ETV’NİN BİRİCİK CANAN’I PRENSESLER GİBİ OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2017 - 16:29, Güncelleme: 25.07.2017 - 16:29
 

ETV’NİN BİRİCİK CANAN’I PRENSESLER GİBİ OLDU

Manisa’nın ilk yerel televizyonu ETV’nin tanınmış simalarından; ETV Sorumlu Müdürü Canan Sarıgöz Güngör, Yedikardeşler Matbaa Müdürü Gökcem Güngör ile hayatını birleştirdi. ‘Vur patlasın çal oynasın’ dedirten düğünde, tüm konuklar genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
HABER ASUDE ONAR Yaklaşık 4 yıl önce birbirlerine gönül veren Canan ve Gökcem Güngör çifti, Bozyaka Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Sarıgöz Ailesi tarafından organize edilen kına gecesi ile başlayan tatlı telaş; Canan ve Gökcem çiftinin akrabaları, sevenleri ve iş arkadaşlarının katıldığı dillere destan düğün gecesi ile taçlandı. Bembeyaz gelinliği ile göz kamaştıran Canan Sarıgöz Güngör, düğün pastasının kesilmesinin ardından,  ETV ve Denge Gazetesi ekibinden oluşan iş  arkadaşlarının isimlerini anons ettirdi ve herkesi sahneye çağırdı. HER TELDEN OYUN HAVALARI Eğlencenin bir an olsun eksik olmadığı düğün töreninde; gelin, damat ve tüm konuklar roman havasından çifte telliye,  Ankara Havası’ndan, damat halayına kadar  genç çift ile birlikte oynadılar. Muhteşem düğün Canan Sarıgöz Güngör’ün gelin çiçeğini arkasında bekleyen bekarlara atmasıyla son buldu. Bizde ETV&Denge Ailesi olarak Güngör Çifti’ne  bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. TEŞEKKÜR İLANI Düğünümüze gösterdikleri özel ilgiden dolayı; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir CHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı Prof.Dr. Tevfik Güvenal Ve Kahraman Kuyumculuk’a teşekkür ederim.   Canan Güngör ETV Sorumlu Müdürü
Manisa’nın ilk yerel televizyonu ETV’nin tanınmış simalarından; ETV Sorumlu Müdürü Canan Sarıgöz Güngör, Yedikardeşler Matbaa Müdürü Gökcem Güngör ile hayatını birleştirdi. ‘Vur patlasın çal oynasın’ dedirten düğünde, tüm konuklar genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
HABER
ASUDE ONAR


Yaklaşık 4 yıl önce birbirlerine gönül veren Canan ve Gökcem Güngör çifti, Bozyaka Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Sarıgöz Ailesi tarafından organize edilen kına gecesi ile başlayan tatlı telaş; Canan ve Gökcem çiftinin akrabaları, sevenleri ve iş arkadaşlarının katıldığı dillere destan düğün gecesi ile taçlandı. Bembeyaz gelinliği ile göz kamaştıran Canan Sarıgöz Güngör, düğün pastasının kesilmesinin ardından,  ETV ve Denge Gazetesi ekibinden oluşan iş  arkadaşlarının isimlerini anons ettirdi ve herkesi sahneye çağırdı.



HER TELDEN OYUN HAVALARI
Eğlencenin bir an olsun eksik olmadığı düğün töreninde; gelin, damat ve tüm konuklar roman havasından çifte telliye,  Ankara Havası’ndan, damat halayına kadar  genç çift ile birlikte oynadılar. Muhteşem düğün Canan Sarıgöz Güngör’ün gelin çiçeğini arkasında bekleyen bekarlara atmasıyla son buldu. Bizde ETV&Denge Ailesi olarak Güngör Çifti’ne  bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



TEŞEKKÜR İLANI

Düğünümüze gösterdikleri özel ilgiden dolayı;
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik
AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli
Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir
CHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı
Prof.Dr. Tevfik Güvenal
Ve Kahraman Kuyumculuk’a
teşekkür ederim.
 
Canan Güngör
ETV Sorumlu Müdürü
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.