ENFES EKLER LEZZETLERİNİN MANİSA’DAKİ ADRESİ EKLERİSTAN

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2022 - 14:51, Güncelleme: 29.01.2022 - 14:51
 

ENFES EKLER LEZZETLERİNİN MANİSA’DAKİ ADRESİ EKLERİSTAN

Manisa’da yeni hizmete açılan Ekleristan, müşterilerine sunduğu lezzetler ile adından söz ettiriyor. Ürün çeşitliliğine ve tazeliğine dikkat çeken Ekleristan Yetkilisi Fuat Temin; “Bu kadar çok talep edilmemizin en önemli faktörü; bize özgü kremamızın lezzetliliği ve dolu dolu olmasıdır” dedi.
Denge Gazetesine özel açıklamalarda bulunan Ekleristan Yetkilisi Fuat Temin, 2021 yılı Aralık ayında açılışı gerçekleştirilen Ekleristan’ın Manisa’da çok büyük bir ilgi ile karşılaştığını söyledi. Manisalıların Ekleristan’daki birbirinden lezzetli eklerleri sevmelerinin en büyük nedeni kaliteli ürünler sunmaktan geçtiğini kaydeden Temin, “Manisalılar ekleri seviyor. Bizden beklentileri lezzeti korumamız ve kendilerine taze ürün sunmamız. Ayrıca bu kadar çok talep edilmemizin en önemli faktörü bize özgü kremamızın lezzetliliği ve dolu dolu olmasıdır” dedi. 25 ÇEŞİT ÜRÜN VAR Ekleristan’da 25 çeşit tatta ürün bulunduğunu belirten Temin, ürün yelpazelerinin ilerleyen günlerde genişleyeceğini ise şu sözlerle müjdeledi; “Şu an itibariyle 25'e varan ekler çeşidimiz ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Klasik çeşitlerin dışına çıkmak için 25 farklı tat ile başladık. (Antep Fıstıklı, Limonlu, Çilekli, Türk Kahveli, Fındıklı, Hindistan Cevizli, Karamelli, Frambuazlı, Bitter Çikolatalı, Muzlu, Vanilyalı, Ballı, Kuru Meyveli, Kivili, Ananaslı, Beyaz çikolatalı, Klasik) Ürünlerimiz günlük olarak Bursa'dan geliyor. İlerleyen günlerde profiterol, makaron ürünleriyle de hizmet vermeyi planlıyoruz. “KALİTELİ EKLER GÖRÜNÜŞÜNDEN ANLAŞILIR” İyi bir eklerin hangi özellikleri bulundurması gerektiğine dair bilgi veren Temin, “İyi bir eklerin temel unsuru hamurudur. Bunu takiben hamurun tazeliği, kremanın doluluğu, sosun o canlı rengi ve dekorunun güzelliği ile ekler bütünleşir. Kaliteli ekleri ilk bakışta görünüşüyle daha sonra ilk ısırışınızdaki kremanın verdiği o hazla ayırt edebilirsiniz. Eklerlerimizin yapımında doğal ürünler kullanılmasına, tazeliğine, günlük tüketimine önem veriyoruz. Tariflerimizde kullandığımız reçetelerimiz tamamen bize özgü olmakla birlikte bu standardı her gün korumaya özen gösterdiğimiz için müşterilerimizden pozitif geri dönüşler alıyoruz.” diye konuştu. ÜSTÜN LEZZETE UYGUN FİYAT GÜZELLİĞİ Ekleristan Yetkilisi Fuat Temin, üstün bir lezzete karşı ürünlerin uygun fiyatla satışa sunduklarını ifade ederek şöyle konuşu; “Ürünlerimiz (Tüm çeşitlerimiz için) kilosu 70 TL olacak şekilde fiyatlandırılmıştır. Ürünlerimiz fiyat performans açısından son derece makul fiyattadır. Tüm çeşitlerimiz için iddialı olduğumuzu söyleyebilirim. Müşterilerimize tavsiyemiz herbirini denemeleri. Hem fiyat hem performans yönünden iddialı olduğumuzu söyleyebilirim. Bu açıdan değerlendirildiğinde her iki durumda da müşterilerimize hitap ediyoruz.” EVLERE SERVİS İÇİN KENDİ EKİPLERİNİ KURACAKLAR Manisalıların, Ekleristan lezzetlerine online yemek alışverişi programı üzerinden de ulaşabileceğini kaydeden Temin, “Şu an sadece bir yemek alışverişi platformu üzerinden siparişleri alıyor ve oradaki kuryeler ile hizmet sağlıyoruz. En kısa zamanda kendi kurye ekibimizi kurarak, bize ulaşamayan müşterilerimize ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
Manisa’da yeni hizmete açılan Ekleristan, müşterilerine sunduğu lezzetler ile adından söz ettiriyor. Ürün çeşitliliğine ve tazeliğine dikkat çeken Ekleristan Yetkilisi Fuat Temin; “Bu kadar çok talep edilmemizin en önemli faktörü; bize özgü kremamızın lezzetliliği ve dolu dolu olmasıdır” dedi.

