ETV’DE ERDİNÇ YUMRUKAYA’NIN KONUĞU OLAN ARINÇ: “MANİSA’YA BORCUM VAR”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2022 - 15:01, Güncelleme: 18.04.2022 - 15:01
 

ETV’DE ERDİNÇ YUMRUKAYA’NIN KONUĞU OLAN ARINÇ: “MANİSA’YA BORCUM VAR”

Etv’de Erdinç Yumrukaya’ya konuk olan Arınç, “20 yıllık milletvekilliği dönemimin temeli burada atıldı Ben Manisa’ya kendimi borçlu sayıyorum. Manisa’da hiçbir alacağım yok; benim borcum var” dedi.
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, hafta sonunda memleketi Manisa’daydı. İlk olarak cumartesi günü AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Arınç, pazar günü ise Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki tarihi Sultan Camii'nde ebediyete irtihal etmiş olan yakınları için mevlit okuttu. Mevlit programının ardından Etv’de Erdinç Yumrukaya’ya konuk olan Arınç, Manisa’ya ve siyasete dair özel demeçler verdi. “MANİSA’DAN HİÇ BİR ALACAĞIM YOK” Program konuşmasına Manisa’ya olan sevgisini ve özlemini anlatarak başlayan Arınç; “Manisa’yı özlüyorum ve çok seviyorum. Çocukluğum burada geçti. Manisa’da hem avukatlık hem de siyaset yapıyorduk. 20 yıllık milletvekilliği dönemimin temeli burada atıldı. Ben Manisa’ya kendimi borçlu sayıyorum. Manisa’dan hiçbir alacağım yok; benim borcum var” dedi. “PEMBE KÖŞKLERDE OTURARAK SİYASET OLMAZ” Mevcut siyasi iklime ilişkin de konuşan Arınç, halkın arasına karışmayan siyasetçileri şu sözlerle eleştirdi; “Eski siyaset çok zordu. Köy köy, mahalle mahalle geziyorduk. Şu anda bunu kimse yapamaz zaten. Sokağa çıkmamış insanlardan siyasetçi olur mu? Birileri, ‘ben siyaset yapıyorum’ diyor. Pembe köşklerde oturarak; vatandaşın yanına oturmadan, çayını içmeden siyaset yapıyor. Böyle siyaset olmaz” dedi. Arınç, Yumrukaya ile yaptığı televizyon programının ardından ise yakınları için Öğretmeler evinde düzenlediği iftar yemeğinde konuklarını ağırladı.
Etv’de Erdinç Yumrukaya’ya konuk olan Arınç, “20 yıllık milletvekilliği dönemimin temeli burada atıldı Ben Manisa’ya kendimi borçlu sayıyorum. Manisa’da hiçbir alacağım yok; benim borcum var” dedi.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, hafta sonunda memleketi Manisa’daydı. İlk olarak cumartesi günü AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Arınç, pazar günü ise Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki tarihi Sultan Camii'nde ebediyete irtihal etmiş olan yakınları için mevlit okuttu. Mevlit programının ardından Etv’de Erdinç Yumrukaya’ya konuk olan Arınç, Manisa’ya ve siyasete dair özel demeçler verdi.

“MANİSA’DAN HİÇ BİR ALACAĞIM YOK”

Program konuşmasına Manisa’ya olan sevgisini ve özlemini anlatarak başlayan Arınç; “Manisa’yı özlüyorum ve çok seviyorum. Çocukluğum burada geçti. Manisa’da hem avukatlık hem de siyaset yapıyorduk. 20 yıllık milletvekilliği dönemimin temeli burada atıldı. Ben Manisa’ya kendimi borçlu sayıyorum. Manisa’dan hiçbir alacağım yok; benim borcum var” dedi.

“PEMBE KÖŞKLERDE OTURARAK SİYASET OLMAZ”

Mevcut siyasi iklime ilişkin de konuşan Arınç, halkın arasına karışmayan siyasetçileri şu sözlerle eleştirdi; “Eski siyaset çok zordu. Köy köy, mahalle mahalle geziyorduk. Şu anda bunu kimse yapamaz zaten. Sokağa çıkmamış insanlardan siyasetçi olur mu? Birileri, ‘ben siyaset yapıyorum’ diyor. Pembe köşklerde oturarak; vatandaşın yanına oturmadan, çayını içmeden siyaset yapıyor. Böyle siyaset olmaz” dedi.

Arınç, Yumrukaya ile yaptığı televizyon programının ardından ise yakınları için Öğretmeler evinde düzenlediği iftar yemeğinde konuklarını ağırladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.