ERYILMAZ ESNAFIN SORUNLARINI RAPORLAYACACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2022 - 17:22, Güncelleme: 20.04.2022 - 17:22
 

ERYILMAZ ESNAFIN SORUNLARINI RAPORLAYACACAK

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, kentin esnaf odalarını ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bir gün içerisinde 9 farklı esnaf odasının ziyaret eden Başkan Eryılmaz, sorunları dinleyerek bir rapor haline getirecek.
Pandemiden bu yana ekonomik olarak zorlu günler geçiren yaşanan esnaf kesimlerinin sorunlarını dinleyerek rapor hazırlayan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa’da esnaf odalarını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Eryılmaz, esnaf odaları ziyaretleri kapsamında bir gün içerisinde 9 farklı esnaf odasını dinledi. Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası, Marangozlar Odası, Madeni Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Pazarcılar Odası, Elektronik Ürün Telekomünikasyon Malzemeleri Esnaf Odası, Terziler Esnaf Odası, Lokantacılar Odası ve Bakkallar Odası’nı ziyaret eden Başkan Eryılmaz, bir dokundu bin ah işitti. “ESNAFLARIMIZ DAYANAMAZ DURUMDA” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı ve tüm ilçe başkanlıklarımız olarak toplumun her kesimine giderek şikayetçi olduklarını ve taleplerini dinliyoruz. Esnaflarımız, pandemi döneminden bu yana ciddi zorluklar yaşıyor. ‘Esnafa destek’ adı altında verilen krediler, esnafları daha da borç batağına çekti. Vergi yükü altında boğulan, kredilerine ödemekte zorlanan, elektrik ve doğalgaz faturaları nedeniyle beli bükülen esnaflarımız, ekonomik anlamda artık dayanamaz durumda. Esnaflarımızın tüm sorunlarını ve taleplerini not aldık. Notlarımızı bir rapor haline getirip Genel Merkezimize sunacağız. Bizleri ağırlayan tüm Esnaf Odası Başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.-
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, kentin esnaf odalarını ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bir gün içerisinde 9 farklı esnaf odasının ziyaret eden Başkan Eryılmaz, sorunları dinleyerek bir rapor haline getirecek.

Pandemiden bu yana ekonomik olarak zorlu günler geçiren yaşanan esnaf kesimlerinin sorunlarını dinleyerek rapor hazırlayan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa’da esnaf odalarını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Eryılmaz, esnaf odaları ziyaretleri kapsamında bir gün içerisinde 9 farklı esnaf odasını dinledi. Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası, Marangozlar Odası, Madeni Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Pazarcılar Odası, Elektronik Ürün Telekomünikasyon Malzemeleri Esnaf Odası, Terziler Esnaf Odası, Lokantacılar Odası ve Bakkallar Odası’nı ziyaret eden Başkan Eryılmaz, bir dokundu bin ah işitti.

“ESNAFLARIMIZ DAYANAMAZ DURUMDA”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı ve tüm ilçe başkanlıklarımız olarak toplumun her kesimine giderek şikayetçi olduklarını ve taleplerini dinliyoruz. Esnaflarımız, pandemi döneminden bu yana ciddi zorluklar yaşıyor. ‘Esnafa destek’ adı altında verilen krediler, esnafları daha da borç batağına çekti. Vergi yükü altında boğulan, kredilerine ödemekte zorlanan, elektrik ve doğalgaz faturaları nedeniyle beli bükülen esnaflarımız, ekonomik anlamda artık dayanamaz durumda. Esnaflarımızın tüm sorunlarını ve taleplerini not aldık. Notlarımızı bir rapor haline getirip Genel Merkezimize sunacağız. Bizleri ağırlayan tüm Esnaf Odası Başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.