ETV'NİN GURUR GÜNÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2020 - 10:13, Güncelleme: 17.11.2020 - 10:13
 

ETV'NİN GURUR GÜNÜ

16 Kasım 1994’te kurulan ve aradan geçen 26 yıl boyunca kesintisiz yayın hayatına devam eden ETV, 27. yıla ulaşmanın gururunu yaşadı. Uzun yıllar desteğini esirgemeyen Manisalılar, bu özel günde de Etv ailesini yalnız bırakmadı. Gün boyu gerçekleştirilen tebrik ziyaretlerinin yanı sıra birçok kişi de gönderdiği özel mesaj ve çiçeklerle Etv’nin kesintisiz yayın yapabilme başarısının takdirini, Erdinç Yumrukaya ve kurum çalışanlarına iletti. Etv’nin kurucusu Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ve ekibi gün boyunca tebrik ziyaretlerini kabul etti. ETV AİLESİNE 27. YAŞ GÜNÜ ZİYARETLERİ Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Keskin, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Deniz Barlas, Gelecek Partisi Kültür Sanat Politikaları Birim Başkanı Demet Gürler, Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Atsan Vestel Yönetim Sistemleri ve Müşteri İlişkileri Müdürü Volkan Akan, Vestel Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Kerpel Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan Gazeteciler Ahmet Ünsal, Cüneyt Hasçelik ve Gizem Azboy MOSB Bölge Müdürü Funda Karaboran, çiçek göndererek tebrik etti…. ÇİÇEK VE TEBRİK NOTLARI Ayrıca Etv’nin 27. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, Sadık Özkasap, MOSB Bölge Müdürlüğü, MOSB Bölge Müdürü Funda Karaboran, Ofishome, Kelebek Mutfak Asuman Tuğtaç, Grand Mefruşat, Ofihome Mağazası Genel Müdürü, Batuhan Yumrukaya, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Duyar, İş İnsanı Hayrullah Solmaz, Lider Ajans ve Dağıtım Turkuaz Medya Manisa Temsilcisi Cemal Alatlı, Dilek Çiçek İşletmecisi Uğur Erinç gönderdikleri çiçek ve tebrik notları ile ETV ailesinin 27. yaş günü heyecanını paylaştı.

16 Kasım 1994’te kurulan ve aradan geçen 26 yıl boyunca kesintisiz yayın hayatına devam eden ETV, 27. yıla ulaşmanın gururunu yaşadı. Uzun yıllar desteğini esirgemeyen Manisalılar, bu özel günde de Etv ailesini yalnız bırakmadı. Gün boyu gerçekleştirilen tebrik ziyaretlerinin yanı sıra birçok kişi de gönderdiği özel mesaj ve çiçeklerle Etv’nin kesintisiz yayın yapabilme başarısının takdirini, Erdinç Yumrukaya ve kurum çalışanlarına iletti.

Etv’nin kurucusu Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ve ekibi gün boyunca tebrik ziyaretlerini kabul etti.

ETV AİLESİNE 27. YAŞ GÜNÜ ZİYARETLERİ

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Keskin, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Deniz Barlas, Gelecek Partisi Kültür Sanat Politikaları Birim Başkanı Demet Gürler, Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Atsan

Vestel Yönetim Sistemleri ve Müşteri İlişkileri Müdürü Volkan Akan, Vestel Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Kerpel

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan

Gazeteciler Ahmet Ünsal, Cüneyt Hasçelik ve Gizem Azboy

MOSB Bölge Müdürü Funda Karaboran, çiçek göndererek tebrik etti….

ÇİÇEK VE TEBRİK NOTLARI

Ayrıca Etv’nin 27. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, Sadık Özkasap, MOSB Bölge Müdürlüğü, MOSB Bölge Müdürü Funda Karaboran, Ofishome, Kelebek Mutfak Asuman Tuğtaç, Grand Mefruşat, Ofihome Mağazası Genel Müdürü, Batuhan Yumrukaya, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Duyar, İş İnsanı Hayrullah Solmaz, Lider Ajans ve Dağıtım Turkuaz Medya Manisa Temsilcisi Cemal Alatlı, Dilek Çiçek İşletmecisi Uğur Erinç gönderdikleri çiçek ve tebrik notları ile ETV ailesinin 27. yaş günü heyecanını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.