ESNAFA 500.000 TL KREDİ MÜJDESİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2017 - 08:47, Güncelleme: 20.10.2017 - 08:47
 

ESNAFA 500.000 TL KREDİ MÜJDESİ

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yönetimi ile Manisa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Ahmet Tonguç; 20 Ağustos 2017 Günü yapılan 2.Olağan kongresine katılan Recep Çınar ve yardımcılarına kongrelerinde kendileri ile birlikte oldukları için teşekkürlerini iletti. Tonguç ziyarette esnafa,500.000 lira kredi verileceğini de müjdeledi.
Ziyaret sırasında esnafa sağlanan krediler hakkında bilgi veren AK Parti Şehzadeler  İlçe Başkanı  Ahmet Tonguç, “ekonominin canlılığını koruması, sürdürülebilir olması konusunda da Esnaf ve sanatkarlarımız devreye girmektedir. İşte bu nedenledir ki Hükümetimiz geldiği günden beri her konuda olduğu gibi bu konuda da gerekli çalışmaları yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Bilindiği gibi Başbakanımız yaptığı grup toplantısında ; Kobilere ve öncelikli olarak da küçük işletmelere faizsiz kredi imkanı sağlanıldığını, Esnaf ve sanatkarların kullanacağı işletme kredisi sınırının 150 binden 200 bin liraya çıkarılacağını açıkladı. Ayrıca Esnaf ve sanatkar, bulunduğu iş yerini satın almak isterse 10 yıl vade ile 500 bin lira, iş yeri için araç satın almak isterse 5 yıl vade ile yine 500 bin lira kredi kullanabilecek.  Bu krediler için piyasa faizi değil, Hazinenin desteklediği düşük faiz oranları kullanılacak” diye konuştu. BU YIL ESNAFA 9 MİLYAR LİRA KREDİ VERİLDİ Ahmet Tonguç konuşmasının devamında, “Ayrıca AK Parti'nin ilk iktidara geldiği 2002'de, bir yıl boyunca bütün esnafa 153 milyon lira kredi verilirke,  bugün bu rakam yıllık 22 milyon lira oldu.  2002'den bu yana 1,5 milyon esnaf ve zanaatkar, sadece 70 milyar lira kredi kullandı. Bu yılın ilk 9 ayında ise esnafa açılan kredi 9 milyar lirayı geçti. Esnafımız üretip ekonomiye  istihdam sağlamaya devam etsin.  Onlar ekonomiyi ayakta tutuyor, Geçmişte unutulmaya yüz tutan sanatları günümüze kadar devam ettirip yaşatıyor. Bizlerde her konuda Bu güne kadar olduğu gibi her zaman kendilerine destek olacağız. Biz de Ak Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı olarak Recep Başkan'ımıza ve Yönetim Kurulu Başkanlarımıza bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.  “ÖNÜMÜZDEKİ YIL ESNAF KREDİLERİ BUGÜNDEN DAHA İYİ OLACAK” Manisa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar ise konuşmasında, “150 bin limitlerin 200 bine çıkarıldığını duyduk çok ta memnun olduk ,150 bin kredi esnaf sanatkarları için iyi bir para olduğunu söylemek mümkündür. Ama bunu bu zamanda 200 bine çıkarmak önümüzdeki yıl esnaf kredilerinin bugünden daha iyi olacağı kanaatini taşıyoruz. Buda çok olumlu bir durumdur” dedi. ARAÇ EDİNME KREDİSİ 500 BİN TL Recep Çınar konuşmasının devamında;  “Ek olarak 200 bin kredilerden şoför esnaflarımızın da sıfır araç edinme kredisi 500 bin TL ye kadar müjdelediler. Yine 500 bin TL ye kadar işyeri alabilmesi için verilebileceği gelişmesi bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Detaylarını takip edip inceleyeceğiz. Tabi ki Bu sevindirici gelişmeler için Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza Esnaf ve sanatkarlar adına teşekkür ediyorum” görüşlerine yer verdi.  
AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yönetimi ile Manisa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Ahmet Tonguç; 20 Ağustos 2017 Günü yapılan 2.Olağan kongresine katılan Recep Çınar ve yardımcılarına kongrelerinde kendileri ile birlikte oldukları için teşekkürlerini iletti. Tonguç ziyarette esnafa,500.000 lira kredi verileceğini de müjdeledi.
Ziyaret sırasında esnafa sağlanan krediler hakkında bilgi veren AK Parti Şehzadeler  İlçe Başkanı  Ahmet Tonguç, “ekonominin canlılığını koruması, sürdürülebilir olması konusunda da Esnaf ve sanatkarlarımız devreye girmektedir. İşte bu nedenledir ki Hükümetimiz geldiği günden beri her konuda olduğu gibi bu konuda da gerekli çalışmaları yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Bilindiği gibi Başbakanımız yaptığı grup toplantısında ; Kobilere ve öncelikli olarak da küçük işletmelere faizsiz kredi imkanı sağlanıldığını, Esnaf ve sanatkarların kullanacağı işletme kredisi sınırının 150 binden 200 bin liraya çıkarılacağını açıkladı. Ayrıca Esnaf ve sanatkar, bulunduğu iş yerini satın almak isterse 10 yıl vade ile 500 bin lira, iş yeri için araç satın almak isterse 5 yıl vade ile yine 500 bin lira kredi kullanabilecek.  Bu krediler için piyasa faizi değil, Hazinenin desteklediği düşük faiz oranları kullanılacak” diye konuştu.

