ERYILMAZ,ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2018 - 06:49, Güncelleme: 08.05.2018 - 06:49
 

ERYILMAZ,ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa 3. sıra Milletvekili adayı olan Hasan Eryılmaz, 24 Haziran genel seçimlerinde İYİ Parti’den Manisa Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa’da bir restoranda düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen duyurdu. ERYILMAZ, ‘EVLAD-I FATİHAN AKŞENER, GELMİŞTİR’ Eryılmaz, yaptığı açıklama ile 24 Haziran’da yapılacak olan seçim sürecinin hızla ilerlemekte olduğunu belirterek, milli irade sözünü ağzından düşürmeyenlerin baskın seçimle İYİ Parti’yi seçime sokmama tuzaklarının boşa çıktığını söyledi. Eryılmaz, “Türk milletinin yıllardır umutla beklediği adaleti, demokrasiyi, ekonomik refahı ve kardeşliği yeniden tesis edecek iyiler milletin huzurundadır. Milletin artık umudu kestiği, ummadığı bir anda milletin bağrından Evlad-ı Fatihan Meral Akşener, çıkagelmiştir” dedi. ‘İYİ’LER MİLLETİN HUZURUNDADIR’ Ülkenin ekonomik kriz sürecinden geçtiğini ve ülke geleceği için kavga ve kutuplaşmanın artık geride kalması gerektiğini ifade eden Eryılmaz, “Ekonomik kriz insanlarımızın belini bükmüş durumda. Dolar almış başını gitmiş. Saman ithal, et ithal, mercimek ithal, kalem ithal, telefon ithal ama bir iddia var ki; iktidar yerli ve milli olduğunda ısrar ediyor. 70 milyar dolarlık sizden önceden gelen tüm hükümetlerin yaptığı üretime yönelik tesisleri sattınız. Allah aşkına söylesinler. Hangi fabrikayı yaptılar? Milletimiz yorgun, milletimiz üzgün. Türk milletinin umutla beklediği adaleti, demokrasiyi, güçlü parlamenter sistemi, ekonomik refahı, kardeşliği, onurlu ve akılcı dış politikayı yeniden tesis etmek için İYİ’ler milletin huzurundadır. Bürokrasideki, sivil toplum kuruluşlarındaki ve 38 yıllık hayatımdaki tecrübelerimi genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’ sözünden feyz alarak 24 Haziran’da yapılacak 27. dönem milletvekili seçimlerinde iyilerin safında, İYİ Parti’de, güçlü bir Manisa ve güçlü bir Türkiye için milletvekili aday adaylığımı sizlerle paylaşmak istedim. Daha önceki seçimlerde Manisa için kendi adımıza en yüksek noktaya koyduğumuz, profesyonel seçim çalışması çıtasını, daha da yukarılara çıkararak gidilmedik kapı, devletini ve milletini seven hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun herkesimi kucaklayarak, büyüyerek dokunmadık el, temas etmediğimiz göz kalmayacağının sözünü vererek, 'Türkiye İYİ olacak' sözleriyle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa 3. sıra Milletvekili adayı olan Hasan Eryılmaz, 24 Haziran genel seçimlerinde İYİ Parti’den Manisa Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa’da bir restoranda düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen duyurdu.

ERYILMAZ, ‘EVLAD-I FATİHAN AKŞENER, GELMİŞTİR’
Eryılmaz, yaptığı açıklama ile 24 Haziran’da yapılacak olan seçim sürecinin hızla ilerlemekte olduğunu belirterek, milli irade sözünü ağzından düşürmeyenlerin baskın seçimle İYİ Parti’yi seçime sokmama tuzaklarının boşa çıktığını söyledi. Eryılmaz, “Türk milletinin yıllardır umutla beklediği adaleti, demokrasiyi, ekonomik refahı ve kardeşliği yeniden tesis edecek iyiler milletin huzurundadır. Milletin artık umudu kestiği, ummadığı bir anda milletin bağrından Evlad-ı Fatihan Meral Akşener, çıkagelmiştir” dedi.

‘İYİ’LER MİLLETİN HUZURUNDADIR’
Ülkenin ekonomik kriz sürecinden geçtiğini ve ülke geleceği için kavga ve kutuplaşmanın artık geride kalması gerektiğini ifade eden Eryılmaz, “Ekonomik kriz insanlarımızın belini bükmüş durumda. Dolar almış başını gitmiş. Saman ithal, et ithal, mercimek ithal, kalem ithal, telefon ithal ama bir iddia var ki; iktidar yerli ve milli olduğunda ısrar ediyor. 70 milyar dolarlık sizden önceden gelen tüm hükümetlerin yaptığı üretime yönelik tesisleri sattınız. Allah aşkına söylesinler. Hangi fabrikayı yaptılar? Milletimiz yorgun, milletimiz üzgün. Türk milletinin umutla beklediği adaleti, demokrasiyi, güçlü parlamenter sistemi, ekonomik refahı, kardeşliği, onurlu ve akılcı dış politikayı yeniden tesis etmek için İYİ’ler milletin huzurundadır. Bürokrasideki, sivil toplum kuruluşlarındaki ve 38 yıllık hayatımdaki tecrübelerimi genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’ sözünden feyz alarak 24 Haziran’da yapılacak 27. dönem milletvekili seçimlerinde iyilerin safında, İYİ Parti’de, güçlü bir Manisa ve güçlü bir Türkiye için milletvekili aday adaylığımı sizlerle paylaşmak istedim. Daha önceki seçimlerde Manisa için kendi adımıza en yüksek noktaya koyduğumuz, profesyonel seçim çalışması çıtasını, daha da yukarılara çıkararak gidilmedik kapı, devletini ve milletini seven hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun herkesimi kucaklayarak, büyüyerek dokunmadık el, temas etmediğimiz göz kalmayacağının sözünü vererek, 'Türkiye İYİ olacak' sözleriyle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.