Depremin ardından gündeme gelen bina gerçeği!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 10:45, Güncelleme: 04.11.2020 - 10:45
 

Depremin ardından gündeme gelen bina gerçeği!

Geçtiğimiz hafta İzmir’de meydana gelen ve birçok ili derinden sarsan depremin ardından, Manisa’da gündeme gelen bina ile ilgili gerçekler ortaya çıktı. Yunusemre ilçesi Topçuasım Mahallesi 3529 Sokak üzerinde bulunan bir binanın, deprem sonrasında ikiye ayrıldığı iddia edilmişti. Yapılan araştırmalarda, bahsedilen binanın iki ayrı apartman olduğu ve fotoğraflarda görünen ayrıklığın 2019 yılından bu yana var olduğu tespit dildi. Google Maps’tan elde edilen başka bir fotoğraf. Yıl 2019

Geçtiğimiz hafta İzmir’de meydana gelen ve birçok ili derinden sarsan depremin ardından, Manisa’da gündeme gelen bina ile ilgili gerçekler ortaya çıktı. Yunusemre ilçesi Topçuasım Mahallesi 3529 Sokak üzerinde bulunan bir binanın, deprem sonrasında ikiye ayrıldığı iddia edilmişti. Yapılan araştırmalarda, bahsedilen binanın iki ayrı apartman olduğu ve fotoğraflarda görünen ayrıklığın 2019 yılından bu yana var olduğu tespit dildi.

Google Maps’tan elde edilen başka bir fotoğraf. Yıl 2019

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.