EMEKLİYE AYRILAN DERNEKBAŞ'I UĞURLADILAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2018 - 09:56, Güncelleme: 13.01.2018 - 09:56
 

EMEKLİYE AYRILAN DERNEKBAŞ'I UĞURLADILAR

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş 33 yıllık görevinin ardından emekliye ayrıldı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Dernekbaş’ı başarı belgesiyle uğurladı.
Emekli olan Recep Dernekbaş’ı son iş gününde Vali Güvençer ile birlikte Vali Yardımcıları Mesut Eser, Volkan Köksal, müdür yardımcıları ve şube müdürleri uğurlarken, duygulu anlar yaşandı. Vali Güvençer, makamında Recep Dernekbaş’a Manisa’da verdiği önemli hizmetler olduğunu kendisinden sonra da Manisa’da bıraktığı olumlu izlerin hatırlanacağını ifade ederek, Manisa’daki hizmetleri anısına teşekkür belgesi verdi. Vali Yardımcıları Mesut Eser ile Volkan Köksal da plaket takdim etti. İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ise Vali Güvençer’in kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İlk günkü gibi heyecanlıyım. 80’li yıllarda öğretmenliğe başladığımda genç öğretmen olarak 24 Kasımda bir konuşma yapmıştım, elim ayağıma dolaşmıştı. Şu anda 33 yıl, yine elim ayağıma dolaşıyor, bu heyecanı hiç kaybetmedim. Arkadaşlarıma rehber olmaya, örnek olmaya çalıştım, inşallah bunu başarmışızdır. Böyle bir günde bizi onurlandırdınız, gururlandırdınız. Bu, hayatım boyunca yaşayacağım ve belki de torunlarıma anlatacağım en büyük hikayelerden birisi olacak” diye konuştu.   
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş 33 yıllık görevinin ardından emekliye ayrıldı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Dernekbaş’ı başarı belgesiyle uğurladı.
Emekli olan Recep Dernekbaş’ı son iş gününde Vali Güvençer ile birlikte Vali Yardımcıları Mesut Eser, Volkan Köksal, müdür yardımcıları ve şube müdürleri uğurlarken, duygulu anlar yaşandı. Vali Güvençer, makamında Recep Dernekbaş’a Manisa’da verdiği önemli hizmetler olduğunu kendisinden sonra da Manisa’da bıraktığı olumlu izlerin hatırlanacağını ifade ederek, Manisa’daki hizmetleri anısına teşekkür belgesi verdi. Vali Yardımcıları Mesut Eser ile Volkan Köksal da plaket takdim etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ise Vali Güvençer’in kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İlk günkü gibi heyecanlıyım. 80’li yıllarda öğretmenliğe başladığımda genç öğretmen olarak 24 Kasımda bir konuşma yapmıştım, elim ayağıma dolaşmıştı. Şu anda 33 yıl, yine elim ayağıma dolaşıyor, bu heyecanı hiç kaybetmedim. Arkadaşlarıma rehber olmaya, örnek olmaya çalıştım, inşallah bunu başarmışızdır. Böyle bir günde bizi onurlandırdınız, gururlandırdınız. Bu, hayatım boyunca yaşayacağım ve belki de torunlarıma anlatacağım en büyük hikayelerden birisi olacak” diye konuştu. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.