ETV’NİN AÇIK HAVA STÜDYOSU ARTIK TEVFİK LAV TESİSLERİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2017 - 08:51, Güncelleme: 06.07.2017 - 08:51
 

ETV’NİN AÇIK HAVA STÜDYOSU ARTIK TEVFİK LAV TESİSLERİ

Yenilenen peyzajı, işletmeleri ve muhteşem doğası ile Tevfik Lav Sosyal Tesisleri bir çok farklı etkinlik, buluşma, toplantı ve özel programlara ev sahipliği yapıyor. Yenilenen yüzüyle Tevfik Lav Sosyal Tesisleri bundan sonra her sabah, ETV’nin ilgiyle takip edilen ve Canan Güngör’ün sunuculuğunu yaptığı ‘Gazete Manşetleri’ programına ve farklı canlı yayınlarına ev sahipliği yapacak. Programın ilki dün sabah Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nin muhteşem doğasında yükselen, çam ağaçları altında yapıldı.
KALABALIK KONUKLU PROGRAMLAR TEVFİK LAV’DA ETV ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, ETV’nin farklı program yapımcı ve sunucularının bundan sonra havaların güzel olduğu günlerde canlı yayınlarını Tevfik Lav Tesislerinden sunacağını duyurarak; “Tevfik Lav Sosyal Tesisleri açık hava stüdyosunda yüzlerce konuğu ağırlayabileceğimiz, canlı yayın programları yapabilme imkanımız var. Çok kısa süre sonra Manisa halkını, bu tür kalabalık konuklu  programlarla buluşturacağız. Amacımız izleyiciyi nitelikli ve seyri doyurucu programlarla buluşturmak” dedi. Adını Manisalı sporcu ve Teknik Direktör Tevfik Lav’dan alan, tesisler çok uzun yıllardır Manisalılar ile  şehre gelen yerli ve yabancı turiste hizmet veriyor. Tevfik Lav 4 Nisan 2004 yılında Konyaspor’un Teknik Direktörlüğü yaptığı sıralarda; Konya’dan Manisa’ya gelirken yaptığı trafik kazasında, 45 yaşında iken vefat etmişti. Başarılı Teknik adamın ölümünün ardından tesislere ismi verilmişti. Zaman içerisinde her kesimden insanın vakit geçirdiği, çayını  ve kahvesini yudumladığı, düğünlerini, sünnetlerini, toplantılarını,  etkinliklerini yaptığı bir sosyal buluşma alanı haline gelen Tevfik Lav Sosyal Tesisleri; bünyesinde barındırdığı  halı sahaları ile de futbol karşılaşmalarının da adresi oldu. YENİLEN YÜZÜ İLE TEVFİK LAV SOSYAL TESİSLERİ Tevfik Lav Sosyal Tesisleri şimdilerde yenilen yüzü, mükemmel peyzajı ve muhteşem doğası ile yeni sezonda müşterilerine ve konuklarına hizmet veriyor. Çamlık Düğün Bahçesi, Kır Düğün Bahçesi ve 236 Cafe Lounge ile Tevfik Lav Sosyal Tesisleri  gelişen teknolojiye de ayak uydurarak, müşteri memnuniyetini birinci plana aldı.  DÖRT DÖRTLÜK ORGANİZASYONLAR TEVFİK LAV’DA Tevfik Lav Sosyal Tesisleri, kapalı ve açık düğünlere, sünnet şölenlerine, kahvaltılı ve yemekli buluşmalara, toplantılara, kalabalık grupların ağırlanacağı özel organizasyonlara, catering sistemli özel buluşmalara, basın toplantılarına ve televizyon programlarının çekimlerinin yapılacağı canlı yayınlara ev sahipliği yapıyor. HENÜZ GEÇ KALMADINIZ: Muhteşem doğası ve peyzajına hayran kalan Manisalılar çoğu Çamlık Düğün Bahçesi ve Kır Düğün Bahçesi için  rezervasyonlarını aylar öncesinden yaptırmış olsada bu yaz sezonu için rezervasyonlar devam ediyor. Yenilenen yüzüyle dikkat çeken Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nde  sizde;  düğün, sünnet ve etkinlik organizasyonlarınız için yerini yırtmak istiyorsanız rezervasyon; 0 554 567 10 42  
Yenilenen peyzajı, işletmeleri ve muhteşem doğası ile Tevfik Lav Sosyal Tesisleri bir çok farklı etkinlik, buluşma, toplantı ve özel programlara ev sahipliği yapıyor. Yenilenen yüzüyle Tevfik Lav Sosyal Tesisleri bundan sonra her sabah, ETV’nin ilgiyle takip edilen ve Canan Güngör’ün sunuculuğunu yaptığı ‘Gazete Manşetleri’ programına ve farklı canlı yayınlarına ev sahipliği yapacak. Programın ilki dün sabah Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nin muhteşem doğasında yükselen, çam ağaçları altında yapıldı.
KALABALIK KONUKLU PROGRAMLAR TEVFİK LAV’DA
ETV ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, ETV’nin farklı program yapımcı ve sunucularının bundan sonra havaların güzel olduğu günlerde canlı yayınlarını Tevfik Lav Tesislerinden sunacağını duyurarak; “Tevfik Lav Sosyal Tesisleri açık hava stüdyosunda yüzlerce konuğu ağırlayabileceğimiz, canlı yayın programları yapabilme imkanımız var. Çok kısa süre sonra Manisa halkını, bu tür kalabalık konuklu  programlarla buluşturacağız. Amacımız izleyiciyi nitelikli ve seyri doyurucu programlarla buluşturmak” dedi.




