EĞİTİM MÜFREDATI YENİLENDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2017 - 09:53, Güncelleme: 26.08.2017 - 09:53
 

EĞİTİM MÜFREDATI YENİLENDİ

2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanacak yenilenen eğitim öğretim müfredatı Okul müdürlerine anlatıldı.
Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’ın başkanlığında ilçe genelinde resmi ve özel kurumlarda görev yapan okul müdürlerine yenilenen müfredat bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan 21 - 22 Ağustos tarihlerinde Ankara’da düzenlenen ‘Yenilenen Müfredatlar Bilgilendirme Toplantısı’ kapsamında, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yenilenen müfredat hakkında verdiği bilgileri okul müdürlerine aktardı. Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, “Şu ana kadar yapılmış en iyi, en doğru, öğrencilerin menfaatlerine uygun, ülkemiz gençlerini 21. yüzyıla en iyi şekilde hazırlayacak bir müfredatın oluşturulduğuna inanıyoruz. Okul Müdürleri tarafından yeni müfredatlar hakkında veli bilgilendirme çalışmalarının titizlikle yapılması gerekiyor." diyerek, okul müdürleri ve öğretmenlerden 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı başlamadan önce Milli Eğitim Bakanlığı Resmi Sitesinden ve EBA Portalından güncellenen yeni müfredatları incelemelerini istedi.  
2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanacak yenilenen eğitim öğretim müfredatı Okul müdürlerine anlatıldı.

Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’ın başkanlığında ilçe genelinde resmi ve özel kurumlarda görev yapan okul müdürlerine yenilenen müfredat bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan 21 - 22 Ağustos tarihlerinde Ankara’da düzenlenen ‘Yenilenen Müfredatlar Bilgilendirme Toplantısı’ kapsamında, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın yenilenen müfredat hakkında verdiği bilgileri okul müdürlerine aktardı.
Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, “Şu ana kadar yapılmış en iyi, en doğru, öğrencilerin menfaatlerine uygun, ülkemiz gençlerini 21. yüzyıla en iyi şekilde hazırlayacak bir müfredatın oluşturulduğuna inanıyoruz. Okul Müdürleri tarafından yeni müfredatlar hakkında veli bilgilendirme çalışmalarının titizlikle yapılması gerekiyor." diyerek, okul müdürleri ve öğretmenlerden 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı başlamadan önce Milli Eğitim Bakanlığı Resmi Sitesinden ve EBA Portalından güncellenen yeni müfredatları incelemelerini istedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.