĞITTI Konser öncesi vatandaşlara Alaşehir Belediyesi tarafından 5 Bin adet Türk Bayrağı dağıtılarak Cumhuriyet coşkusu Alaşehir'de ikiye katlanmış oldu. Yine konser öncesi Başkan Uçak, Alaşehirlilerle selamlaşarak izleyicilere bayrak verdi. Alaşehirliler tarafından ilgiyle ve sevgiyle karşılanan Başkan Uçak, vatandaşlarla öz çekim yaptı. Başkan Uçak, Alaşehirlilerin yoğun ilgisi eşliğinde halk arasında konseri izledi. “MİLLİYETÇİ ve ATATÜRKÇÜ NESİL YETİŞTİRECEĞİMİZDEN ŞÜPHENİZ OLMASIN” Cumhuriyet Bayramı konuşmasını yapmak üzere sahne çıkan Başkan Uçak, milli bayramları büyük bir coşkuyla kutlayan bir belediye olduklarının altını çizerek; “Bugün tarihi şan ve şerefle dolu aziz Türk milletinin prangalardan kurtulduğu, esareti kabul etmediği, dosta ve düşmana ilan edilişinin 95. yıl dönümüdür. Bugün bizim en büyük bayramımızdır. Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Göreve geldiğim günden bu yana milli bayramlarımızı büyük bir coşkuyla kutlamaya özen gösteriyoruz. Bu ülkeyi seviyorsa milliyetçi ve Atatürkçü nesiller yetiştirmemiz lazım. Alaşehir Belediyesi olarak bu konuda üzerimize ne düşerse yapacağımızdan kimsenin şüpheniz olmasın. Cumhuriyet, bağımsızlığımız, özgürlüğümüz, en büyük mirasımızdır. Yaşasın cumhuriyet. “ dedi. Başkan Uçak, daha sonra konuşmasını büyük bir coşkuyla alkışlayan Alaşehirlilere sahnede selfie çekildi. ETV EKRANLARINDAN DÜŞMANLARA SESLENDİ Etv ve Manisa'da Denge Gazetesi mikrofonlarına özel demeç veren Başkan Uçak, “Buradan tüm düşmanlara sesleniyorum; Türkiye üzerinde oyunlar oynuyorlar ya, gelsinler de Türkiye'de nasıl bayram kutlanıyor, birlik beraberlik nasıl oluyor, görsünler. Konu vatan ve bayraksa bu birlik beraberliği tüm düşmanlar gelsin görsün ki Türkiye'yle uğraşılamayacağını ve bu halkla kimsenin baş edemeyeceğini görsünler.” ifadelerini kullandı.
Alaşehir Belediyesi Cumhuriyetin 95. yaşını ünlü pop şarkıcısı İlyas Yalçıntaş konseriyle taçlandırdı. Yalçıntaş, sahnedeki performansıyla izleyenleri coştururken konser öncesi Alaşehirlilere Türk Bayrağı dağıtan Başkan Uçak, vatandaşlarca adeta sevgi seliyle karşılandı.

Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda verilen konserde İlyas Yalçıntaş yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede sevenlerini tam anlamıyla coşturdu. Konser öncesi alana toplanan vatandaşlar sunucu Volkan Demir'in sunumuyla hep bir ağızdan '10. Yıl Marşı', 'Ölürüm Türkiyem', ' İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar', 'Bir Başkadır Memleketim', gibi memleket sevgisini pekiştiren şarkıları söylediler. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, sahneye çıkıp Cumhuriyet konuşmasını yapmasının ardından İlyas Yalçıntaş sahneye çıktı. Yalçıntaş'a konsere katıldığı için teşekkür eden Uçak, Alaşehir üzümü ve cam çerçeveli Türk Bayrağı hediye etti. İlyas Yalçıntaş, üzümden bir tane alıp yiyerek, “Üzümü çok severim. Alaşehir üzümü artık dünya markası oldu. Üzümün dünya markası olmasında gösterdiğiniz çalışmalar için sizleri kutluyorum.” dedi.

BAŞKAN UÇAK, BAYRAK DAĞITTI

Konser öncesi vatandaşlara Alaşehir Belediyesi tarafından 5 Bin adet Türk Bayrağı dağıtılarak Cumhuriyet coşkusu Alaşehir'de ikiye katlanmış oldu. Yine konser öncesi Başkan Uçak, Alaşehirlilerle selamlaşarak izleyicilere bayrak verdi. Alaşehirliler tarafından ilgiyle ve sevgiyle karşılanan Başkan Uçak, vatandaşlarla öz çekim yaptı. Başkan Uçak, Alaşehirlilerin yoğun ilgisi eşliğinde halk arasında konseri izledi.

MİLLİYETÇİ ve ATATÜRKÇÜ NESİL YETİŞTİRECEĞİMİZDEN ŞÜPHENİZ OLMASIN”

Cumhuriyet Bayramı konuşmasını yapmak üzere sahne çıkan Başkan Uçak, milli bayramları büyük bir coşkuyla kutlayan bir belediye olduklarının altını çizerek; “Bugün tarihi şan ve şerefle dolu aziz Türk milletinin prangalardan kurtulduğu, esareti kabul etmediği, dosta ve düşmana ilan edilişinin 95. yıl dönümüdür. Bugün bizim en büyük bayramımızdır. Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Göreve geldiğim günden bu yana milli bayramlarımızı büyük bir coşkuyla kutlamaya özen gösteriyoruz. Bu ülkeyi seviyorsa milliyetçi ve Atatürkçü nesiller yetiştirmemiz lazım. Alaşehir Belediyesi olarak bu konuda üzerimize ne düşerse yapacağımızdan kimsenin şüpheniz olmasın. Cumhuriyet, bağımsızlığımız, özgürlüğümüz, en büyük mirasımızdır. Yaşasın cumhuriyet. “ dedi. Başkan Uçak, daha sonra konuşmasını büyük bir coşkuyla alkışlayan Alaşehirlilere sahnede selfie çekildi.

ETV EKRANLARINDAN DÜŞMANLARA SESLENDİ

Etv ve Manisa'da Denge Gazetesi mikrofonlarına özel demeç veren Başkan Uçak, “Buradan tüm düşmanlara sesleniyorum; Türkiye üzerinde oyunlar oynuyorlar ya, gelsinler de Türkiye'de nasıl bayram kutlanıyor, birlik beraberlik nasıl oluyor, görsünler. Konu vatan ve bayraksa bu birlik beraberliği tüm düşmanlar gelsin görsün ki Türkiye'yle uğraşılamayacağını ve bu halkla kimsenin baş edemeyeceğini görsünler.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.