Erdinç Yumrukaya’dan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’a Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2021 - 13:33, Güncelleme: 21.05.2021 - 13:33
 

Erdinç Yumrukaya’dan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’a Ziyaret

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı ekibi ile birlikte ziyaret etti. 2009 yılından bu yana 3 dönemdir Ahmetli Belediye Başkanlığına, Ahmetli halkı tarafından seçilen Ahmet Alhan’ın ilçesi için çok güzel çalışmalar yapmış olduğunu belirten Yumrukaya; “Ahmetli ilçemizin 1994 yılındaki halini hatırlıyorum, o günden bugüne ilçemiz, Ahmet Başkan ve ekibinin çalışmaları ile çok farklı bir çehreye sahip olmuş. Manisa’da tarımın önde gelen ilçesi olarak da Ahmetli verimli toprakları ile kendinden söz ettiriyor. Ahmet Başkan’ın ilçesi için çok daha özel projeleri olduğunu biliyorum. Kendisi ile en kısa sürede ETV ekranlarında bir araya gelip, Manisalılar ile buluşacağız.” dedi. ALHAN; “YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Bugün, Sayın Erdinç Yumrukaya’yı ekibi ile belediyemizde misafir ettik diyen Başkan Ahmet Alhan; “Şehrimizi karış karış bilen Erdinç bey’den ilçemiz ile ilgili bu özel sözleri duymak bizi çok memnun etti. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı ekibi ile birlikte ziyaret etti. 2009 yılından bu yana 3 dönemdir Ahmetli Belediye Başkanlığına, Ahmetli halkı tarafından seçilen Ahmet Alhan’ın ilçesi için çok güzel çalışmalar yapmış olduğunu belirten Yumrukaya; “Ahmetli ilçemizin 1994 yılındaki halini hatırlıyorum, o günden bugüne ilçemiz, Ahmet Başkan ve ekibinin çalışmaları ile çok farklı bir çehreye sahip olmuş. Manisa’da tarımın önde gelen ilçesi olarak da Ahmetli verimli toprakları ile kendinden söz ettiriyor. Ahmet Başkan’ın ilçesi için çok daha özel projeleri olduğunu biliyorum. Kendisi ile en kısa sürede ETV ekranlarında bir araya gelip, Manisalılar ile buluşacağız.” dedi.

ALHAN; “YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bugün, Sayın Erdinç Yumrukaya’yı ekibi ile belediyemizde misafir ettik diyen Başkan Ahmet Alhan; “Şehrimizi karış karış bilen Erdinç bey’den ilçemiz ile ilgili bu özel sözleri duymak bizi çok memnun etti. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.