FOTOĞRAFLARLA MANİSA’DA 15 TEMMUZ GECESİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2018 - 08:04, Güncelleme: 17.07.2018 - 08:04
 

FOTOĞRAFLARLA MANİSA’DA 15 TEMMUZ GECESİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde düzenlenen etkinlikler kapsamında Manisalılar ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla yürüdü, şehitler için dua etti.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği öncülüğünde, belediyelerin ve sivil toplum kuruluşlarının da destekleriyle Milli Birlik yürüyüşü yapıldı. Yürüyüş başlamadan önce 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na girmek isteyenler didik didik arandı. Meydanda sıkı güvenlik önlemleri alındı, Cumhuriyet Meydanı da polis köpekleri tarafından arandı.     15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başlayan yürüyüşe Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur, Uğur Aydemir, Semra Kaplan Kıvırcık, 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.     Mehter takımı eşliğinde dev Türk bayraklarını taşıyarak yürüyen vatandaşlar marşlar söyledi. Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren yürüyüşte vatandaşlar ellerindeki fenerlerle gökyüzünü aydınlattı. Cumhuriyet Meydanı'nda Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı mini bir konser verdi. Gecede Kuran-ı Kerim ve sala okundu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması da dev ekranlardan canlı olarak izlendi.  "VATAN TOPRAĞINI HAİNLERE VERMEYECEĞİZ" Gecede konuşan ve 15 Temmuz darbe girişiminde milletin büyük bir destan yazdığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Ülkemiz her zaman içeride ve dışarıda tehditlere maruz kalıyor. Biz bu tehditleri milletin birlik ve beraberliğiyle bertaraf ediyoruz. Vatan toprağını hainlere vermeyeceğiz" dedi.  "YURT DIŞINA KAÇAN DARBECİLER DE TEK TEK GETİRİLİYOR" AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise, "Türk Milleti, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 15 Temmuz gecesi 40 yıllık terör örgütünü 24 saat dolmadan yok etti. Mücadele devam edecek, yurt dışına kaçan darbeciler de tek tek getiriliyor" dedi.  Gecede konuşan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybedenleri anarak milletin dik duruşu ile büyük bir zaferin ikinci yılını kutladıklarını belirtti.   
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde düzenlenen etkinlikler kapsamında Manisalılar ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla yürüdü, şehitler için dua etti.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Manisa Valiliği öncülüğünde, belediyelerin ve sivil toplum kuruluşlarının da destekleriyle Milli Birlik yürüyüşü yapıldı. Yürüyüş başlamadan önce 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na girmek isteyenler didik didik arandı. Meydanda sıkı güvenlik önlemleri alındı, Cumhuriyet Meydanı da polis köpekleri tarafından arandı.
 
 
15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başlayan yürüyüşe Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur, Uğur Aydemir, Semra Kaplan Kıvırcık, 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
 
Mehter takımı eşliğinde dev Türk bayraklarını taşıyarak yürüyen vatandaşlar marşlar söyledi. Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren yürüyüşte vatandaşlar ellerindeki fenerlerle gökyüzünü aydınlattı. Cumhuriyet Meydanı'nda Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı mini bir konser verdi. Gecede Kuran-ı Kerim ve sala okundu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması da dev ekranlardan canlı olarak izlendi. 

"VATAN TOPRAĞINI HAİNLERE VERMEYECEĞİZ"
Gecede konuşan ve 15 Temmuz darbe girişiminde milletin büyük bir destan yazdığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Ülkemiz her zaman içeride ve dışarıda tehditlere maruz kalıyor. Biz bu tehditleri milletin birlik ve beraberliğiyle bertaraf ediyoruz. Vatan toprağını hainlere vermeyeceğiz" dedi. 

"YURT DIŞINA KAÇAN DARBECİLER DE TEK TEK GETİRİLİYOR"
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise, "Türk Milleti, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 15 Temmuz gecesi 40 yıllık terör örgütünü 24 saat dolmadan yok etti. Mücadele devam edecek, yurt dışına kaçan darbeciler de tek tek getiriliyor" dedi. 

Gecede konuşan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybedenleri anarak milletin dik duruşu ile büyük bir zaferin ikinci yılını kutladıklarını belirtti. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.