ERDİNÇ ŞİRKETLER GRUBU BAŞSAVCI ŞİMŞEK’İ AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2017 - 12:02, Güncelleme: 14.07.2017 - 12:02
 

ERDİNÇ ŞİRKETLER GRUBU BAŞSAVCI ŞİMŞEK’İ AĞIRLADI

Geçen 3 Temmuz itibariyle Hakimler Savcılar Kurulu kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, veda ziyaretleri kapsamında Erdinç Şirketler Grubu’nun konuğu oldu. İşadamı Erdinç Yumrukaya, Başsavcı Şimşek’e yeni görevinde başarılar dileyerek, kendisini unutmayacaklarını belirtti.
Yeni görev yeri olan Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine başlamadan önce Manisa’da bir dizi veda ziyaretleri gerçekleştiren Başsavcı Şimşek, ETV tesislerinde düzenlenen öğle yemeğinde ağırlandı. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ile ortağı İsmail Çalışkan’ın yanı sıra Avukat Ebru Nomer ve Grubun bünyesinde bulunan bütün işletmelerin çalışanları da, veda buluşmasında yer aldı. “ADALETTEN AYRILMAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIK” Yaklaşık 2.5 yıldır Manisa’da Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptığını dile getiren Başsavcı Şimşek; “Yeni atandığımız görev; Ankara’da Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı. Devlete yaklaşık 26-27 yıldır hizmet eden birisi olarak bu tür tayinlere alıştık. Tabi ayrılırken bizler için tek bir kriter var; geride bir hoş seda bırakmak. Biz bunu başarabildiysek, en önemli mutluluktur bizim için. Burası benim sekizinci görev yerim, dokuzuncuya gidiyoruz. Görev yaptığımız her yerde olduğu gibi Manisa’da da, adaletten ayrılmamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Çünkü adaletin tecellisi kadar, yaptığımız faaliyetlerin de kamuoyu nezdinde, kamuoyu vicdanında da sağlıklı ve doğru yer etmesi gerekiyor. İnşallah bunları da başarımızdır.”dedi. “BURADA CİDDİ BİR İSİM BIRAKTI” Başsavcı Şimşek’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Erdinç Yumrukaya ise konuşmalarında şu ifadelere yer verdi; “Gerçek şu ki; bazı devlet memurları geliyorlar, görevlerini yapıp gidiyorlar ama hepsinin gidişine üzülmüyorsunuz. Bazılarına ise oldukça üzülüyorsunuz. Geçen haftaki köşe yazımda da belirtmiştim; Sayın Başsavcımızın gidişine üzülüyoruz ama Ankara’ya gönderiyoruz. Tabi Sayın Savcımız burada ciddi bir isim bıraktı ve çok iyi dostları var. Herkes kendileriyle vedalaşmak istiyor. Sevgisini saygısını belirtmek için davet ediyorlar. Ben de davet ettim. Biz savcımızdan son derece memnunduk. Biz kendisini unutmayacağız, inşallah kendileri de bizi unutmayacaktır.”–Caner KILIÇ  
Geçen 3 Temmuz itibariyle Hakimler Savcılar Kurulu kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, veda ziyaretleri kapsamında Erdinç Şirketler Grubu’nun konuğu oldu. İşadamı Erdinç Yumrukaya, Başsavcı Şimşek’e yeni görevinde başarılar dileyerek, kendisini unutmayacaklarını belirtti.
Yeni görev yeri olan Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine başlamadan önce Manisa’da bir dizi veda ziyaretleri gerçekleştiren Başsavcı Şimşek, ETV tesislerinde düzenlenen öğle yemeğinde ağırlandı. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ile ortağı İsmail Çalışkan’ın yanı sıra Avukat Ebru Nomer ve Grubun bünyesinde bulunan bütün işletmelerin çalışanları da, veda buluşmasında yer aldı.



“ADALETTEN AYRILMAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIK”
Yaklaşık 2.5 yıldır Manisa’da Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptığını dile getiren Başsavcı Şimşek; “Yeni atandığımız görev; Ankara’da Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı. Devlete yaklaşık 26-27 yıldır hizmet eden birisi olarak bu tür tayinlere alıştık. Tabi ayrılırken bizler için tek bir kriter var; geride bir hoş seda bırakmak. Biz bunu başarabildiysek, en önemli mutluluktur bizim için. Burası benim sekizinci görev yerim, dokuzuncuya gidiyoruz. Görev yaptığımız her yerde olduğu gibi Manisa’da da, adaletten ayrılmamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Çünkü adaletin tecellisi kadar, yaptığımız faaliyetlerin de kamuoyu nezdinde, kamuoyu vicdanında da sağlıklı ve doğru yer etmesi gerekiyor. İnşallah bunları da başarımızdır.”dedi.

“BURADA CİDDİ BİR İSİM BIRAKTI”
Başsavcı Şimşek’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Erdinç Yumrukaya ise konuşmalarında şu ifadelere yer verdi; “Gerçek şu ki; bazı devlet memurları geliyorlar, görevlerini yapıp gidiyorlar ama hepsinin gidişine üzülmüyorsunuz. Bazılarına ise oldukça üzülüyorsunuz. Geçen haftaki köşe yazımda da belirtmiştim; Sayın Başsavcımızın gidişine üzülüyoruz ama Ankara’ya gönderiyoruz. Tabi Sayın Savcımız burada ciddi bir isim bıraktı ve çok iyi dostları var. Herkes kendileriyle vedalaşmak istiyor. Sevgisini saygısını belirtmek için davet ediyorlar. Ben de davet ettim. Biz savcımızdan son derece memnunduk. Biz kendisini unutmayacağız, inşallah kendileri de bizi unutmayacaktır.”–Caner KILIÇ
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.