DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI SAKINÇ'TAN YUMRUKAYA'YA ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2021 - 11:26, Güncelleme: 18.11.2021 - 11:26
 

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI SAKINÇ'TAN YUMRUKAYA'YA ZİYARET

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home Mağazası'nda ziyaret etti.
DEVA Partisi'nin Manisa il teşkilatlanması ile ilgili Yumrukaya'ya bilgiler aktaran Sakınç; " Genel Başkanımız Ali Babacan'ın liderliğinde Manisa teşkilatlanmamız çok güçlü oldu. Vatandaşımız fikirlerimizi ve projelerimizi büyük ilgi ile dinliyor. Çünkü artık vatandaşımızın deva bulmaya ihtiyacı var. Sayın Yumrukaya'ya da misafirperverliği için teşekkür ederim." dedi. YUMRUKAYA; "DEVA'YA BAŞARILAR DİLİYORUM" DEVA'nın Manisa yapılanması ile ilgili vatandaşlarımızın konuşmalarını duyuyor, çalışmalarını yakından takip ediyorum. Süreyya Hocamızı da tüm Manisa yakından tanıyor. Ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum." Dedi.
DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home Mağazası'nda ziyaret etti.

DEVA Partisi'nin Manisa il teşkilatlanması ile ilgili Yumrukaya'ya bilgiler aktaran Sakınç; " Genel Başkanımız Ali Babacan'ın liderliğinde Manisa teşkilatlanmamız çok güçlü oldu. Vatandaşımız fikirlerimizi ve projelerimizi büyük ilgi ile dinliyor. Çünkü artık vatandaşımızın deva bulmaya ihtiyacı var. Sayın Yumrukaya'ya da misafirperverliği için teşekkür ederim." dedi.

YUMRUKAYA; "DEVA'YA BAŞARILAR DİLİYORUM"

DEVA'nın Manisa yapılanması ile ilgili vatandaşlarımızın konuşmalarını duyuyor, çalışmalarını yakından takip ediyorum. Süreyya Hocamızı da tüm Manisa yakından tanıyor. Ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.