Denge Gazetesine özel açıklamalarda bulunan Ekleristan Yetkilisi Fuat Temin, 2021 yılı Aralık ayında açılışı gerçekleştirilen Ekleristan’ın Manisa’da çok büyük bir ilgi ile karşılaştığını söyledi. Manisalıların Ekleristan’daki birbirinden lezzetli eklerleri sevmelerinin en büyük nedeni kaliteli ürünler sunmaktan geçtiğini kaydeden Temin, “Manisalılar ekleri seviyor. Bizden beklentileri lezzeti korumamız ve kendilerine taze ürün sunmamız. Ayrıca bu kadar çok talep edilmemizin en önemli faktörü bize özgü kremamızın lezzetliliği ve dolu dolu olmasıdır” dedi.

25 ÇEŞİT ÜRÜN VAR

Ekleristan’da 25 çeşit tatta ürün bulunduğunu belirten Temin, ürün yelpazelerinin ilerleyen günlerde genişleyeceğini ise şu sözlerle müjdeledi; “Şu an itibariyle 25'e varan ekler çeşidimiz ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Klasik çeşitlerin dışına çıkmak için 25 farklı tat ile başladık. (Antep Fıstıklı, Limonlu, Çilekli, Türk Kahveli, Fındıklı, Hindistan Cevizli, Karamelli, Frambuazlı, Bitter Çikolatalı, Muzlu, Vanilyalı, Ballı, Kuru Meyveli, Kivili, Ananaslı, Beyaz çikolatalı, Klasik) Ürünlerimiz günlük olarak Bursa'dan geliyor. İlerleyen günlerde profiterol, makaron ürünleriyle de hizmet vermeyi planlıyoruz.

“KALİTELİ EKLER GÖRÜNÜŞÜNDEN ANLAŞILIR”

İyi bir eklerin hangi özellikleri bulundurması gerektiğine dair bilgi veren Temin, “İyi bir eklerin temel unsuru hamurudur. Bunu takiben hamurun tazeliği, kremanın doluluğu, sosun o canlı rengi ve dekorunun güzelliği ile ekler bütünleşir. Kaliteli ekleri ilk bakışta görünüşüyle daha sonra ilk ısırışınızdaki kremanın verdiği o hazla ayırt edebilirsiniz. Eklerlerimizin yapımında doğal ürünler kullanılmasına, tazeliğine, günlük tüketimine önem veriyoruz. Tariflerimizde kullandığımız reçetelerimiz tamamen bize özgü olmakla birlikte bu standardı her gün korumaya özen gösterdiğimiz için müşterilerimizden pozitif geri dönüşler alıyoruz.” diye konuştu.

ÜSTÜN LEZZETE UYGUN FİYAT GÜZELLİĞİ

Ekleristan Yetkilisi Fuat Temin, üstün bir lezzete karşı ürünlerin uygun fiyatla satışa sunduklarını ifade ederek şöyle konuşu; “Ürünlerimiz (Tüm çeşitlerimiz için) kilosu 70 TL olacak şekilde fiyatlandırılmıştır. Ürünlerimiz fiyat performans açısından son derece makul fiyattadır. Tüm çeşitlerimiz için iddialı olduğumuzu söyleyebilirim. Müşterilerimize tavsiyemiz herbirini denemeleri. Hem fiyat hem performans yönünden iddialı olduğumuzu söyleyebilirim. Bu açıdan değerlendirildiğinde her iki durumda da müşterilerimize hitap ediyoruz.”

EVLERE SERVİS İÇİN KENDİ EKİPLERİNİ KURACAKLAR

Manisalıların, Ekleristan lezzetlerine online yemek alışverişi programı üzerinden de ulaşabileceğini kaydeden Temin, “Şu an sadece bir yemek alışverişi platformu üzerinden siparişleri alıyor ve oradaki kuryeler ile hizmet sağlıyoruz. En kısa zamanda kendi kurye ekibimizi kurarak, bize ulaşamayan müşterilerimize ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.