Erkan Akçay'dan Yumrukaya'ya ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2021 - 09:58, Güncelleme: 18.01.2021 - 09:58
 

Erkan Akçay'dan Yumrukaya'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ile Etv-Denge Gazetesi ve Social Aid Media Dijital Ajans’ın Genel Müdürü Velihan Yumrukaya’yı, şirket bünyesinde bulunan Ofis Home Mağazaları’nda ziyaret etti.
Ankara’da bulunduğu tarihler arasına denk gelen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadan tebriklerini gönderen ama Manisa’ya döndüğünde yüz yüze kutlamak için de Yumrukaya’ya ziyaret düzenleyen Erkan Akçay; “ Ezeli dostum, kıymetli Erdinç Yumrukaya ve başarılı oğlu Velihan Yumrukaya’yı ziyaret ettim. Manisa’da hem yazılı hem görsel basının gelişmesi için 30 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteriyorlar. Kendilerini kutluyorum. Yumrukaya Ailesi her zamanki gibi nazik ve kibar ev sahipliği ile bizleri ağırladı. Ben de onları inşallah Ankara’da ağırlayacağım, en kısa sürede bekliyorum.” ifadelerini kullandı. YUMRUKAYA: “SAYIN AKÇAY İLE YAKIN ZAMANDA ETV EKRANLARINDA OLACAĞIZ” Erdinç Yumrukaya da gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , “Sayın Akçay ile Manisa’ya her geldiğinde mutat ziyaretlerde hep bir araya geliriz. Aslında Akçay, Ankara’dan Manisa’ya gelmiyor; Manisa’dan Ankara’ya gidiyor diyebiliriz. Kendisini Manisa defterdarlığı görevinden beri tanır ve çok severiz. Bugünkü kahve sohbetimiz çok olumlu geçti, şehrimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Akçay ile çok yakında ETV ekranlarında buluşup hemşerilerimizin karşısında olacağız. Bugünkü sohbetimizi genişleteceğiz. Kendine tekrar bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ile Etv-Denge Gazetesi ve Social Aid Media Dijital Ajans’ın Genel Müdürü Velihan Yumrukaya’yı, şirket bünyesinde bulunan Ofis Home Mağazaları’nda ziyaret etti.

Ankara’da bulunduğu tarihler arasına denk gelen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadan tebriklerini gönderen ama Manisa’ya döndüğünde yüz yüze kutlamak için de Yumrukaya’ya ziyaret düzenleyen Erkan Akçay; “ Ezeli dostum, kıymetli Erdinç Yumrukaya ve başarılı oğlu Velihan Yumrukaya’yı ziyaret ettim. Manisa’da hem yazılı hem görsel basının gelişmesi için 30 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteriyorlar. Kendilerini kutluyorum. Yumrukaya Ailesi her zamanki gibi nazik ve kibar ev sahipliği ile bizleri ağırladı. Ben de onları inşallah Ankara’da ağırlayacağım, en kısa sürede bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

YUMRUKAYA: “SAYIN AKÇAY İLE YAKIN ZAMANDA ETV EKRANLARINDA OLACAĞIZ”

Erdinç Yumrukaya da gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , “Sayın Akçay ile Manisa’ya her geldiğinde mutat ziyaretlerde hep bir araya geliriz. Aslında Akçay, Ankara’dan Manisa’ya gelmiyor; Manisa’dan Ankara’ya gidiyor diyebiliriz. Kendisini Manisa defterdarlığı görevinden beri tanır ve çok severiz. Bugünkü kahve sohbetimiz çok olumlu geçti, şehrimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Akçay ile çok yakında ETV ekranlarında buluşup hemşerilerimizin karşısında olacağız. Bugünkü sohbetimizi genişleteceğiz. Kendine tekrar bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.