DEVA Partisi Akhisar ilçe başkanlığı ziyaretlerini sürdürüyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2020 - 17:07, Güncelleme: 25.12.2020 - 17:07
 

DEVA Partisi Akhisar ilçe başkanlığı ziyaretlerini sürdürüyor

Akhisar'da 30 Ekim tarihinde faaliyetine başlayan Demokrasi ve Atlım Partisi (DEVA) Partisi, İlçe başkanı Erhan Tepe öncülüğünde ziyaretlerini sürdürüyor. DEVA Partisi Akhisar ilçe başkanlığı, geçtiğimiz hafta Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu olmak üzere Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu’nu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı’nı, Akhisar Lokantacılar, Tatlıcılar ve Köfteciler Odası Başkanı Pınar Gören’i ve Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney'i ziyaret etti. Ülke sorunları ve güncel konulardan konuşulan ziyaretlerde bilgi veren DEVA Partisi İlçe Başkanı Erhan Tepe;" Yeni kurulan bir partiyiz. Genel Başkanımız Ali Babacan ve İl Başkanımız Prof. Dr. Süreyya Sakınç’ın talimatları ile vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek" dedi. Başkan Tepe’ye ziyaretlerde Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Serkan Albayrak, Utku Paydaş, Murat Aydan, Can Birgül, Halil Kayan  eşlik etti.

Akhisar'da 30 Ekim tarihinde faaliyetine başlayan Demokrasi ve Atlım Partisi (DEVA) Partisi, İlçe başkanı Erhan Tepe öncülüğünde ziyaretlerini sürdürüyor. DEVA Partisi Akhisar ilçe başkanlığı, geçtiğimiz hafta Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu olmak üzere Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu’nu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı’nı, Akhisar Lokantacılar, Tatlıcılar ve Köfteciler Odası Başkanı Pınar Gören’i ve Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney'i ziyaret etti.

Ülke sorunları ve güncel konulardan konuşulan ziyaretlerde bilgi veren DEVA Partisi İlçe Başkanı Erhan Tepe;" Yeni kurulan bir partiyiz. Genel Başkanımız Ali Babacan ve İl Başkanımız Prof. Dr. Süreyya Sakınç’ın talimatları ile vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek" dedi. Başkan Tepe’ye ziyaretlerde Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Serkan Albayrak, Utku Paydaş, Murat Aydan, Can Birgül, Halil Kayan  eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.