Adını Manisalı sporcu ve Teknik Direktör Tevfik Lav’dan alan, tesisler çok uzun yıllardır Manisalılar ile  şehre gelen yerli ve yabancı turiste hizmet veriyor. Tevfik Lav 4 Nisan 2004 yılında Konyaspor’un Teknik Direktörlüğü yaptığı sıralarda; Konya’dan Manisa’ya gelirken yaptığı trafik kazasında, 45 yaşında iken vefat etmişti. Başarılı Teknik adamın ölümünün ardından tesislere ismi verilmişti. Zaman içerisinde her kesimden insanın vakit geçirdiği, çayını  ve kahvesini yudumladığı, düğünlerini, sünnetlerini, toplantılarını,  etkinliklerini yaptığı bir sosyal buluşma alanı haline gelen Tevfik Lav Sosyal Tesisleri; bünyesinde barındırdığı  halı sahaları ile de futbol karşılaşmalarının da adresi oldu.



YENİLEN YÜZÜ İLE TEVFİK LAV SOSYAL TESİSLERİ
Tevfik Lav Sosyal Tesisleri şimdilerde yenilen yüzü, mükemmel peyzajı ve muhteşem doğası ile yeni sezonda müşterilerine ve konuklarına hizmet veriyor. Çamlık Düğün Bahçesi, Kır Düğün Bahçesi ve 236 Cafe Lounge ile Tevfik Lav Sosyal Tesisleri  gelişen teknolojiye de ayak uydurarak, müşteri memnuniyetini birinci plana aldı. 



DÖRT DÖRTLÜK ORGANİZASYONLAR TEVFİK LAV’DA
Tevfik Lav Sosyal Tesisleri, kapalı ve açık düğünlere, sünnet şölenlerine, kahvaltılı ve yemekli buluşmalara, toplantılara, kalabalık grupların ağırlanacağı özel organizasyonlara, catering sistemli özel buluşmalara, basın toplantılarına ve televizyon programlarının çekimlerinin yapılacağı canlı yayınlara ev sahipliği yapıyor.



HENÜZ GEÇ KALMADINIZ:
Muhteşem doğası ve peyzajına hayran kalan Manisalılar çoğu Çamlık Düğün Bahçesi ve Kır Düğün Bahçesi için  rezervasyonlarını aylar öncesinden yaptırmış olsada bu yaz sezonu için rezervasyonlar devam ediyor. Yenilenen yüzüyle dikkat çeken Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nde  sizde;  düğün, sünnet ve etkinlik organizasyonlarınız için yerini yırtmak istiyorsanız rezervasyon; 0 554 567 10 42




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.