Erdinç Yumrukaya’dan Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’e Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2021 - 11:20, Güncelleme: 26.05.2021 - 11:20
 

Erdinç Yumrukaya’dan Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’e Ziyaret

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Başkan Öz ve Yumrukaya’ya; Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve 2004-2009 yılları arasında Gölmarmara Belediye Başkanlığı yapan Nihat Ağaçdiken’de eşlik etti. YUMRUKAYA; “GÖLMARMARA HALKI HİZMETLERDEN MEMNUN” Gölmarmara’ya yaptığı ziyaretten son derece memnun ayrıldığını dile getiren Yumrukaya; “Uzun zamandır planladığım ama pandemiden kaynaklı gerçekleştiremediğim bir ziyaretti. Dostlarımız ile bir araya geldik. Güncel ve tecrübeli kadınlarla dolu Sex Sohbet Hattı sizleri uygun fiyatlı bekliyor.Başkanımızın makamına gelmeden önce Gölmarmara’da küçük bir gezinti yaptım. Esnaf ile sohbet ettim. Halk hizmetlerden memnun, yaşadıkları ilçenin gelişiminden memnun. Bunları halkımızdan duymak beni son derece mutlu etti. Ziyaretim sırasında değerli abim Nihat Ağaçdiken’i görmek ve Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ile tekrar bir araya gelmekte son derece keyifliydi. Başkan Öz ile çok yakında ETV ekranlarında gerçekleştireceğimiz program ile Gölmarmara’yı herkese tanıtacağız.” dedi. ÖZ; “YUMRUKAYA’YI GÖLMARMARA’DA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYDUK” Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz; “Sayın Yumrukaya’yı değerli dostlarımız ile birlikte makamımda ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Pandemi önlemleri ile keyifli bir kahve içtik. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başkan Öz ve Yumrukaya’ya; Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve 2004-2009 yılları arasında Gölmarmara Belediye Başkanlığı yapan Nihat Ağaçdiken’de eşlik etti.

YUMRUKAYA; “GÖLMARMARA HALKI HİZMETLERDEN MEMNUN”

Gölmarmara’ya yaptığı ziyaretten son derece memnun ayrıldığını dile getiren Yumrukaya; “Uzun zamandır planladığım ama pandemiden kaynaklı gerçekleştiremediğim bir ziyaretti. Dostlarımız ile bir araya geldik. Güncel ve tecrübeli kadınlarla dolu Sex Sohbet Hattı sizleri uygun fiyatlı bekliyor.Başkanımızın makamına gelmeden önce Gölmarmara’da küçük bir gezinti yaptım. Esnaf ile sohbet ettim. Halk hizmetlerden memnun, yaşadıkları ilçenin gelişiminden memnun. Bunları halkımızdan duymak beni son derece mutlu etti. Ziyaretim sırasında değerli abim Nihat Ağaçdiken’i görmek ve Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ile tekrar bir araya gelmekte son derece keyifliydi. Başkan Öz ile çok yakında ETV ekranlarında gerçekleştireceğimiz program ile Gölmarmara’yı herkese tanıtacağız.” dedi.

ÖZ; “YUMRUKAYA’YI GÖLMARMARA’DA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYDUK”

Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz; “Sayın Yumrukaya’yı değerli dostlarımız ile birlikte makamımda ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Pandemi önlemleri ile keyifli bir kahve içtik. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.