DEVA’dan Etv-Denge ailesine ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2020 - 10:15, Güncelleme: 24.11.2020 - 10:15
 

DEVA’dan Etv-Denge ailesine ziyaret

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Etv-Denge ailesini ziyaret etti.
16 Kasım 1994 tarihinde kurulan ve Manisa’nın ilk yerel televizyonu olma özelliği taşıyan Etv’nin 27’inci yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda DEVA Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç, DEVA Partisi Halk ve İlişkiler Başkanı Burak Yıldız, DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sertaç Teker Etv-Denge ailesini ziyaret etti. Sakınç ve yönetim kurulu üyeleri, Etv-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ve ekibi tarafından ağırlandı. Gündeme dair sohbetler edilen ziyarette Başkan Sakınç, yerel basının önemine değindi. Etv’nin 27, Manisa’da Denge Gazetesi’nin ise 20 yıldır yayım hayatına devam ederek vatandaşlar ve yöneticiler arasında önemli bir köprü oluşturduğunu belirten Başkan Sakınç, bunun büyük bir başarı göstergesi olduğunu söyleyerek Yumrukaya ve ekibini tebrik etti. Manisa’yı çok sevdiğini ve Manisalıların sesi olmaya devam edeceklerini söyleyen Yumrukaya da, Başkan Sakınç ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Etv-Denge ailesini ziyaret etti.

16 Kasım 1994 tarihinde kurulan ve Manisa’nın ilk yerel televizyonu olma özelliği taşıyan Etv’nin 27’inci yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda DEVA Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç, DEVA Partisi Halk ve İlişkiler Başkanı Burak Yıldız, DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sertaç Teker Etv-Denge ailesini ziyaret etti. Sakınç ve yönetim kurulu üyeleri, Etv-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ve ekibi tarafından ağırlandı. Gündeme dair sohbetler edilen ziyarette Başkan Sakınç, yerel basının önemine değindi. Etv’nin 27, Manisa’da Denge Gazetesi’nin ise 20 yıldır yayım hayatına devam ederek vatandaşlar ve yöneticiler arasında önemli bir köprü oluşturduğunu belirten Başkan Sakınç, bunun büyük bir başarı göstergesi olduğunu söyleyerek Yumrukaya ve ekibini tebrik etti. Manisa’yı çok sevdiğini ve Manisalıların sesi olmaya devam edeceklerini söyleyen Yumrukaya da, Başkan Sakınç ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.