EYLÜL 4 GÜNDÜR KAYIP!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2017 - 08:40, Güncelleme: 06.09.2017 - 08:40
 

EYLÜL 4 GÜNDÜR KAYIP!

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi Eylül Merter, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zorla kaçırıldığı iddia edildi. Olayı CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, sosyal medya hesabından paylaştı, İzmir Emniyeti teyakkuza geçti! Tur Yıldız Biçer, Merter’in telefonunun en son İzmir’den sinyal aldığını belirtti.
Başarılı bir öğrenci olan ve Sağlık Meslek Lisesi’nde kaydını yaptıran Eylül Merter, 31 Ağustos günü bayramlaşmak amacıyla Dilek Kasabası’na gitti. İddiaya göre Merter, kasabada yaşayan ve henüz kimliği açıklanmayan 17 yaşındaki bir çocuk tarafından takibe alındı ve zorla kaçırıldı.Kızından haber alamayan aile telaşlanırken olay kısa sürede duyuldu ve aile soluğu jandarmada aldı ve suç duyurusunda bulundu. 4 gündür kızından haber alamayan aile perişan olurken CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer devreye girdi. SON İZ İZMİR’DEN Vekil Biçer, olayı sosyal medya hesabından paylaştı ve hızla yayıldı. Tur Yıldız Biçer, Merter’in telefonundan en son İzmir’in Bayraklı ilçesinde sinyal alındığını belirtti. İÇİŞLERİ BAKANI DA DEVREDE! Olayı duyar duymaz önce Emniyet yetkilileri ve Valilik ile görüşmeler yaptıklarını belirten Biçer, “Aile, kızının canından endişe ediyor. Çünkü olay, zorla kaçırma. Merter’in yerinin tam tespit edilebilmesi için özel izin gerekiyordu. İçişleri Bakanı ile görüştük ve izni aldık. Özel izin ve kurulacak olan özel ekip ile yerlerini tam anlamı ile tespit edebilecek. Dilek’in sağ salim ve sağlıklı biçimde kurtarılacağına inanıyoruz” dedi. “FUHUŞ ÇETESİ KAÇIRMIŞ OLABİLİR!” Öte yandan baba Selman Merterflaş iddialarda bulundu. Baba Merter, "Benim bir kızım ve bir oğlum var. 31 Ağustos günü Akhisar İlçesi'nden Dilek Mahallesi'ne döndük. O gece erken yattık. Gece bir ara uyandığımızda kızımın yatakta olmadığını gördük. Endişelendik. Durumu hemen jandarmaya bildirdik. Şimdi 4 gündür kızım aranıyor. Kızımı sosyal medya üzerinden tanıştığı 4 kişilik bir şebeke tarafından kaçırıldığını sanıyorum. Bu şebekenin fuhuştan birçok suçları olduğunu öğrendik. Başına bir şey gelmeden bir an önce bulunmasını istiyorum" diye konuştu.Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve  Jandarma İl Komutanlığı'nın koordineli bir şekilde çalışmalara devam ettiği, kaçırma iddiasının  İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde bildirilerek,  İzmir polisinin de çalışma başlattığı öğrenildi. ​    
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi Eylül Merter, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zorla kaçırıldığı iddia edildi. Olayı CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, sosyal medya hesabından paylaştı, İzmir Emniyeti teyakkuza geçti! Tur Yıldız Biçer, Merter’in telefonunun en son İzmir’den sinyal aldığını belirtti.
Başarılı bir öğrenci olan ve Sağlık Meslek Lisesi’nde kaydını yaptıran Eylül Merter, 31 Ağustos günü bayramlaşmak amacıyla Dilek Kasabası’na gitti. İddiaya göre Merter, kasabada yaşayan ve henüz kimliği açıklanmayan 17 yaşındaki bir çocuk tarafından takibe alındı ve zorla kaçırıldı.Kızından haber alamayan aile telaşlanırken olay kısa sürede duyuldu ve aile soluğu jandarmada aldı ve suç duyurusunda bulundu. 4 gündür kızından haber alamayan aile perişan olurken CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer devreye girdi.

SON İZ İZMİR’DEN
Vekil Biçer, olayı sosyal medya hesabından paylaştı ve hızla yayıldı. Tur Yıldız Biçer, Merter’in telefonundan en son İzmir’in Bayraklı ilçesinde sinyal alındığını belirtti.

İÇİŞLERİ BAKANI DA DEVREDE!
Olayı duyar duymaz önce Emniyet yetkilileri ve Valilik ile görüşmeler yaptıklarını belirten Biçer, “Aile, kızının canından endişe ediyor. Çünkü olay, zorla kaçırma. Merter’in yerinin tam tespit edilebilmesi için özel izin gerekiyordu. İçişleri Bakanı ile görüştük ve izni aldık. Özel izin ve kurulacak olan özel ekip ile yerlerini tam anlamı ile tespit edebilecek. Dilek’in sağ salim ve sağlıklı biçimde kurtarılacağına inanıyoruz” dedi.

“FUHUŞ ÇETESİ KAÇIRMIŞ OLABİLİR!”
Öte yandan baba Selman Merterflaş iddialarda bulundu. Baba Merter, "Benim bir kızım ve bir oğlum var. 31 Ağustos günü Akhisar İlçesi'nden Dilek Mahallesi'ne döndük. O gece erken yattık. Gece bir ara uyandığımızda kızımın yatakta olmadığını gördük. Endişelendik. Durumu hemen jandarmaya bildirdik. Şimdi 4 gündür kızım aranıyor. Kızımı sosyal medya üzerinden tanıştığı 4 kişilik bir şebeke tarafından kaçırıldığını sanıyorum. Bu şebekenin fuhuştan birçok suçları olduğunu öğrendik. Başına bir şey gelmeden bir an önce bulunmasını istiyorum" diye konuştu.Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve  Jandarma İl Komutanlığı'nın koordineli bir şekilde çalışmalara devam ettiği, kaçırma iddiasının  İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde bildirilerek,  İzmir polisinin de çalışma başlattığı öğrenildi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.