ETV VE DENGE 17 İLÇEYİ YAKINLAŞTIRMAK İÇİN BÜYÜYOR!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2017 - 07:59, Güncelleme: 28.02.2017 - 07:59
 

ETV VE DENGE 17 İLÇEYİ YAKINLAŞTIRMAK İÇİN BÜYÜYOR!

Manisa’da uzun yıllardır tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile hizmet veren Manisa’nın ilk yerel televizyonu ETV ve ‘En’lerin gazetesi olarak bilinen Denge, bugün Turgutlu’da ilk şubesini açıyor.
Manisa’nın 17 ayrı ilçesinde yaşanılan olayları sıcağı sıcağına okuyucuları ve izleyicileri ile buluşturan ETV-Denge Gazetesi, Turgutlu’nun nabzını tutmaya geliyor. Manisa’nın 17 ilçesini birbirine daha da yakınlaştırabilmek ve tüm Manisa’nın birbirinden haberdar olabilmesini sağlayabilmek için hizmet ağını genişleten ETV-Denge Gazetesi, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinden sonra Turgutluluların da sesi olacak. ETV TURGUTLU İLE BULUŞUYOR Turgutlu’nun Barbaros Mahallesi’nde yeni şubesi ile hizmet verecek olan ETV’yi daha hızlı takip edebilmek için  www.etvmanisa.com sitesinden veya; ETV stüdyolarında canlı olarak yayınlanan programları tüm dünya ile birlikte ‘@EtvManisa’ Facebook sayfasından izleyebilir, anlık sorularınızı iletebilir ve yayını kendi sosyal paylaşım hesabınızdan paylaşabilirsiniz. MONOLOG YAYINCILIK DÖNEMİ SONA ERDİ! Facebook ile birlikte İnteraktif Yayıncılık dönemine giren ETV Manisa, canlı yayınlarında izleyicilerinin yorum ve soruları ile programa katılmasına imkan sunarak, izleyici ve program konukları arasında ikili diyalog oluşmasına imkan sunuyor.  Bu şekilde izleyiciler tüm sorularına cevap alırken, program konukları ile birebir sohbet etme şansı yakalıyor ve yayınları kendi sosyal medya hesaplarında paylaşma imkanı buluyor. ARTIK TURGUTLU’NUN ‘DENGE’Lİ SESİ OLACAK Uzun yıllardır tüm Manisa’nın tarafsız bir şekilde sesi olmaya devam eden ve tirajı en yüksek gazete olan Manisa’da Denge Gazetesi, Turgutlu’da gelişen haberleri sayfalarına taşıyacak, ayrıca tüm Turgutlu haberlerini anlık olarak www.manisadenge.com sitesinden paylaşacak. Manisa’nın 17 ilçesinden gelen tüm ihbarları da değerlendiren 0530 407 26 20 numaralı Manisa Denge Gazetesi Whatsapp İhbar Hattı Turgutlulu vatandaşlarında gönderdiği tüm ihbarları değerlendirerek yetkililere ulaşabilmesinde kendisine destek olacak.      
Manisa’da uzun yıllardır tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile hizmet veren Manisa’nın ilk yerel televizyonu ETV ve ‘En’lerin gazetesi olarak bilinen Denge, bugün Turgutlu’da ilk şubesini açıyor.
Manisa’nın 17 ayrı ilçesinde yaşanılan olayları sıcağı sıcağına okuyucuları ve izleyicileri ile buluşturan ETV-Denge Gazetesi, Turgutlu’nun nabzını tutmaya geliyor. Manisa’nın 17 ilçesini birbirine daha da yakınlaştırabilmek ve tüm Manisa’nın birbirinden haberdar olabilmesini sağlayabilmek için hizmet ağını genişleten ETV-Denge Gazetesi, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinden sonra Turgutluluların da sesi olacak.

ETV TURGUTLU İLE BULUŞUYOR
Turgutlu’nun Barbaros Mahallesi’nde yeni şubesi ile hizmet verecek olan ETV’yi daha hızlı takip edebilmek için  www.etvmanisa.com sitesinden veya; ETV stüdyolarında canlı olarak yayınlanan programları tüm dünya ile birlikte ‘@EtvManisa’ Facebook sayfasından izleyebilir, anlık sorularınızı iletebilir ve yayını kendi sosyal paylaşım hesabınızdan paylaşabilirsiniz.

MONOLOG YAYINCILIK DÖNEMİ SONA ERDİ!
Facebook ile birlikte İnteraktif Yayıncılık dönemine giren ETV Manisa, canlı yayınlarında izleyicilerinin yorum ve soruları ile programa katılmasına imkan sunarak, izleyici ve program konukları arasında ikili diyalog oluşmasına imkan sunuyor.  Bu şekilde izleyiciler tüm sorularına cevap alırken, program konukları ile birebir sohbet etme şansı yakalıyor ve yayınları kendi sosyal medya hesaplarında paylaşma imkanı buluyor.

ARTIK TURGUTLU’NUN ‘DENGE’Lİ SESİ OLACAK
Uzun yıllardır tüm Manisa’nın tarafsız bir şekilde sesi olmaya devam eden ve tirajı en yüksek gazete olan Manisa’da Denge Gazetesi, Turgutlu’da gelişen haberleri sayfalarına taşıyacak, ayrıca tüm Turgutlu haberlerini anlık olarak www.manisadenge.com sitesinden paylaşacak. Manisa’nın 17 ilçesinden gelen tüm ihbarları da değerlendiren 0530 407 26 20 numaralı Manisa Denge Gazetesi Whatsapp İhbar Hattı Turgutlulu vatandaşlarında gönderdiği tüm ihbarları değerlendirerek yetkililere ulaşabilmesinde kendisine destek olacak.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.