ETV MANİSA YEŞİL PERDEDE!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2018 - 09:39, Güncelleme: 13.03.2018 - 09:39
 

ETV MANİSA YEŞİL PERDEDE!

Yayın hayatı boyunca teknolojiyi takip ederek yeniliklerin öncüsü olmayı hedefleyen ETV Manisa, dün akşam Mustafa Başgülşen’in sunduğu Ana Haber Bülteni’nde 'Yeşil Perde' teknolojisini kullanarak Manisa’da bir ilke daha imzasını attı.
1994 yılında beri Manisa’da yayın hayatını ilkeli habercilik felsefesi ile sürdüren ETV Manisa, teknolojiyi yakından takip ederek ilklere imzasını atmaya devam ediyor. ETV Manisa artık yeşil perde teknolojisi ile Manisalıların karşısında. Teknolojinin sunduğu tüm imkanları, mümkün olduğunca yakında takip etmeye çalıştıklarını belirten ETV Manisa Genel Müdürü VelihanYumrukaya, Manisa’nın ve Manisalıların her zaman daha iyisini hakkettiğini, bunu sağlayabilmek için tüm ETV Manisa ailesi olarak, ekibin var gücüyle çalıştığını söyledi. Yumrukaya, tüm takım arkadaşlarına gösterdikleri emek için teşekkür etti.   YEŞİL PERDE TEKNOLOJİSİ NEDİR? Yeşil Perde, stüdyo içerisindeki görüntülerin, yeşil bir perde önünde çekilip daha sonra perdenin bilgisayar ortamında yok edilip yerine istenilen görsellerin dijital ortamda yerleştirilmesidir.   ETV İZLENME ORANLARI İLE MANİSALILARIN GÖNLÜNDEKİ YERİNİ KORUYOR ETV Manisa’nın Facebook canlı yayınları ile çağ atladığını vurgulayanYumrukaya; ‘İzlenme reytinglerimiz ile ilgili olarak tüm Manisa’ya teşekkür ediyoruz. Manisalılar ETV’yi 1994’ten beri hiç yalnız bırakmadı. Bizler de onlara layık olabilmek için teknolojiden olabildiğince faydalanıyoruz. Facebook sayesinde yayınlarımızı tüm dünyaya ulaştırırken, gerçek izlenme rakamlarını da anlık olarak takip edebiliyoruz. Son bir haftanın reytinglerini bile baktığımızda izlenme oranlarımızın 5bin ile 20bin arasında değiştiğini görüyoruz. Bu bizim için gurur verici.  Her zaman en yenisini ve en iyisini Manisa’ya sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu. –Emrah ER    
Yayın hayatı boyunca teknolojiyi takip ederek yeniliklerin öncüsü olmayı hedefleyen ETV Manisa, dün akşam Mustafa Başgülşen’in sunduğu Ana Haber Bülteni’nde 'Yeşil Perde' teknolojisini kullanarak Manisa’da bir ilke daha imzasını attı.
1994 yılında beri Manisa’da yayın hayatını ilkeli habercilik felsefesi ile sürdüren ETV Manisa, teknolojiyi yakından takip ederek ilklere imzasını atmaya devam ediyor. ETV Manisa artık yeşil perde teknolojisi ile Manisalıların karşısında. Teknolojinin sunduğu tüm imkanları, mümkün olduğunca yakında takip etmeye çalıştıklarını belirten ETV Manisa Genel Müdürü VelihanYumrukaya, Manisa’nın ve Manisalıların her zaman daha iyisini hakkettiğini, bunu sağlayabilmek için tüm ETV Manisa ailesi olarak, ekibin var gücüyle çalıştığını söyledi. Yumrukaya, tüm takım arkadaşlarına gösterdikleri emek için teşekkür etti.
 
YEŞİL PERDE TEKNOLOJİSİ NEDİR?

Yeşil Perde, stüdyo içerisindeki görüntülerin, yeşil bir perde önünde çekilip daha sonra perdenin bilgisayar ortamında yok edilip yerine istenilen görsellerin dijital ortamda yerleştirilmesidir.


 
ETV İZLENME ORANLARI İLE MANİSALILARIN GÖNLÜNDEKİ YERİNİ KORUYOR
ETV Manisa’nın Facebook canlı yayınları ile çağ atladığını vurgulayanYumrukaya; ‘İzlenme reytinglerimiz ile ilgili olarak tüm Manisa’ya teşekkür ediyoruz. Manisalılar ETV’yi 1994’ten beri hiç yalnız bırakmadı. Bizler de onlara layık olabilmek için teknolojiden olabildiğince faydalanıyoruz. Facebook sayesinde yayınlarımızı tüm dünyaya ulaştırırken, gerçek izlenme rakamlarını da anlık olarak takip edebiliyoruz. Son bir haftanın reytinglerini bile baktığımızda izlenme oranlarımızın 5bin ile 20bin arasında değiştiğini görüyoruz. Bu bizim için gurur verici.  Her zaman en yenisini ve en iyisini Manisa’ya sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu. –Emrah ER




 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.