BU YIL ESNAFA 9 MİLYAR LİRA KREDİ VERİLDİ
Ahmet Tonguç konuşmasının devamında, “Ayrıca AK Parti'nin ilk iktidara geldiği 2002'de, bir yıl boyunca bütün esnafa 153 milyon lira kredi verilirke,  bugün bu rakam yıllık 22 milyon lira oldu.  2002'den bu yana 1,5 milyon esnaf ve zanaatkar, sadece 70 milyar lira kredi kullandı. Bu yılın ilk 9 ayında ise esnafa açılan kredi 9 milyar lirayı geçti. Esnafımız üretip ekonomiye  istihdam sağlamaya devam etsin.  Onlar ekonomiyi ayakta tutuyor, Geçmişte unutulmaya yüz tutan sanatları günümüze kadar devam ettirip yaşatıyor. Bizlerde her konuda Bu güne kadar olduğu gibi her zaman kendilerine destek olacağız. Biz de Ak Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı olarak Recep Başkan'ımıza ve Yönetim Kurulu Başkanlarımıza bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 “ÖNÜMÜZDEKİ YIL ESNAF KREDİLERİ BUGÜNDEN DAHA İYİ OLACAK”
Manisa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar ise konuşmasında, “150 bin limitlerin 200 bine çıkarıldığını duyduk çok ta memnun olduk ,150 bin kredi esnaf sanatkarları için iyi bir para olduğunu söylemek mümkündür. Ama bunu bu zamanda 200 bine çıkarmak önümüzdeki yıl esnaf kredilerinin bugünden daha iyi olacağı kanaatini taşıyoruz. Buda çok olumlu bir durumdur” dedi.

ARAÇ EDİNME KREDİSİ 500 BİN TL
Recep Çınar konuşmasının devamında;  “Ek olarak 200 bin kredilerden şoför esnaflarımızın da sıfır araç edinme kredisi 500 bin TL ye kadar müjdelediler. Yine 500 bin TL ye kadar işyeri alabilmesi için verilebileceği gelişmesi bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Detaylarını takip edip inceleyeceğiz. Tabi ki Bu sevindirici gelişmeler için Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza Esnaf ve sanatkarlar adına teşekkür ediyorum” görüşlerine yer verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Michelle Vick Amerika
(03.09.2018 12:52 - #1152)
NASIL MOM BENIMDEN ÖDENECEGIMIN SÜPHESI Good Day, Ismim Michelle Vick Amerika Birlesik Devletleri vatandasiyim, 4 farkli Internet uluslararasi borç vericisi tarafindan aldatildiktan sonra bana isik gösterdi iyi Kredi Arttirici tanikligini ispatlamak istiyor, hepsi sonra bana bir kredi vermeye söz verdiler. Bana hiçbir sey getirmeyen ve hiçbir olumlu sonuç alinamayan bir sürü ücret ödememi sagladi. Zor para kazandim kaybettim ve toplam 10.000 ABD Dolari oldu. Bir gün, Internet'te tarama yaparken, ayni zamanda aldatilmis ve sonunda YUSUF MUSTAFA LOAN SERVICE (yusuf.mustafa09390@gmail.com) adli yasal bir kredi sirketine baglanan bir taniklik adamiyla karsilastigimda, nihayetinde Kredi verdi, bu yüzden ayni kredi sirketiyle iletisime geçmeye karar verdim ve daha sonra bana daha fazla aci çektirmek için baska bir sey yapmayan 4 farkli kredi vereni tarafindan nasil kandirildigimi anlatti. Sirkete posta yoluyla açiklarim ve bana söyledikleri tek sey aglamamakti çünkü kredi borcunu kendi sirk
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.